Kayınpeder 70 yaşlarında biri, namazındaki bir adam. Yaslilikda var ama bazen çok dengesiz konuşuyor. Bir kaç ay birlikte yaşamıştık, şimdi ayrıyiz onlardan. Arada gelir kahve içmeye, eşim işteyken bile gelirdi. Ben rahatsız oluyorum… çok boş konuşuyor bazen. Eşim bile dayanamıyor ona ben nasıl dayanayım.. ev aldık kendileri dairede yaşıyor ( kendilerine ait) farkındayım bizim ev 🏠 olduğu için rahatça bizde kalmak istiyor. Arada bazen laf söyler biz oralı olmuyoruz ama..
neyse asil konu Şu an borclarimit var biliyor, araba aldı kredi cekip , neymiş eşim ödiyecekmis. Onu sattığı halde parayı vermedi eşime.. bizim SIKIldigimizi da biliyor , dün duydum arabayı iki katına satmış, insan evladına teklif etmezmi? Ama bizde kalmak istiyor… 😏 benim ailemin durumu iyi değil kirada yaşıyorlar, onlar bile bana para verdiler eksiklerinizi alırsınız diye…. Bunlar hiç düşünmüyor ama bizden geçinmek istyir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok pişkin hareketler ne kadar düşüncesizlik yapıyor zaten bir ayağın çukurda birakta evladın rahat yüzü görsün
Yok kendi borçları var onları ödoyecekmis.. o zaten hep kendini düşünen birisi.. para vermek istemez biseye ama gecinir baskasindan
Nereli bu adam gerçekten çok merak ettim
Artvin
Rizeyi bilirim ama artvinin insanları nasıl olur ona yorum yapamam
Nereli oldukları önemli degil. İnsan olsun yeterki…
Aynen insan olması yeterli valla öyle bir devirdeyiz ki kim insan kim şeytan bilemiyoruz
Ee adamın babası bu kadar sene büyütmüş birazda oğlu baksın niye rahatsız oluyorsun yaşlı başlı adam
Ozaman evladının yanında kalmak istemeyecek. Beni gördüğüm kadar eşim onlara bakmış o degil. Sen görsen senden benden iyi halde.. bakıyor kendine. Kendine gelince para vardır başkasına yoktur…
Baba oğul araya girmen yanlış
Olan babada oluyor ama.. borç ikimizin borcu. O keyif sürecek diye biz neden eziliyoruz
Oğlu sana diyorum oğlu bu yaşa getirmiş keyif sürsün bu saatten sonra sana ne bundan. Bu kadar aile düşmanı olmayın baban yapsa sesin çıkmaz eminim
Elinde varken vermiyor.. yoksa tabiki ben düşüncesiz insan değilim..
Vermek zorunda değil zaten sizde bi zahmet eline bakmayın yaşlı birinin eline artık. Ama oğlu önündeki lokmayı bile vermek zorunda hakkı var üstünde buna engel olmaya çalışmayın yarın öbürgün çocuklarınızda bunu size yapar.
Eşini seçebilirsin ama ailesini seçemiyorsyn işte😀herkes kaynana dan şikayetçi sen kayınpederden😀
kurallar net olsun
eve çok gelmesi iyii olmaz
İstemiyorum ben zaten, bir iki defa geldi öyle eşim yokken.
ona net soyle
eşim yokken gelme de
bizde bu boyledir de,
gelse de açma..
Açmamak olmaz da en iyisi dışarı çıkmak
açma ayıp değilki
bakışları kimbilir
ne kadar kötüdür
Kahve yapıyorum oturuyor.. ne konuşabilirsiniz onunla
zıkkım içsin
mesafe çok onemlidir
Kendileri senelerce sielsiyle yasamislar. İstiyor bizde öyle olalım ama artık devir değişti
kesinlikle devir değişti
senle değilde, oğluyla
içli dışlı olsa..
Senin derdin fikir vermek değil için ruhun çürüdüğü için kadına kayınpederin ona yan gözle baktığını ima etmeye çalışıyorsun. Senin gibiler sadece hayatları cinselik olduğu direk oraya bağlıyorsunuz ve bunun için çok çaba sarf ediyorsunuz. Bi bitmediniz ya
@Ertann21 sana mı soracam
o kadar rahatsan sen git dilediğini yap, tutanmı varr.. benim kurallarımız bunlar, araya girenleri de sevmem.. bana fikrimi sorgulayamazsın.. DAHA yazma..
Fikirlerin sapık ruhlu
@Ertann21 sen aksüt müsün
burdaki amacın yaranmak değilmi, ilim bilene sor,
yazma son kez s diyorum
sennn fikrine muhtaç değilim
jackhans90 kimse kimseyi fikirlerinden dolayı eleştiremez, herkes fikrini kendine saklasın..
@S93S94 boyleleri burada dolu
bmde araya firenleri sevmedim sevmedim
özellikle bayan sorularında araya girenleri hiç sevmem
kusura bakma
merhaba
normal ya yaşlılığına ver.
O normal yaşlı değil 😒
hepsi öyle inan bana :D