Elimi öpen 200₺ cash parayı kapar 😄😄 Bir ara sokakta mimlendik kapıya 100'den fazla çocuk gelmişti. 😄😄😄 Hayırlı bayramlar KS halkı bu bayram hepimiz bol bol huzur, sevinç ve mutluluk getirsin.

Elimi öpen 200₺ cash parayı kapar 😄😄 Bir ara sokakta mimlendik kapıya 100'den fazla çocuk gelmişti. 😄😄😄 Hayırlı bayramlar KS halkı bu bayram hepimiz bol bol huzur, sevinç ve mutluluk getirsin.
Bende de çocukluğunda öyle zengin akraba yoktu, ama şimdi yetişkin oldum da harçlık veren taraf olmak çok eğlenceli geliyor. İki yönlü de güzel bir his var aslında.
daha çocuğum diyip kaçarım hala bayram harçlığı alırım ama az önce iban atıp iyi bayramlar abla🥰🥰 yazıp bayramımı kutlayan 1 yaş küçük arkadaşıma berhudar ol yavrum açıklamasıyla 100 tl yolladım, böyle de vefakarımdır öfödçxşdşxşm
Ben daha çocuğum ya babamdan harçlık isticem😅😂😂
Çocukları getiriyorum dayısı 😀
Oyyy getir eve neşe olur 🥰
Kızım neşe saçar ortalığa yürüyen aura ve cilve kendileri
Kız çocum olsun istiyorum bende adı dahi belli Ladin mavi nasip olur banada inşallah
Mutluluğunuz daim olsun 🙏🏻
Kız çocuk çok başka gülüşü bile ayrı güzel nazı cilvesi kendini sevdiriyor kedi gibi sokuluyor
Kuzenimin kızı var 2 yaşında bol bol görüntülü konuşuyoruz zaten canım sıkıldıkça arıyorum abiş abiş diyor hele birde öpücük atıyor iyice yiyesim geliyor
Kapı sesi gelince koşuyor hemen abisinin ayağına yapışıyor kucak için abi kendi haline bıraktığı gibi kıyamet kopar 😀
Sen bayağı “mahalle zengini amca” modunda takılıyorsun 😂 200₺ de az para değil ama çocukların yüzündeki sevinci görmek o paradan çok daha değerli oluyor 💸✨
Ben de harçlık veren taraftayım artık ama kendimi hâlâ çocuk hissediyorum 🙈 Bayramlar paylaştıkça güzel oluyor ❤️ Huzurlu ve neşeli bir bayramın olsun 🌙🎉
Cevap
7Cevap
harçlık veriyorum
Sadece yeğenime harçlık veriyorum ama bu bayram yanında değilim
İbanlaşmayı tercih ediyorum haha nakit para devrini kapatalı çok oldu.. harçlığım verdiğimde aldığımda oluyor elbette
Zengin olunca demek böyle oluyor 😅
Haha bayram kutlayanın ibanına anında fast yapılır 😄
O zaman bayramınız mübarek olsun iban iletiyorum 😅😅😅
kimseden para almıyorum çok yakın akrabamdan bile parada vermiyorum daha bana zor yetiyor
Ben o döngünün dışındayım; ne harçlık veriyorum ne de alıyorum. Tam dengedeyim!
İki yeğenim var onlara harçlık veririm sadece onun haricinde ufak bir prensesim ne harçlığı 😅
Büyüklerimden harçlık alıyorum. Küçüklerime harçlık veriyorum.
Harclik veren yaşlara geldik maalesef😂
kimseye harçlık vermem
Harçlık veren tarafım
Harçlık veren tarafım :D
Tanıdığım var 50 € harçlık veren var
ufakiz daha
Yeğenlere veriyoz
Abim benim bende yiğenin sayılırım değil mi :D
Iban yolla gülüm adjjd
Adam sdfsd
Kaçan heheh
alan tarafım