Eşim son zamanlarda tuhaf ve sürekli kavga ediyoruz?

İşten eve geliyor beni deli ediyor sürekli kapıdan girer girmez kavga etmek için yer arıyor bağırmalar işte cam niye açık değil vs ben de bağırıyorum ona sinirleniyorum çünkü daha adım atar atmaz insan kavga eder mi ya geçen gün de vardiyalı çalışıyor akşam sahura yakın geldi o saatte geliyor çünkü ben uyandım neyse dedi ki bana tost yap yapmaya başladım bu sefer bağırmaya başladı işte bir tostu yapamıyorsun üşengeçsin senin yüzünden olmuyor çocuk diyor sanki ben çok meraklıyım çocuğa 3 kere düşük yapmışım adamın hâlen aklı çocukta sonra canım dedi sus diyorum gece gece bağırma devam ediyor aynı şeye keşke evlenmeseydim işte ağlıyorum diye de diyor ki senin psikolojin bozuk git tedavi ol gelip sarılmadı bile ben de dedim ki senin kadar pislik bir insan görmedim hayatımda sana ne benim ağlamamdan dedim ye zıkkımın kökünü bir de o kelimeye takılmış bana pislik dedin diyor oh iyi oldu dedim bıktım artık bunun her gün kavgasından anlayışsız biri olmasından boşanalım diyorum ona da yok diyor hemen şirinlik ediyor bu aralarda ilişkimiz de hayatımız da yok ben istesem de istemiyor her gün yapan adam istemez oldu ben de zorlamıyorum zaten olsa da olmuyor ben de kendi bitince bitiyor onun için onda bile üşengeç bir de bir yere gideceğimiz zaman sinir basıyor bana kapının önünde apartmanda kafasız diye bağırmalar yok canım demeler insanlara kendini rezil ediyor beni de ayar ediyor kaç kere uyarmama rağmen aynı hep küfrü de çok seviyor çocuk vs yapmayacağım sana. dedim hak etmiyorsun sen dedim beni bu ramazan ayında her günümü zehir etti ilk sahur ilk iftarımızda sürekli kavga etti sahurda yerde kırıntı var çarpılacağız diye mırıldanmaya başladı napayım gece gece süpürge mi açayım dedim basma sen de yani bundan dolayı bir de bağırıp buzdolabını yumrukladı inanılır gibi değil ben de sinirlendim vurdum en sonunda ağlatmayı da başardı sahuru da dizdi boğazıma iftarda da yemek yerken bana hızlı yeme kaçmıyor dedi ben de sinirlendim çünkü her şeyime eleştiri yapıyor etek giyme camış gibi oluyorsun vs diye tartıştık yine her gün böyle bir günde girmedim ki normal insanlar gibi oturup sohbet ettiğimizi bir elinde telefon sonra saat 8'de uykuya geçiyor akşam tamam o yatış o yatış daha kalkmaz bir de sanki yatak odası yokmuş gibi oturma odasında yatıyor TV izliycem git diyorum yok illa orada uyuyacakmış ışık kapalı olacakmış ses düşük olacakmış ben öyle izleyemiyorum git bak diyorum inadına kavga ediyor delircem en sonunda bir de ben uyumak zorunda mıyım ya sen de geleceksin demeler ben bunu nasıl adam edeceğim bilmiyorum ki

Eşim son zamanlarda tuhaf ve sürekli kavga ediyoruz?