Köyde yaşayan bir erkekle evlenilir mi?

Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim, konuştuğum kişi ise ortaokul mezunu, köyde annesiyle kardeşiyle beraber yaşayan biri ve akrabamız oluyor. Ben şehirde yaşıyorum ve onu şehirde yaşamaya ikna edemiyorum burayı sevmediğini hoşlanmadığını söylüyor ve hayvancılık, tarla işleri dışında bir işi yok bir geliri de. Çok ama çok tereddütteyim çıkmazdayım diyebilirim. Herkes olmaz o iş çocuğun işi yok sen köyde yapabilecek misin diye benim de cevaplayamadığım kararsız kaldığım sorular silsilesiyle baş başayım. Akraba da olunca bu durum hayli bir dedikoduya sebep oldu ve durum beni çok sıktı gerçekten. Uzun süredir görüşüyoruz bazı ayrıl barış durumu oldu bu köy şehir mevzusu yüzünden ve şimdi bu konuyu açıp hayır dersem sonsuza kadar bu konu kapanacak ve ben bunu çok da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten son çarem burası oldu diyebilirim. Kafam çok karışık ve gerçek manada kalbim acıyor. Biraz uzun oldu sanırım umarım derdimi anlatabilmişimdir. Farklı birilerinin fikrine ve yardımına ihtiyacım var diyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Köyde yaşayan bir erkekle evlenilir mi?