İnsanlar o kadar dar pencereye sahip ki empati yoksunu oldukları için bir tek kendilerini dev aynasında görüp size haksızlık ediyorlar bu yüzden hakkınızı nasıl ararsınız?
3 ay
İnsanlar o kadar dar pencereye sahip ki empati yoksunu oldukları için bir tek kendilerini dev aynasında görüp size haksızlık ediyorlar bu yüzden hakkınızı nasıl ararsınız?
Genel olarak yaygarayı koparıyorum fakat buna rağmen anlamamakta ısrarcı ise hayatıma almamaya özen gösteriyorum. Eğer bunu bana yapsaydı ne hissederdim empatisi yapamıyorsak gelişmemişizdir zaten. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💖🌺
Rica ederim ne demek, iltifat değildi bu arada gerçekler. Sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun🙆
Öyle gizli görüş paylaştım ama görüşlere salça oluyorlar ondan dşwhldş rahatsızlık verdiysem de üzgünüm✨
Maalesef ki insanların çoğu empati yapmıyor. Her zaman aynı şeyleri savunur durur. Belki başka bir durum vardır diye düşünmez. Örneğin yere yazılı 6 rakamını karşılıklı bakmaya çalışıp 6 ve 9 diye kavga ederler. Halbuki yan yana gelip baksalar aynı şeylerden bahsettiklerini anlayıp ikisininde doğruluğunu kabul ederler.
Yaşattıklarını yaşatıyorum ve şimdi anladın mı diyorum. 😉
O an hissetmesi bile yeterli bazılarına psikolojik olarak çöküntü bile sağlıyor. 😂
Ayna psikolojisi diyoruz. Ne görürsen, onu yansıtacaksın. Kendi silahıyla vurmak gibisi var mı? 😂
Bol şanslar 😉😂
karşılığını vererek.
👍👍
Empati yoksunluğu en çok can acıtan haksızlık türü oluyor 💔
Ben önce sakinleşmeye çalışıyorum sonra sınırlarımı net bir dille ifade ediyorum. “Bu yaptığın beni şöyle hissettirdi ve bu adil değil” demek çoğu zaman etkili oluyor 💬
Eğer karşı taraf anlamazsa gerekirse resmi yolları kullanmakta hiç tereddüt etmem. Kendini ezdirmemen çok önemli 💪✨
Cevap
8Cevap
Sogukkanlı olacaksın öfkeyle kalkan zararla oturur. Zaman geçince illa bir yerden çıkıyor o hak
Bu dünyada hesap kalmıyor öbür dünyası da var
Sen bilirsin
Valla artık hiç uğraşmıyorum hakkımı aramakla. Çünkü daha fazla yoruyorlar insanı. Empati yoksunu, bana göre cahil ve ahlaksızdır
Muhattab olmama imkanim varsa olmuyorum
Sadece Allah'a havale ediyorum
Yani iyice bir sövüp beddua ettikten sonra artık Allah'a bırakıyorum. Kimseye fiziksel olarak bulaşmak istemiyorum
Çeker atarım 6 ay yatarım
boş ver
Aramıyorummmm artık
Bitirdiler bizii
Cahille girme munakasaya
S*klemeyerek tınlama salla
Kocişkom alıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?