Zorla kapandım ama artık açılmak istiyorum, başımı açarsam günahı ne kadar büyük olur?

Annem sürekli kapanmamı söylerdi farz derdi zorlardı psikolojik baskı yapardı sonra zorla hafızlık kursuna yolladı oradaki hoca böyle şeylerden konuşmaya başladı ben de duygulandım anneme kapanmak istediğimi söyledim sonra annem bu fırsat bu fırsat hemen eşarpçıya yolladı ama ben sonradan istemedim korkumdan açılmaya tenezzül edemedim ne anneme söyleyebildim ne de aklıma getirebildim 9. sınıfta kapanmıştım şu an 12. sınıfım açılmak istiyorum ama hem günah diye korkuyorum hem de anneme nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorum. Namazımı hep kıldım bazen içimden gelerek bazen Allah korkumdan kapanmadan önce de hep kapalı giyinirdim birileri zorladı diye değil içim rahat etmezdi. Kapandıktan sonra kendimi çok kötü hissettim çok çirkin hissederdim kendimi kız gibi hiç hissetmedim, dışarı çıktığımda kimsenin yüzüne bakamazdım. Günah olduğunun farkındayım ama çok büyük günah mıdır eğer açılırsam veya bunu sürekli düşündüğüm için.

Zorla kapandım ama artık açılmak istiyorum, başımı açarsam günahı ne kadar büyük olur?