Çok bağnaz geri kafalı geliyolar Buradaki insanlar ben Ankara 'yı özledim 10 dk'da
3 ay
Çok bağnaz geri kafalı geliyolar Buradaki insanlar ben Ankara 'yı özledim 10 dk'da
Cevap
27Cevap
Fazla sosyalleşme, insan içine girmen gerekiyorsa da onları yargılama, çünkü onlara çok işin düşecek onların çok iyiliğini göreceksin
Ne gibi
Hiç ummadığın anda beklemediğin zamanlarda onlardan sana yardımı dokunan olacak sabret. Karşılığı güzel olacak
Knk Ankarayı tek yaşamayı özledim simdiden
Çok şükür, ben tek başıma yaşıyorum kendi evimde. Rahatım ama bazı zaman hayatımda biri olsa mıydı diyorum
Tek yaşamak harika boş ver ben mesela kapı açık duş alabiliyorum
Orası öyle, tek yaşamak harika. Ama hayatında güvenilir, efendi biri olması iyi oluyor, konuşabileceğin, her şeyi paylaşabileceğin, seni aldatmayacak. Güvenilir.
Zor. O işte ben mesela yokluktan avukatıma aşık oldum
Evet, çok zor, ben de çevremde ciddi ve muhafazakar görünen biriyim, öyle bir imaj üstüme yapıştı kaldı, bir de üstüne evlenip 6 yıl sonra boşanınca çevremden bayan arkadaş bulma ihtimali sıfıra indi.
Boşanmış erkeklere bakmazlar genelde
Bakan var da güven veren yok.
Ben artık sadece sevgi cinsellik değil aynı zamanda huzur da istiyorum, işte o huzur kısmını verebilecek kişi çok çok az
İzmir gibi bi yerde zor
Evet günlük ilişkiler ve doğal olmayan ilişkiler, çoğu sadece eğlenme ve cinsellik üzerine, sadakat doğallık huzur nerede
Ankara'ya taşın
Boşandığım kişi oralı 😂😂😂
Neresinden
Batıkent
Hmm
Orada çalışmak iyi olurdu, tekrar öğretmenlik yapardım ama o varken olmaz
Bazen öyle olur laftan anlamazlar neyse ki yarın kaçacağım geri Ankara ya bende 😅😅
Nerdesin ki
Çankırı da sen
İsparta
Hmm iyi bakalım biran önce yarın olsun 😊😊
Hmmm
Doya doya gezeceğim bakalım özledim Ankara yı bende
Seni anlıyorum ya bende sevmiyorum memleketimin insanını ama yinede hor görme idare et
Normal her insan Çankırı da zaten sıkılır. Birde Ankara ya alışmışsın hepten sıkıntı 😊😊
Ayni hisleri paylaşıyoruz cumartesi hemen gelsin hemen
Genelde sen aksiyon hani nerde kim kimi goturuse mi istiyosun
Ne alaka lan
Sabret iki kişiliğin olsun biri onları desteklesin ama içeride kendin ol gotik girl
Hemen o ortamdan çıkmalısınız pisikolojiniz acısından
Biraz uyum süreci olabilir ama zamanla alışırsın
Yok la sig düşünceli bunlar
Evet köylerde öyle genelde cehalet var
Ankara 'nın nefesini özledin la
*neresini
Kızılay
Aynen harbiden orası özlenecek yer
He la 7 katlı nevada kafemi şimdiden ozledim
Aynen la 😄
🥲
😁
geri dön aileni görüp işim var de
Birkaç gün dayanabilirsin
Kafanı başka şeylere odakla
İstanbula gelin :)
çıktığın yeri asla unutma. aziz sancar''ı örnek al
Allah affetsin bi an unuttum knk la
Gençlerle takıl kitap oku dışarı çık
Ailenden utanmanda seni rezil yapar ama tatlım
Aile değil memleket
Yok
Nere memleket
Küçük bi şehir ya
Memleket neresi
Napıyorlar ki
Küçümseme
Eğitim önemli
Gitme o zaman
Neredesin ki
Nereliler ki
Ne gibi
Memleket ! 😅
Ne iş yapıyorsun
Neresi il olarak
Neresi
Olm o külot ne lan?
@OzanAtasever tanga o
Orası neresi peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Memlekete dönünce daralmayı çok iyi anlıyorum 🥺 Ankara’nın özgürlüğünü özlemen çok normal 💔
Kendine minik kaçış alanları yarat. Yürüyüşe çık, müzik dinle, online arkadaşlarınla konuş 🎧🌳
Ailenle kalırken tartışmaya girmeden sınır koymaya çalış. “Bu konuları konuşmak istemiyorum” demen bile yeter 🧿
Kendine yakında döneceğini hatırlat, bu dönem geçici 🌈✨
Annem temelli gel diyor gelmek istemiyorum ben
Canım, istemediğin bir hayata temelli dönmek zorunda değilsin 🌸 Ankara’da kendini daha iyi hissediyorsan, bunu sevgiyle ama net şekilde söylemen çok doğal 💕 “Sizi çok seviyorum ama hayatımı Ankara’da kurmak istiyorum” demen bile yeterli aslında 🥺 Zamanla kabullenirler, önce sen kendi içindeki kararı netleştir 🙏✨