Eşim sürekli kavga çıkarıyor?

Önceden çok sakin olan kocam son bir aydır herşeye kavga çıkarmaya başladı her hareketimde bir kusur bulmaya çalışıyor canıma tak etti noldu yıldırıp boşanmaya mı çalışıyorsun dedim. Bu sefer de sen boşanmak istiyorsun beni artık sevmiyorsun diye kavga çıkardı sinir krizi geçirdi. Artık be yapacağımı bilmiyorum bir iki hafta her b.. a kavga çıkarmasına birşey demedim iş yerinde canı birşeye sıkılmıştır dedim ama bir aydır tabiri caizse ergen kızlar gibi nazlanıyor herşeye trip atıyor yetmiyor kavga çıkarıyor. Bugünde az önce yemeği hazırladım masada eften püften şeyler için (perde açıkken neden evde şortla dolaşıyormuşum) görünmüyor bile mutfakla masanın arası pencereden) kavga çıkardı bende aldım tabağı masanın üstüne çarpıp kırdım yetti artık ne yapmaya çalışıyorsun niyetin soğutup boşanmaksa defol git özgürsün zorluk çıkarmam dedim ağlamaya başladı. Bu halleri özellikle ağlaması beni çok korkutmaya başladı. Sarıldım sakinleştirdim ama dağ gibi adam ağlayınca çok kötü hissettim belliki içsel bir problem yaşıyor psikolojisi mi bozuldu ve nelerden psikolojisi bozulabilir durduk yere bir erkeğin? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Eşim sürekli kavga çıkarıyor?