• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Bu devirde evi olmayan erkekle evlenilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor
Kıraya çıkılacak ama ıstanbulda yaşam çok zor
Bu devirde evi olmayan erkekle evlenilir mi?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Vallahi ben anlamıyorum geçen gün baktım 1+1 bile olsa 1+0 gayet uygun kiraya evler var, ağız tadı huzur olsun kafi başını sokacak bir yer. Sizin için demiyorum ama nasıl bir beklentiye giriliyor evlenirken anlamıyorum. Altınlar, bilezikler. Bende evlilik aşamasındayım ve buzdolabımı çamaşır makinemi ocak ve fırınımı yeni almıştım 2 yıl önce ve almamıza gerek yok dedim, hatta evlenip parça parça alırız diğer eşyaları dedim. Şimdi beklentiler o kadar çok ki maşallah kirayaçıkmayı bırakın evlenmek bile zor. Benim bildiğim durum zorsa şartlar da yoksa sade şık bir nikah elbisesi ile nikah kıyılır, duruma göre uyguna eşyalar alınır, alınamıyor ise parça parça alınır, gerekirse iki kişi çalışılır. Ekonomi aşırı zor evet ama zorluğu bahane edip de işi daha da zorlaştırmak kimse kusura bakmasın ama bizim insanımız bunu çok iyi yapıyor beklentileri ayyuka çıkararak. Ticari bir anlaşma yapıyorlar sanki mübarek. Taşlı şatafatlı kınalar nişanlar elbiseler. Ben bunu g... güsüzlük olarak adlandırıyorum. Öyle insanları nikahına alan adamlara da gram acımıyorum yardır yardır öde. Sonra doğru kız kalmadı, sevecek insan kalmadı. B.. kun içinde çiçek ararsan şikayet etmeye kimsenin hakkı yok orada çiçek bahçeleri dururken. İnsanlar kaos seviyor, trawmatik tipler, acı çektiren, sürekli isteyen zora sokan kadınları çekici buluyor yazık

17
    24 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Bütün duygu ve düşüncelerimi dile getirmişsiniz teşekkür ederim yorumunuzu beğendim

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Öyle kızları nasıl seviyorlar ben de anlamıyorum hiç mi akılları fikirleri yok bak tamam senin vardır mesela kendine göre bir eş istersin tabii ki de hakkındır ama kendileri yok kendi babalarından görmediklerini 20 yaşındaki çocuktan bekliyorlar bunlar ne biçim aileler ya ne biçim ailelerin kızları hiç mi yetiştirememişler veya öyle yetiştirmişler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Geologicalengineer ben bunlara yiyici motor timi diyorum. Bazı kadınlar vardır bedenini halka açık nikahsız satar, bu kadınlar ise nikah adı altında ticari sözleşme yaparak kendilerini satılığa çıkarıyorlar. Başlık parası bunlara göre yobazlıktır ama boşanma ihtimalinde erkeğin verme zorunluluğu olan mihir i evlenmeden almak bilmem kaç gram altın isteyip video çekerler. Bir b... ka da benzeseler ellerinden bir iş gelse içim yanmaz. Çok şükür hem kariyerim hem ev işim hepsinde on parmağımda on marifet ama asla nişanlımdan böyle beklentilerim olmadı. Sabah eşlerini işe uğurlayıp öpücük vermekten acizler popo.. larını devirip tiktok da fink atıp kocişim de kocişim de sahte mutluluk saçarlar. Ben böyle kadınlar ile evlenen kimseye acımıyorum. Evlerinde açlıktan ağızları kokan kızlar, babalarından harçlık almadan hayatlarını idame ettirmekten aciz kadınlar maalesef erkeklere kök söktürüyor yapmak zorunda, almak zorunda diyor. Müstehaktır kabul edenlere

Yorumla
    • Volkanse
      Volkanse
      6 ay

Bravo👏👏 işte düzgün bir kadın

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      6 ay

Harikasın ama bu gerçek kadınların da kıymeti biliniyor değil, umarım seninki BİR ÖMÜR SENİ ÜZMEZ de değerini bilir. Mutluluklar

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Aynen öyle Yoo doğru söylüyosunuz bir boka da benzeseler anlarım güzel de değiller yani senin dediğin gibi bir işe yaramazlar ellerinden bir at gelmez Allah’a şükür benim de mesleğim var kariyerim var üniversite mezunuyum bütün gün TikTokta yayın açarlar ben daha TikTok’u ne olduğunu bile bilmiyorum bu yaşıma kadar indirmedim bile

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Her dediğine katılıyorum ama başlık parası almak doğru değil kadını satmak gibi bir şey hiç gerek yok paragözlük ve görgüsüzlük

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Hayatgercek umuyorum hak eden herkes için hak ettiklerini almasını diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Savas_Melegi İşte bunu mihiri bahane edip ortada boşanma yokken evlenir evlenmek mehiri almak da yanlış. Mehir kadının boşanma halinde ilk 6 ay dışarı çıkmaması durumunda geçimini sağlaması için erkeğin vermesi zorunlu olan bir gerekçedir ama şimdi kadınlar başlığa karşı olanlar mehir i hemen evlenir evlenmez talep ediyorlar vermek zorunda diyorlar :) Krizi fırsata çevirmek fırsatçılık anlayacağınız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Geologicalengineer Demekki bizim gibi mücevlerler kıyıda köşe saklı. Benimde tiktokum yok ve instagramımda 9 kişi var, tanımadığım kimseyi bile almıyorum. Şimdi kimin eli g... tünde belli değil. Bende indirmedim. Hepsi denkleri ile eş olsun biz bize sahip çıkalım aman

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Ama dinen erkek, evlenince mehir vermek zorunda. Kadın boşanınca 6 ay değil, 3 ay dışarı çıkmaz ve kocasının evinde iddet bekler. O sürede de dinen kocası ona bakmak zorunda. Mehir, erkeklerin kadınlara rağbetinin bir sembolü olsun diye hediye verilir. Erkek mehir vermeye mecbur yani, ama başlık parası gibi bir şey değil. Evlendiği andan itibaren mehir vermek zorunda. Hocalar hep böyle söyler. Dinen ortada boşanma yokken, mihri almak yanlış değil. Erkek evlendiği an vermek zorunda, boşanınca değil; evlenince vermesi gerekiyor. Dinen boşanmadan alması gayet doğru. Evlenir evlenmez mihri almak kadının hakkı. Allah kadınlara bu hakkı vermiş.

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Kadın boşandıktan sonra geçimini kendisi sağlamak zorunda değil, kocasının evinde 3 ay iddet beklerken kocası ona bakar, boşanıp iddeti bittiği zaman da babası bakar, dinen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Savas_Melegi İslamiyetin şartlarını hangi hocadan öğrendiniz bilmiyorum ama kadının boşandıktan sonra boşandığı kocasının evinde kalması caiz değildir bu 1. Mehir denilen şey boşandıktan sonra ilk 6 ay kadının geçimini sağlaması içindir çünkü kadını boşandıktan sonra ilk birkaç ay dışarı çıkmasını caiz görmez dinimiz. Mehir evlilikte dinen verilmesi zorunlu bir şey değildir boşanma aşamasında verilmesi zorunludur. Mehir in amacı evli iken eşe para aktarımı değil boşandığı karısının geçimini bir süre babası ile yaşayana kadar sağlaması için verilir.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      6 ay

Evlendikten sonra ah vah edeceksin

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Senin öğrendiğin hocadan çok daha iyi olan gerçek hocalardan öğrendim. Kadın boşandıktan sonra 3 ay boyunca boşandığı kocasının evinde, eski kocasıyla muhatap olmadan iddet beklemek zorundadır. Daha kaç ay iddet bekleyeceğini bile bilmiyorsun, 6 ay değil 3 ay bekler. Ayetlerin tefsirinde 6 ay değil 3 ay yazar, ulema 6 ay değil 3 ay der. Kadın hayatının hiçbir döneminde geçimini kendisi sağlamak zorunda değil; boşanınca babası, babası yoksa amcası, o da yoksa dayısı bakmak zorunda, hiç kimsesi yoksa da devlet bakar. Mehir, evlilikte dinen verilmesi zorunlu olan bir şeydir; boşanma aşamasında değil, evlenince verilir. Sen kafana göre din uydurmuşsun ve buna İslam diyorsun. Ahir zaman hocaları seni kandırmış. Mahmut Efendi hazretlerinin yetiştirdiği hocalar ve başka cemaatlerin hocaları hiç de senin dediğini demiyor. Diyanet hocalarından bile bu yalanları duymadım. Devamlı hocalarla muhatap olan, sohbetlere giden birisiyim. Hocaların soru-cevap gruplarında da çok şey öğrendim.

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Annemin iki dedesi de alimdi. Annemin anneannesi küpe istemiş, kocası almıyormuş, kadın ısrar ettiği için sonunda almış ve hiç de boşanmamışlar. Kocası kadına evliyken vermiş ve zaten evliyken vermesi gerekir. Mehrin amacı boşandıktan sonra güvence olsun diye değildir. Kadına bakmakla mükellef olanlar olduğu için erkeğin bu amaçla mehir vermesine gerek yok. Mehir, mehr veya mihr, İslâm hukukunda erkeğin evlenirken kadına verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para, mal veya menfaat hediyesidir. Mehir, kadının mal varlığına dâhil olur ve üzerinde dilediği tasarrufta bulunabilir. Eğer mehri nisap miktarına ulaşıyorsa, o zaman kocası ona boşanmadan mehri verdiğinde, o mehrin zekâtını da vermesi gerekir. Mehrin amacı evliyken eşe para aktarımıdır. Mehir, erkeklerin kadınlara rağbetinin bir sembolü olsun diye hediye verilir. Mehrin çeşitlerinden bile haberin yok. Mehri muaccel, dini nikah sonrası hemen ödenmesi zorunlu olan mehirdir.

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Sonraya bırakılan, yani boşanınca verilen mehire mehri müeccel denilir. Hatta erkek karısına mehri muaccel vermiyorsa, yani evlenince vermek zorunda olduğu mehri vermiyorsa kadının kocasının evine gitmeme ve onu cimadan men etme hakkı bile var. Mehr-i muaccel, peşin olarak evlenince ödenen mehirdir. Mehr-i müeccel ise ödenmesi sonraya bırakılan mehirdir. Kadın “Ben mehri muaccel istemiyorum, mehri müeccel istiyorum” derse, erkek o zaman boşanınca öder. Ama öyle bir şart koşmazsa, “Mehir ne istersin?” diye sorulduğunda direkt istediği mehri söylerse, o zaman mehri muaccel mehir istemiş olur ve bu da evlenince verilmesi gerekir. Ama mehri muaccel alan mehri müeccel alamaz; yani evlenince tamamını alan boşandıktan sonra alma hakkına sahip değil. Ondan bundan duyduğun yanlış bilgileri İslami bilgi gibi göstermeye çalışıyorsun Allah hidayet versin. Bunlar kitabi bilgilerdir, haberin olsun. Dini kuralları inkar eden, kafasına göre kural koyan da kafir olur, bu da kulağına küpe olsun.

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Sen erkek evlenince mehir vermek zorunda değil diyorsun ama Allah vermek zorunda diyor ve kadına da eğer kocan vermezse evine gitmeyebilirsin diyor. Mehir evlilikte dinen verilmesi zorunlu bir şeydir ve vermeden ölen erkek ahirete karısına borçlu gider, kıyamet günü kadın da kul hakkını kocasından ister. Ne savunduğun bile belli değil; bir süre babasıyla yaşayana kadar geçimini sağlasın diye diyorsun ama babasıyla yaşayana kadar nerede yaşayacak? Babası zaten ona bakmakla mükellef, neden babasıyla yaşayana kadar para harcamak zorunda olsun? Kocası ölen bile 6 ay beklemez, 4 ay 10 gün bekler; boşanan ise 3 ay bekler. 6 ay iddet diye bir şey yok. Bir delille kırk alimi yendim, kırk delille bir cahili yenemedim deyip susuyorum. Allah Kur’an’da “Cahilden yüz çevirin” diyor, kendi kendine konuş, senle daha muhatap olamam. Daha da bakmam yazdığın zırvalarına. Dört yorumu da kendim yazdım, hepsini aynı anda paylaştım diye birinden kopyala yapıştır yaptığımı zannedersin diye söylüyorum. Kendi yazımı kopyala yapıştır yaparak paylaştım çünkü site yorumu çok uzun olduğu için tek parça kabul etmedi, o yüzden dörde böldüm.

Yorumla
    • Hristiyann1Türk
      Hristiyann1Türk
      6 ay

Kadınların çoğu nikah adı altında kendisini satıyor.

Yorumla
    • Kampçı_
      Kampçı_
      6 ay

Bu arkadaş aşırı haklı..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Hristiyann1Türk Valla çoğu satan kadınları bilemem ben 2 sene önce aldığım buzdolabım ve fırınım set üstü ocak var evimde, boşuna masraf yapmalayım onları almaya gerek yok ihtiyacımız olanı alır birde sade nikah yaparız diyen bir kadınım. Bilezik bile istemedim ki o hak ediyorsun alacağım dedi zorla almak istedi. satılık insanlar düşünsün bunu. Yuva kurmak geçim ehli olmaktır, istemek istemek zora sokmak değildir. maalesef nikah adı altında bunu yapan çok kadın var sabır diliyorum erkeklere

Yorumla
    • Hristiyann1Türk
      Hristiyann1Türk
      6 ay

Teşekkür ederim sağol canım

Yorumla
    • Kampçı_
      Kampçı_
      6 ay

@Geologicalengineer yaş kaç knk

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Sanane

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Bence evi olup olmamasından çok adamın düzeni niyeti ve sorumluluk anlayışı önemli çünkü bu devirde çoğu genç zaten kendi başına ev alamıyor önemli olan çalışması birikim yapmaya çalışması ve ilişkiye emek vermesi evi yok diye biri elenmez ama geleceğe dair planı yoksa sorumsuzsa işte o sıkıntı yani ev değil zihniyet belirler evlilik olur mu olmaz mı

1
    0 Yorumla
  • Galleoni
    Galleoni Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    6 ay

İlk defa bir nesil kendinden önce gelen nesilden daha fakir ve zor durumda. Bu tüm dünyada böyle. Sebebi de önceki nesillerin temel ihtiyaçları dışında bu nesilin farklı gider kalemlerine sahip olması. Örneğin iletişim internet faturaları eskiden yoktu. Eskiden kimsenin tsblet bilgisayara ihtiyacı yoktu, cep telefonuna ihtiyacı yoktu. Artık refah seviyemiz yükselirken harcamaların barınma gibi en temel ihtiyaca yönlendirip tasarruf ile para birimtirme şansımız azaldı. Bunun sebeplerinden biri de fiyatların yüksek olup ulaşılmaz görünüp bir ev alabilmek için para biriktirme gereği duyulmamasıdır. Zira maaşlı bir iş işe bir ev parası biriktirmek çok zor. Bu nedenle eğer bir ev beklentiniz var ise bunu birlikte çalışarak da yapabilirsiniz. Neden erkeğin hazır evi olsun istiyorsunuz?

1
    1 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      6 ay

Uzmanlara göre sorun nüfus fazlalığı ve bilinçsiz üreticilik/tüketicilik.

Yorumla
  • Shelby_dbakir
    Shelby_dbakir Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Ya bir şey diye diyeceğim;
    - Evi olmayan erkekle evlenilir mi?
    - Arabası olmayan erkekle evlenilir mi?
    - Ailesi ile yaşamayan erkekle evlenilir mi?
    - Her gün çiçek almayan erkekle evlenilir mi?
    ...
    ...
    ...
    Tamam da siz bunların karşılığında ne vereceksiniz? Yani yatak performansı dışında o erkeğe ne vereceksiniz de erkek sizle evlensin? Aşk demeyin bana sevgi falan da demeyin. Sevgi dört duvar arasında, bir köprü altında bile onun yanında mutlu olmaktır. Ama böyle şartlar ile evlilik değil sadece finansal bir ev arkadaşı arıyorsunuz.

2
    6 Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Verecekleri hiçbir şeyleri yok, güzellikleri yok, kaliteleri yok, cilveleri yok, dişilikleri yok, saygıları yok, kocaya vakit ayırmak yok, arkadaşlarla eski aileyle daha çok vakit geçirmek, kocayı ihmal etmek, ikinci plana atmak, en ufak bir tartışmada kök aileye şikayet etmek, daha da kötüsü evi terk etmek, paspal görünmek, zayıf karakter, cimrilik yapmak çok.

Yorumla
    • Shelby_dbakir
      Shelby_dbakir
      6 ay

Var var maşallah sjdjdjf. İşte bunu diyorum. Şu jenarasyon ailesine baksın. Boğaz boğaza girseler kadın yemeği getirir kocası yarın eve bir şey lazım mı diye sorar akşam yine birlikte yatarlar. Ama bu nesilde bu yok.

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Yok, eskiden dediğin gibi olmuyordu alttan alan hep kadınlardı erkekler hiçbir şey olmamış gibi davranmıyordu ama o zamanki de bu zamanki de doğru değil

Yorumla
    • Shelby_dbakir
      Shelby_dbakir
      6 ay

Bana göre eskisi daha iyi

Yorumla
    • aslı212111
      aslı212111
      6 ay

@Savas_Melegi 😂

Yorumla
    • aslı212111
      aslı212111
      6 ay

😂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
6 ay
  • İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşam gerçekten zorlu ve maliyetli, bunu biliyorum. Ancak hayatı birlikte sürdürmek ve evlilik demek yalnızca maddiyattan ibaret olmamalı. Sevgi, saygı ve uyum; her şeyin temeli. Evi olmaması bir erkeğin değersiz ya da kötü biri olduğunu göstermez. Kirası, kredisi, evi ya da arabası olsa bile önemli olan hayatı paylaşırken aynı hedefte buluşabilmek. Beraber bir şeyler inşa etmeyi göze alabiliyor musunuz, bunu kendine sormalısın. Ortak bir gelecek hayaliyle sabır ve destekle aşamayacağınız zorluk yok. 🌸❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

86

Cevap

• anonimmkimsee
    anonimmkimsee Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Erkekten bişey bekleniyorsa karşılığında da bişey verebiliyor olman gerekiyor. Mesela kadının çalışıyor olması ve eve maddi destek olması gibi. Mesleğin olmadan baba evin kirada yaşıyorken evleniceğin kişiden de bunları beklemek biraz komik oluyor. (Genel konuştum bu arada)

4
    3 Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

erkekleri fazla yüceltiyonuz onlar hizmet etmek için var

Yorumla
    • anonimmkimsee
      anonimmkimsee
      6 ay

Neye dayanarak yücelttiğimi düşünüyorsun?

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

bebek gibi erkeklere hizmet ederek aman yorulmasın aman zahmet etmesin diyerek

Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Aynen öyle Yoo doğru söylüyosunuz doğrusu öyle yani peki ne buluyolar bu kızlarda ben anlamıyorum Bir boka da benzeseler anlarım hani güzel de değiller bir çoğu değiller abi değiller sonra senin dediğin gibi ellerinden bir iş gelmez TikTok kullancak kadar basitler ben bu yaşıma kadar hiç indirmedim bile ne olduğunu bile bilmiyorum Allaha şükür üniversite mezunuyum Mesleğim var kariyerim var

4
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    6 ay

Ben alamazken onun almış olmasını beklemek ona haksızlık, ikimiz de aynı ekonominin mağdurlarıyızdır sonuçta. Yani nasıl ki ben ona hizmetçi değilsem, o da bana bankamatik değil. 2 maaş yoksa ev işini çözmeden evlenmek büyük risk tabii, orası kesin.

6
    2 Yorumla
    • Olmadıolduramadık
      Olmadıolduramadık
      6 ay

aman yarabbim ağlamak istiyorum.. bu düşünce yapısına sahip nadir insanlardan olmalısın :D

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      6 ay

Öyle muhtemelen ve maalesef. Objektiflik ve empati çok hayati bir özellik aslında ama sahip olan insan sayısı çok az.

Yorumla
  • zefone22
    zefone22 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 31%
    6 ay

Niye olmasın adam imkanı olsa niye almasın cok abartıyorsunuz ya önce yakisikli olsun dersiniz tamam isi olsun dersiniz tamam şimdide evi olsun dersiniz sen adamlami evlencen evlemi cok saçma geliri varsa zorda birakmicaksa olur niye olmasın evlenenlerin hepsinin evimi var yok çevremde cok arkadaşım evlendi çoğu kirada ama bir sorun yok

0
    0 Yorumla
  • SoaringDragon
    SoaringDragon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Neden evlenilmesinki erkegin parası olsun evi olsun arabası olsun diyemi evleniyosunuz anlamadım şimdi bana tabiki hayır ama onlar olmazsa olmaz diyeceksiniz ee bu bi mantıklı aciklama degilki her erkek maddiyatı yetmeyecegi seyi almaz alamaz birlikte iki cift ev de almaya gayret gosterir araba da almaya gayret gosterir neden erkegin evi arabası olması zorunlu diyosunuz onu anlamadım

0
    0 Yorumla
  • bir30lukyolcu
    bir30lukyolcu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Kadınlar mütevizilikten uzaklaştıkça adet kisvesi altında beklentiler arşa çıktı ve sonuç bu oturun baba evinizde ne diyelim.

:) T. C. tarihinde önceki nesilden daha zor hayat şartları var bu bu zamanda erkeklerin verdiği mücadeleyi rekabi idrak edebilecek hali olmayan prensesler gelmiş erkeklere prenses diyor.

0
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    6 ay

Erkeğin neyi olup olmadığına bakarak çıkılan yolculuk samimiyetsizliktir
    Ne annelerimiz ne babalarımız bunu düşünmedi
    Ev araba maddi gelir kadın tarfından sorgulanıyor ise erkekte şunu sorar
    Bu maddi kaynaklardan faydalanmak için kadın olarak sen ne sunabiliyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Bir adamın ortalama 23-24 yaşında meslek sahibi olduğunu varsayarsak, 30 yaş öncesi değil de 30 yaş sonrası evi yoksa orada bir sıkıntı vardır. Bu adamın eşine ve çocuklarına güvenli ve rahat bir hayat kurmayı düşünmemiş olma ihtimali yüksek. Bu şuurda biriyle evlenmeniz size kalmış.

2
    40 Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Bu devirde ev almak kolay değil

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

Bir karı olacak kızımn ortalama 23-24 yaşında meslek sahibi olduğunu varsayarsak, 30 yaş öncesi değil de 30 yaş sonrası evi yoksa orada bir sıkıntı vardır. Bu kari olacak kızın eşine ve çocuklarına güvenli ve rahat bir hayat kurmayı düşünmemiş olma ihtimali yüksek. Bu şuurda biriyle evlenmeniz size kalmış.

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

@7densonra 👌👍

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

@Savas_Melegi o aldı mesaji rahat

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

@7densonra aynen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@7densonra benim var ama kadına para sorulmuyor, bu vazife erkeklerin. Bu gerçeği hiçbir cevabınız yok sayamaz :) Siz bu ülkede yaşamıyor musunuz?

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

Bu ve benzeri şeylerin erkeğin vazifesi olduguna inanan aileler ve kızları Şu an meyve soyup yiyorlar birlikte 😉✋🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@7densonra anladım siz bizim bildigimiz erkeklerden değilsiniz:)

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

Hıhım evet değilim 😅🫵🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@7densonra söyle seni istemeye gelsinler🤣 250 gramda mehir istiyorum de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Savas_Melegi bir insan askeri ucretli degilse ve ailesinede bakmiyorsa ustune
      7-8 yıl calisipta ev alamiyorsa o adamda sorun vardır insan biraz dusunur en kötü 1+1 olsun bir ev alır ustune koydukca degiştirir

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

yemek yapmasını bile konuşmayan evini bck götüren beceriksiz erkekler konuşmasın

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

@ConejoEstrella aynen

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Asgari ücret almayanlara da maaş yetmiyor, ülkenin ekonomisi berbat, enflasyondan haberin yok herhalde. Benim çevremdeki bazı erkekler senelerdir çalışıyorlar ama maaşları 30-40 bin arası olduğu için ev alamıyorlar; ya 15-20 sene çalışması ya da miras kalması lâzım.
      Sözlerin o kadar doğruysa neden gizlendin? Gizli değildin, eleştiri alınca haksız olduğun ortaya çıkınca gizlendin.
      Senin zaten evin varsa, neden kocanın da evi olsun istiyorsun? Bu açgözlülük. İki tane evde yaşayacak değilsiniz ya. 1+1 evi napsın? Bekar evinde aile yaşayamaz, üstüne koyup değiştirmek de kolay değil çünkü ülke ekonomisi çok kötü, insanlara maaşları anca yetiyor.

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

Bizde kalkmis diyorki seni bildiğimiz erkekler den değilsin galiba. aakli sıra küs kadar beyniyle bana laf sokuyor ayı

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

@7densonra Birlikte alırız demesine gerek yok çünkü kendi evi zaten varmış, orada yaşayabilirler ama cimrilik yapıyor, evini paylaşmak istemiyor ve açgözlülük yapıyor, başka ev daha istiyor ama 7-8 sene çalışmayla kolayca alınamayacağının farkında olmayan birisi.

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

@Savas_Melegi sen mutlu olmayı sonuna dek hakaden bir kadinsin kizsin. Bu hanzo anlamaz bence kendi haline bırakmalı

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

kendi evi varsa evi olmayanı niye alsın lan içgüveysi mi alacak şimdikilerde havadan erkek olacağını sanıyor

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

kadının parasına düşmüşünüz zavallılar

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

@7densonra teşekkür ederim. Allah herkesi hak ettiği gibi insanlarla karşılaştırsın. Bence de anlamaz öyle yetiştirilmiş geleneksel bir kafası var o yüzden düzelmez

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

başka halta yaramadığınız için eve ne faydanız var

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

karısının parasına bakanda erkeğim diye dolaşmasın

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

her haltı kadına yıkmaya çalışıyonuz ev işi yap desek topuklarsınız ama enayi mi var lan

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

manipüle yapmaya çalışarak haklı çıkamazsın boşa çabalama

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

hep size fayda sağlıcak her şey dimi

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

misafirliğe gittiğiniz zaman bile yerinizden kalkmazsınız padişah gibi

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

hep ağzınıza yemek gelsin istiyorsunuz

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

işinize gelince eşitlik ama dimi

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

kendi gibi olanı seçecek tabikide

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

gidip fakir işe yaramaz birini almıcak

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

@ConejoEstrella evinin olmaması fakir olmak demek değil Bodrum kat evi olan yalıda kirada oturandan zengin mi yani🤣

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

sonuç olarak evi var mı var düzenler yeniler kendine göre erkekte o da yoksa fakirden de fakir demek ki

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

haksız olduğunu kendide biliyo çünkü dkxkdkfkd

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      6 ay

Tamam kavga yok

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

@7densonra engellediğim için göremiyorum onun yazdıklarını kendi kendine konuşsun

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

güzel yalan 😂

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

uygulamada görünüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Savas_Melegi ablacım daha gecen hafta sana benden daha iyi hayat şartı suna bilecek birini bulamazsin diyen birini red ettim etkilesim alamadigim icin☺️ bu sözlerin beni güldurdü:)) bazen 26 27 yasindaki beyefendilerde tansimak istiyorlar ama kriterlerime uymuyorlar🙈

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

@7densonra boş ver şunları ben artık okumuyorum sen de okuma bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@7densonra kivirdigim nedir yazdiklarim ortada söyler misin:) bir erkek 23 yasimda meslek sahibi olduysa hic bir aile. bakma yukumlulugu yoksa 7-8 yilda evini almayan 30 ve sonrasi evini alamayan adamlar kıvırır sızlanır:)) yok enflasyon yol hayat pahalı der senin gibi🤣

Yorumla
  • Sinanpy
    Sinanpy Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay

İki gönül bir araya gelince samanlık seyran olur canım her şey ev değil evi olan olur bakarsın iflas eder evi olmayan olur kendine villa alır böyle düşün şans biraz

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    6 ay

Evin olması kirada çok ev gezmemek adına artı bir durum. Ama asıl mesele verdiği değer, adam olması. Yoksa sarayda otursan da yüzün yine gülmez.

2
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.

Evlenilir. Çünkü bu devirde ev almak o kadar zor ki, çok zor yani

5
    0 Yorumla
  • murat165
    murat165 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    6 ay

Evi yoksa kiraya çıkarsanız evlenme maaşın yarısı kiraya gidecek ne yiyip. ne içeceksiniz hasta olunur gezmeye gidilir sonra alışverişi var bunun evde birşeyler bozulur tamirci parası eşya alınır taksitleri evlenirsin borçları odenir bence bulaşma 😂😂

0
    0 Yorumla
  • PİKAÇU10
    PİKAÇU10 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    6 ay

Erkek de aranıyor da kadında niye aranmıyor. Kafa gelince hani eşitlik.. ve en saçma bulduğum evet geçim şartları zor ancak kendinize finansman mi arıyorsunuz hayata birlikte mücadeleye gireceksiniz

2
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Valla kimse kimseyi kandırmasın bu niyetle olan biri ile evlenmem ben.. evim var sonraki sorusu belli araban var mı olacak o yüzden bekar kalayım daha iyi sizde kimle nasıl tanışıyorsaniz olumlu ya da olumsuz gram umrumda degil

1
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Evi olsun arabası olsun diyorsunuz da sizin neden birikiminiz yok? Ben kadın olsam utanirdim, baba evinde bedava ye iç yat, elin oglundan medet um, parasına gözünü dik. Utanç verici

2
    0 Yorumla
  • Hristiyann1Türk
    Hristiyann1Türk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Senin neyin var? Siz kadınların neyi var peki. Yikmissiniz herşeyi erkeğin üzerine kendinizi nikah adı altında mal gibi satıyorsunuz mehir isterim şu kadar altın isterim ev araba isterim. hayat kadını sizden daha uygun

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    6 ay

İki eş ilk zamanlar kirada oturup çalışır çabalar beraber ev alırlar ileriki zamanlarda olmicak bişey değil bence

3
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Kendi evini kendin al. Kimseden de bir şey bekleme. Evlilik sadece maddiyat değildir. Ayrıca, illa ev almadan evlenmem diyorsan sadece karşı taraftan çaba beklememen gerekir.

1
    2 Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

ev işine gelince erkeklerin bişi yaptığı yok maddiyatıda mı kadın sağlayacak vay anasını

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

böyle enayi bulan yaşadı

Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    6 ay

Önce karakteri önemli. Doğru adamsa evi olması şu yönden iyi olur. Çocuğumuza ev kalır çünkü çocuğun da bir hayatı var anne baba ölecek çocuk ortada kalmasın

1
    0 Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Ev kiraları en az 30 bin TL bu yüzden geçinmek sıkıntı evleneceğiniz kişiye dikkat edin ya maaşı iyi geçinebileceğiniz birini bulun ya da evi olan birini bulun

0
    0 Yorumla
  • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Evi geçin karşıt cins artık şampiyonlar ligi gibiler üstüne mehir, at, araba bilmem neye giriyor. 😀 Daha üst ligde oynamamış kişiler kalkıp şampiyonlar Ligi'nde oynamaya kalkıyor. 😅

0
    0 Yorumla
  • Doktirin
    Doktirin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Önce yorumları okudum erkekler nasihat çekmiş kadınlar şartlı evet ama zorlanırsında demiş

Evlenmeyin kızlar siz Dubai şeyhlerine layıksınız boş verin 😄

0
    0 Yorumla
  • 00Zorbey00
    00Zorbey00 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Evi olmadan evlenen de var. Öte yandan anne baba evinde kalarak yaşıyor çoğu. Mesela evi olanı da adam yerine koymuyorlar. Tek kriter evde değil. Boy var, daha ötesi berisi var. Uzun iş

0
    0 Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Kadın erkek eşit miyiz yoksa erkekler daha mı üstün? Neden evliliğin maddi sorumluluğu erkeklere yükleniyor bu ülkede

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Peki benim 2 evim 1 yazlığım var bu durumda 3 tane hatun almaya hak mı kazandım?

Allah aşkına evlilik olayını neden böyle ev, araba, altın gibi maddiyata döküyorsunuz? Siz böyle yaptıkça Ali ağaoglu ve Acun gibileri harem kuruyor.

1
    3 Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      6 ay

Hak da kazansan kadının sineye cekecegini sanmiyorum zira sen cokesli olman durumunda kadınlar buna karşı çıkabiliyo bu kadar agır yuklerin oldugu durumlardan oturu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Bir kadın sırf para, ev, araba gibi maddi güce göre evlilik yapıyorsa benim gözümde kesinlikle evlenilmeyecek bir kadındır. Parası ile bir kadına sahip olan erkek canı sıkılınca başka hatunlarla birlikte oluyor çünkü biliyor ki o kadın sevgisinden dolayı değil para yüzünden onunla birlikte 👍 böyle olunca o birliktelik bir noktadan sonra zevk vermiyor ve başka birlikteliklerde zevk aranıyor.

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      6 ay

Aynen oyle 👍

Yorumla
  • WalterWhite7
    WalterWhite7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Evi olanın zaten bir şeye ihtiyacı yok gibi bir ortam oluştu artık, ev fiyatlarına bakılırsa ev istemekten vazgeçin.

1
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Prensim sercanın evi yoksa kirada otururuz önemki olan bence bu tür şeyler değil kimle evlendiğin yani sevmediğin bi insnla sarayda otursan ne olurki

1
    0 Yorumla
  • Lekarnetin
    Lekarnetin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Evlenilir tabi ne alakası var, farzedelim evi var bu hep olacağı anlamına gelmez ki borç var hastalık var yani önemli olan aşk evliliği şu dönemde

1
    3 Yorumla
    • Engineer16bs
      Engineer16bs
      6 ay

Benm evim var ama yinede Bakış açınıza hayran kaldim.

Yorumla
    • Lekarnetin
      Lekarnetin
      6 ay

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Engineer16bs
      Engineer16bs
      6 ay

Keske Dm kutunuz acik olsa

Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Evlenilir düzenli ve yeterli geliri olan herkes kira ödeyebilir

2
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    6 ay

Ev almasını beklersen ömür geçer canım evi aldığın zamana o gençlik güç kalmaz.. bu zamanda kolay mı ev almak

0
    0 Yorumla
  • Hayalet1071
    Hayalet1071 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Adamlık mı onemli ev mi sen önce buna bi karar ver mal bugun olur yarın olmaz. garantiei yok. ama kişilik bugun ne ise yarinde odur.

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hiç bir şey hazır olmuyor. Evi olan erkekte ev arayışında olan, farklı düşüncelerde olan kadını istemez.

0
    0 Yorumla
  • caramelMacchiato_
    caramelMacchiato_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Bi erkek olarak diyorum asla bulaşma boyle tiplere ya100 k dan fazla maaşı olsun ya da evi olsun

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 828 cevap paylaştı.

evlenilir. önce şunu sormak lazım, bu devirde çoğu kişinin ev alabilecek imkanı var mı?

1
    0 Yorumla
  • Olmadıolduramadık
    Olmadıolduramadık Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 341 cevap paylaştı.

evi olmayan kadınla evleniliyorsa erkekle de evlenilir.

1
    0 Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    6 ay

Çalışmaya totosu olmayan insanla evlenilmez

1
    0 Yorumla
  • Xalid15
    Xalid15 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Evlenilir. Önemli olan huzur. Geçimde varsa evlenilir

1
    0 Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 312 cevap paylaştı.

İstanbul gibi bir yerde kirada oturmak büyük yük çok iyi bir maaşın olmalı

0
    0 Yorumla
  • LosTShelbyy
    LosTShelbyy Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

İstanbul'da yaşama sende ya da kendi evin olsun orada yaşayın

0
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

3 tane evim var 3 tane kari alicam ehehehuhe7e

0
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay

Eğer sağlam bir maaşı yoksa İstanbul'da asla yaşanmaz.

0
    0 Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 757 cevap paylaştı.

Her şey para değil iç güveysi gelsin ahshfjfkf

0
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.

Benim yok bence evlenilmez.. Kıstas bjysq hayatta ev sahibi olmiyacam ben? Yaşasın :))))

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı.

Bu devirde 30 yaş üstü kadınla evlenilir mi?

0
    1 Yorumla
    • Prekursor2
      Prekursor2
      6 ay

Amca neden öyle diyorsun

Yorumla
  • ilgiManyetiği
    ilgiManyetiği Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

2 havuzlu bahçeli villam var ben de evlenmiyorum parayla değil.

0
    0 Yorumla
  • Maaniac
    Maaniac Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 386 cevap paylaştı.

Sizin eviniz vr mi? Karsinizdaki kisiden hazir bekliyordunuz

0
    0 Yorumla
  • karaçocuk3888
    karaçocuk3888 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    6 ay

Maddi zorluklar başlar
    Heliki İstanbul gibi bir yerde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Adamın yok ama bu soruyu sorduğuna göre senin de evin yok. O zaman soruyu şöyle de sorabiliriz: Bu Devirde Evi Olmayan Kadınla Evlenilir Mi?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

İstanbul'da yaşanmaz ordan acilen tasinmaniz başka bir şehire gitmeniz lazım orası ayrı konu zaten de. Evlenilir diyorum ben

0
    0 Yorumla
  • _saçma_sapan_adam_
    _saçma_sapan_adam_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    6 ay

Aslında eskileri bir lafı vardı. 2 gönül 1 olunca samanlık seyran olur diye. şu an geçim sıkıntısı aşkı da sevgiyi de unutturdu. O yüzden maddiyat da önemli kızlar için. Bizim gibi İstanbul'da yaşayanlar sıkıntının ne olduğunu iyi anlar harbiden de

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Bu devirde paraci kadınla ne kadar evlenirse o kadar evlenilir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Hayat müşterek değil mi eşit değil miyiz evi de ortak alalım yine erkeğe yükleniliyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Hayır diyesim geliyor ama ev de artık alınacak gibi değil ki, böyle sartlamayın en iyisi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Abim evlenirken gcına alıcak donu yoktu ıbnenin şimdi 0 2024 model arabası var dünde dublex ev aldı

0
    5 Yorumla
    • fallinloveagain
      fallinloveagain
      6 ay

Abin yengeni el üstünde tutsun valla öyle bir kadın bulmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Yenge ne alaka ki

Yorumla
    • fallinloveagain
      fallinloveagain
      6 ay

Abinin hiçbir şeyi yokken de onunla evlenmiş bu zamanda hangi kız böyle bir şeye evet der

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

He anladım ya çalışıp isteyince her şey olur bnde çok çalıştım hayalimdeki arabayı aldım insan isteyince oluyor valla allah yardım ediyor

Yorumla
    • fallinloveagain
      fallinloveagain
      6 ay

E tabii ki de

Yorumla
  • Prekursor2
    Prekursor2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    6 ay

Teyze senin evin olsun madem neden hep erkekten bekleniyor

2
    1 Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

erkeğin işi ne o zaman işinize gelince parayla övünmesini biliyonuz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

arkadaşim nişanlandi 20 yaşinda dedim ne istediler demişler 2 yil içinde 2+1 ev alman gerekli dedim bu cocuk asgeri aliyor nasil alacak evi stresi nasil cekecek bence bir erkegin ilk başta iş sahibi olmasi gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • görlsq
    görlsq Takip Et
    Xper 2 Yaş: 18
    6 ay

Bence ev-araba beklentileri olanlar babalarının evlerinde de görmüş olsunlar

1
    0 Yorumla
  • Cansu890
    Cansu890 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    6 ay

Bu devirde yemek yapmasını bilmeyen evi olmayan kadınla evlenilirmi peki 🤨

1
    28 Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

yemeği erkek bilmek zorunda en iyi aşılar erkekten çıkıyor

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

Yok öyle kanun

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

kadında bilmek yapmak zorunda değil o zaman yok öyle kural

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

az ye aşçı tut

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

İlerde evlenince demek istediğimi anlarsın yaşın şu an için çok genç

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

evlilik düşündüğümü kim demiş 😂

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

yemek bilmeyen erkeği de ben almam zaten napayım ne işime yarıcak

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

Sen evde dizini kır popo büyüt diye para kazanacak yemek yapmışsın çok mu

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

kadınlarda çalışıyor bilmiyorsan madem o kadar zor çalışmak otursun evinin işine baksın

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

o kadar kolaysa erkekler niye ev işi yapmıyor

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

ayrıca bunuda işsiz kadın alırken erkekler düşünecekti

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

yalaka seni

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

Kafan basmıyor kızım henüz evlenince böyle böyle biri vardı demişti bana dersin kapiş😉

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

asıl senin kafa basmıyor köle

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

Ağzını topla yırtarım yoksa 🖕🏻

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

cesaretin varsa denesene kltakkk

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

bcka boğarım senş

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

İki sıkımlık canın var 🤣🖕🏻

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

konuştu veld

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

bçağı soktum mu cehen. neme kadar yolun var kşşr

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

🤣🤣🤣🖕🏻

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

git inine zırla

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

Tipini kerdiğimm🤣🖕🏻

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

erkek olduğunu biliyorum zaten kendini ifşa ettin mal

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

Aynen canım aynen iftira atmak ne güzel ya bi kelime öğrenmişsiniz erkekte erkek gel yanıma kadınmıyım erkekmiyim görürsün🫶🏻🖕🏻

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

cesaretin varsa çık o zaman karşıma

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      6 ay

yalaka

Yorumla
    • Cansu890
      Cansu890
      6 ay

Möööö 😁

Yorumla
  • Zestoldu
    Zestoldu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    6 ay

Bu devirde evi olan erkekten korkacaksın helal lokma geçmemiş olma olasılığı yüksek

1
    5 Yorumla
    • Zestoldu
      Zestoldu
      6 ay

En iyi cevap alırım

Yorumla
    • Rüyai_Tabir
      Rüyai_Tabir
      6 ay

@Zestoldu ne alakası canım
      Ben 120 ay taksitile 40 yıllık eski bir ev aldım İstanbul dışında
      İstanbul da ev almak için param yetmemişti3
      Şimdi ben haram lokma mı yedim 🙄😔🙄

Yorumla
    • Zestoldu
      Zestoldu
      6 ay

@Rüyai_Tabir sen amcasın kendi yaşıtlarımdan bahsediyorum nerdeyse çocuğun yaşındayım

Yorumla
    • Rüyai_Tabir
      Rüyai_Tabir
      6 ay

Ohhhh çok şükür
      Birde terledim geçmişimi düşünüyorum haram ya da birinin hKkını yedim mi diye 🙏

Yorumla
    • Rüyai_Tabir
      Rüyai_Tabir
      6 ay

Amca ayağına gömdün beni helal olsun kardeşim 🤣🤣🤣

Yorumla
  • gizlidenüyeyizhanii
    gizlidenüyeyizhanii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    6 ay

Bu devirde evlenilmez. Ev mev degil mesele. Insan gibi insan yok

1
    1 Yorumla
    • zefone22
      zefone22
      6 ay

Insan degil hepiniz tipe bakıyorsunuz yoksa herkes oyle degil

Yorumla
  • Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bu devirde evi olmayan erkekle evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evi olmayan erkekle evlenilir mi? 9 cevap verildi
Evi olmayan erkekle evlenilir mi? 215 cevap verildi
Evi olmayan adamla evlenilir mi? 39 cevap verildi
Evi olmayan adamla evlenilir mi? 22 cevap verildi
Bu devirde evi olmayan biriyle evlenilir mi? 17 cevap verildi
Bu zamanda evi olmayanla evlenilir mi? 87 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨