Eşitlikten yanayım, evlilikte kendi evimde oturup onun evini kiraya önerince haksız mı oldum?

Arkadaşlar mesele biraz uzun ben eşitlikten yana bir kadınım benim evim ve arabam var ve aile hayatımda benim maaşıma hiç dokunulmazdı ben de istediğim gibi birinin yar ihtiyaçlarımı karşılar tatillerime giderdim tabi ailemin ihtiyacı olunca yardımcı da olurdum ve şimdi evlilik yoluna girme isteğiyle biriyle arkadaşımın vasıtasıyla görüşüyordum konu maddiyata geldi ben aile evinde ne gördüysem onu talep ettim onun maaşı benden iyi bir evi ve arabası var bir de ona dedim ki evlenince benim evimde oturalım benim evim aile evi müstakil diğer katlarda annem abim oturuyor ama hiç de karışmazlar ve ben benim evimi kiraya veremem ailecek aldığımız bir karar zamanında her neyse dedim ben de oturalım senin evi kiraya verelim sana bir getirisi olsun ha baktık sarmıyor burası senin eve geçeriz dedim celallendi ne. alaka yani?

Eşitlikten yanayım, evlilikte kendi evimde oturup onun evini kiraya önerince haksız mı oldum?