Bide bana dedi ki hikaye mi kardeşimle fotoğraf attım sil dedi o sıra 3 saat telefonu elime almamışım senin vesileyle ile kardeşini dövecem dedi kafayı yemiş haklı mı
3 ay
Bide bana dedi ki hikaye mi kardeşimle fotoğraf attım sil dedi o sıra 3 saat telefonu elime almamışım senin vesileyle ile kardeşini dövecem dedi kafayı yemiş haklı mı
Olayı tam anlamadım ama yerinde olsam “kız kardeşimin eşi” falan demez haddini bildirirdim. Senin kardeşinle olan münasebetine dahil olmaya hakkı yok.
Evet teşekkür ederim sonunda doğru yorum anlayan biri bende mesaj attim. sende haddini bileceksin diye
Bu durum hiç normal değil ve haklı değiller 💔 Kardeşinle arandaki ilişkiye eşinin bu kadar sert ve saygısız şekilde karışma hakkı yok. “Haddini bil” demek, “kardeşini döveceğim” demek çok toksik bir tavır 😒 Sen sınır koymakta haklısın. Kendini suçlama lütfen 🥺 Konuşarak çözmeye çalış ama saygısızlığa da göz yumma 💪💗
Kardeşim onu savunuyor cevap atmicaktin diyor kardesimlede kocasıyla da konusmuyorum
Evet asla yani birde bende haddini bileceksin dedim ne diyim... Ben emzirdim ben baktım çoğu gün oğlunu çok özlüyorum. kardesimin birde başka şehirdeyim.4gunlugune geldim
Cevap
3Cevap
nie kavga ettiniz ki
Şu olayı daha düzgün anlatır mısın?
Uyku da yok zaten konu olsun bari
Genelde kardeşimle. kavga ederiz zaten öperim barışırız geçen hikaye atma dedi kardeşimle bende attım hikayemi gizledim dihe bak bu vesile ile kardeşini eşimi döverim yani dedi sinir oldum bende seni dovdurturum dedim hayırdır yani
Saçmalığa bak öyle istediği gibi dövemez ya
Dövsün diye mi verdiniz kızı hayırdır yaa
İşte deli oldum
En son neye bağladınız peki? Gelip özür dilemedi mi?
Garipmis
Olabilir bence kocası sonuçta
Kardeşimle arama karışamaz küserim severim yarın barışırız sen kardeşinle arana karışırsın istermisin bicaklk kavga edilmedi sonuçta ne kızıo
Karısını korumak istemiş sahiplenmiş buna sevinmen lazım aslında. Evlenince işler değişir kardeşi bile olsan birinci derece akrabası kocası artık
O her kavgasında ablanın yanında dovdurtme kendini diyo. Öyle lagabalilik sevmem
Eşi tam küçük enişte
Geri z e kalnin önde gideni
Doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?