ben oturduğum evi 2 yıl önce 160K ya satın almıştım (son 4 taksidi kaldı) sadece 5 ay sonra fiyatlar 500K ya fırladı bugün ise milyondan fazla.
millet okulunu okuyor ediyor 22 yaşına kadar bundan sonra işe girmeye çalışıyor heryer hem okumuş olsun hem genç olsun hemde deneyimli olsun istiyor ve bu gençleri işe almıyor bu gençler nasıl para kazanıcak?
Günümüzde ev alabilecek çok az insan kaldı artık bu fiyatlara ev alabilenlerde zaten zengin kesim ve bu kesim bu düşüncede olan birini asla eş olarak almaz. Kendi seviyelerinde birini isterler her zamanKısacası bir beklentin varsa bu beklentinin karşılığını verebilmen lazım Ama sorundan yorumlarından anladığım kadarı ile sadece beklenti içindesin bir karşılık verebilecek durumda da değilsin
Kaldı ki günümüzde kız tarafının istekleri yüzünden evlenemeyen çok bir birini seven çift var. Evi olsun arabası olsun kızımızı rahat ettirsin şunu alsın bunu alsın böyle yapsın etsin ama borcu olmasın biz kızımızı borç ödemesi için vermiyoruz diyorlar.13 Yorumla
Soran+1 yılOkumasin o zaman banane sartlarimi beğenmeyen de benle evlenmesin sanki bana şart koşma lüksü var da
Soran+1 yılParagözüm. Kadın olmam yeter artar daha ne isteyecek ki güzel bulan beğenen gelsin istesin
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer güzel ve kariyer sahibi bir kadınsan, haklısın evi olmayan erkekle evlenilmez. Şöyle ki ;
Şimdi dün gibi iyi hatırlarım, 2020 yazı dahil kira öder gibi ev alıyordun. 2020 yazdan sonra , ev fiyatları ve faizler uçtu. 2021 den itibaren, kira öder gibi ev almak, imkansızlaştı. Yani 2020 den sonra ev almak, çok zorlaştı.
Bu durumda ev aileden kalmıyorsa, evlenmeden ev almak Aylık en az 30.000 küsür taksit ödemek gerektirdiğinden, erkeğin en az 50.000 tl maaşı olmalı. Böyle erkeği ise, kendisiyle eş değer kariyere sahip kadın hak eder.
Ama ev aileden kalmışsa ya da en geç 2020 de alınmışsa, ev almak Bu dönemlerde zor olmadığından; kadına ilişkin şartlarda esneme olabilir..
Bana ev, ailemden kaldı. Bir de ortlama maaşım var. Bu yüzden mantık evliliği amacıyla yaklaşan vasıfsızlar oldu. Ben de canım değilim elbet. Hepsine, resti çektim. Evlenmeye karar verirsem, benim statümde kadın olur ancak. Ben ise durmuyorum, memur olup maaşımı katlamak için; sınavlara giriyorum. 35 e kadar da evlilik kesin düşünmem. Çocuk sevmiyorsan evlilik, aciz erkeklerin işi.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem diyenlerin bir çoğu ya evde kalacak ya da evi olmayan biriyle evlenecek ülkede 100 erkek 100 kadın varsa 98 erkeğin evi yoktur ikisini de kaparlar zaten ev almak şuanda zor hiç bir erkek bu riske birileri istiyor diye de girmez giremez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvi, arabası olmayan, düzgün bir mehir veremeyen erkekle evlenilmez.
44 Yorumla
Soran+1 yılEig mk ya 👏
Cevap sahibi+1 yılNe yazmaya çalıştın acaba? Okuyorum okuyorum çözemiyorum.
Soran+1 yılEn iyi görüş secicem demek abi yankılı ve coşkulu bir sekilde yazdım
- +1 yıl
Peki bu nasıl bir kadına verilmeli onu da yazsaydın.
Ben zaten kadınım her şeyi hak ediyorum kafasındaki birine mi yoksa vefalı, verimli, eş olabilecek zor zamanda destekleyecek biri için mi verilmeli? Sıkıysa bunu da yaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı.
u +1 yılisteyen evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendim gayette mutluyum. mevzu ev sahibi olmak falan değil bunu ne zaman anlayacaksınız? bir de günümüzde iki kişi çalışsa bile ev sahibi olamıyor artık. tek bir kişinin bunu yapması mümkün bile değil. beklentileriniz ev araba olacağına o adamın merhameti ve seni muhtaç etmemek için çalışıp çabalaması olsun. evimiz yok ama çok güzel bir sitede yaşıyoruz lüks içinde. evi olsaydı muhtemelen eski bir ev olacaktı zaten. bir de seçenek hakkım olmayacaktı evim var orada yaşayalım diyecekti belki evi beğenmeyecektim? evi yoktu arabası yoktu ama evlendik arabamızı aldık. evleneli 8 ay oldu 5. ülkemize seyahat edeceğiz falan. yani hayatımızı istediğimiz gibi yaşıyoruz ev falan problem etmiyorum. 2 günlük dünya. belki evi arabası olan biriyle evlenecektim ama dışarıya bile adım atamayacaktım. ya da ayının biri olacaktı sırf evi var diye beni ezecekti, ev işlerini bana yıkacaktı. ailesi zırt pırt oğlumun evi diye gelip gidecekti? bunları da hesap etmeni öneririm sana. daha önemli şeyler var yani
33 Yorumla
Soran+1 yılÇarçur eden biri olmamasını bekliyorum sadece. Ve ev önemli bir şey belli bir yaşa gelindiyse ilk alınması gereken şey bence ki bence tek kişi bile alabilir eğer ki asgari ücret alan bir köle değilse. Ben böyle düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıleşim kamuda çalışıyor ancak babasını 10 yaşındayken kaybetmiş. annesi emekli maaşıyla kirada oturan bir kadın. bu adam parayı ne kadar biriktirmeye çalışsa da biriktiremez. annesine destek olmuş, kendisi gezip tozmuş olabilir. yani pardon da bir adam ilerde evlenirim diye düşünüp tüm gençlik yıllarını köle gibi çalışarak geçiremez. o adam asosyallikten ilişki kuramaz zaten. günümüz şartlarında bahsettiğin şey çok zor. diyosun ki 20 yaşından itibaren birikim yapsaydı. babasız biri için bu çok zor kendi hayatını hiç yaşamasın mı bu insan? hiç mi gezmesin tozmasın. eskiden dediğin mantıklıydı ama şu an maalesef değil. kişinin yaşam koşullarına bakarak hareket etmek daha doğru. yani adam babadan zengindir ama parayı hep yemiştir onun için haklısın. ancak hayatta aileden destek almadan tek başına var olmaya çalışan birisi evi neden yok diye eleştiremeyiz
Soran+1 yılHaklısın . Beraber de alınabilir tabi ama alınmalı illa çok gecmeden
+1 yılHerkesin kriterleri farklıdır. Siz, evi olan birisiyle evlenmek isteyebilirsiniz.-Ki bu en doğal hakkınız. Çünkü mantık çerçevesinde bakacak olursak, bu devirde kirada yaşayan birisi kolay kolay geçinemez. Kiralar 10K'dan başlıyor ve asgarî ücret 17K. İkinizin de çalışması gerekir, bu da aile içinde huzursuzluklar çıkarır ve sonu ayrılığa gider.
Kriterlerinize, kimse karışamaz. Nasıl ki erkekler; güzel, fiziği iyi, geçmişi temiz kadın istiyorsa, sizin de; ev, araba gibi şeyler istemeniz gayet normal.40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen öyle erkek dediğin evide olacak arabasida maasida
😐Ev bodrum kat olur mu?
😡Olmaz villa tipi olmasi gerek
😐Araba toros olur mu?
😡BmV den aşağısı kurtarmaz
😐 Maaş mesaiyle 23 felan?
😡40 bin en az bak en az
Anladım peki sizin bu evlilikte rolünüz ne
😡Damacana yerine ben daha ne olsun
🙄😜 Ben damacanayi tercih ediyorum SG
Allah hayırlı eş nasip etsin dediğimiz
( hayırlı) ne anlama geldini
yukardaki şahsiyete bakarak anlaya bilirsiniz
Ve yorumlara bakarak bütün bayan kardeşlerimiz. Bu zihniyette olmadini görebilirsiniz ( anca gizli sorarlar )21 Yorumla
+1 yıl- Sen kendini adama veriyorsun adamda kendini sana veriyor. Sen vajina veriyorsun adamda penis veriyor ✅
- Türkiye cumhuriyeti kanunlarına göre kadın ve erkek eşittir. Ha yok ben şeriata göre yaşamak istiyorum dersen ben seni alırım her hatanda Kırbaclarım.
- Sen kendinin mal gibi satıyorsun , Gittiğin adamı da sevmiyorsun mal için evlenen maldır.
- Mal için evlenen kadın eskort muamelesi görür‼️ Çünkü senin bir fiyatın var
- Ayrıca senin gibi bir kızı da yanımızda Diye gezdirmeyiz. Ha yok ben seni tercih etmem dersen , Cevapta kendini mal olarak satmışsın zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılSen çocuk mu kandırıyorsun acaba o işler öyle değil. Algı yapma hiç yemezler
- +1 yıl
Her şey harfi harfine doğru sen kendini kandırma.
Soran+1 yılBasbaya algı yapıyorsun . Bisey istemeden evlenen kadının değeri nerde görülmüş
- +1 yıl
Zaten ilk başta sana bir şey takılıyor yani burada 20 30.000 liralık bir takı isteyebilirsin ya da 50.000 liralık daha sonrasında zaten düğünde takılanlar oluyor.
Sen ev diye tutturursan bir çok fırsatı kaçırabilirsin bir çok.
Bak mesela benim evim var ben zamanında güçlükle almıştım onu şimdi 4000 TL kredi ödüyorum.
Aynı şekilde abim de ev aldı ve Yengem geldiğinde evleri yoktu yani evi ya da arabası yoktu ne oldu kredi çekildi düğündeki altınlar kullanıldı ve bir ev alındı.
Evin yarısı zaten yengemin yarısı abimin.
Bugün onlarda 4000 TL kredi ödüyorlar.
Ve severek evlendiler , şimdi bugün sen evi yok diye evlenmeyeceksin ama yarın o gidecek başkasıyla evlenecek ve ayrı 4000 krediyle ev alacak.
Ve sen sırf ev için bir çok talibini kaçıracaksın belki de ileride 4.05 tane evleri olacak arabalar olacak ve sen karşıdan bakmaktan başka hiçbir şey yapamayacaksın
Soran+1 yılHe tamam bana bunlarla gel. Tutturmam tamam
- +1 yıl
Kesinlikle senin için doğru bir tercih olur, sevdiğin biri ile birlikte ol.
Zaten sen buraya böyle yazmışsın ama sevdiğin biri denk gelirse inan bunların hiçbirine takılmazsın.
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben evi olmayan kızla evlenirim, evi olsun olmasın fark etmiyor ama benim de kaderimde ki insanı evsiz bırakmaya asla izin vermem
Planım da bu zaten meslek edinmek ev almak ve sonra da evlenmek ya da kim bilir kaderimde ki insan zengin birisidir 🤷♂️ kim bilir Allah bilir her şeye şükür etmek gerek 🤲10 Yorumla
+1 yıl😏
33 Yorumla- +1 yıl
E bu çok güzel ne yazdın da çıktı sipariş linki falan yok mu
Soran+1 yılBarbie rüya evi olmasi lazım
- +1 yıl
Çok güzelll
+1 yılValla bunu belki bi 5 sene önce söylesen seni yadırgayabilirdim de şuna kesinlikle evi ve arabası olmalı abi kiralar olmuş 15K 20K
15 Yorumla
Soran+1 yılBen de 5 sene önce böyle düşünmüyordum zaten ama bu devirde evi yoksa yani ne bileyim naptin sen 30una 35ine kadar mesela. Çünkü 22sinde evlenen adam yok
- +1 yıl
Ben zaten 29 yaşımdayım evim yok bi arabam var işte o da 1.2K eder anca bir de 630 bin bankada para var başka da bişeyim yok
Soran+1 yılHa tamam canım normal
- +1 yıl
O zaman evlenebilirmiyiz seninle tamam mısın yani cano
Soran+1 yılHahaha yok artık
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki evlenilir. Bu ne saçma bir soru! Ailenden gördüğün yaşam standardı neyse ondan fazlasını isteme hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum. Senin evin varsa eğer o zaman beklersin bunu. Davul dengi dengine. Ortalama bir insanın ortalama statü ve gelirde biriyle evlenmesi yeterli.
00 Yorumla
+1 yılZaten bi evleri vardır ki herkesin kirada ya da kendi evinde oturan bi şekil evlerde yaşanılıyor evlenince sokakta kalınacak değil ya sen ona ben maddi durumu iyi biriyle olsun istiyorum de kısa yoldan tamam işte ve böyle bişey istemende gayet doğal olabilir
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama verilen şeyler sana alınan önüne sunulan şeyler olucak evlenmek isteyen kişinin. Onun da bütçesi neye yeterse kabul etmen gerekiyor zamanla da beraber daha iyisini istediğin gibi hayatı inşaa edersiniz. Ayrılık konusunu da karıştırmıyorum. Bir de gönül ya bu olurda evi olmayan birine tutukdun kiraya geçeriz dedi o zaman evi yok diye vazmigececeksin aşkından?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendini ve geleceğini güvene alma hakkın var ama sevgi öyle bir şey değil. Aşık olduğun adam karşına çıkarsa emin ol ki beraber herseye katlanır ve kendi evimizi birlikte çalışır alırız dersin. Ama görücü usulü evlilik istiyorsan, maalesef karşılıklı mal alış verişi olur. O sana evi ve arabasını sayar, sen de ona beden ölçülerini...
02 Yorumla- +1 yıl
Bizde görücü usulünü desteklerler benden bir yaş küçük kız öyle evlendi fotoğraflarını gördüler beğendiler bir kez konuştular sanırım oğlan hemen evlilik olsun dedi yengem iki üç ay yeter dedi beklemek olmaz evlendiler hemen sonra kız demiş adam hiç bir şeyden memnun olmuyor sonra işte şimdi de seviyorum onu diyor mutlu
Niye evi yarın bigun seni kurtarcakmi bence büyük konuşma derim evi olsun arabası olsun dediğiniz bi çok erkek karaktersiz cinsi bozuk çıkıyor ozaman ne evi nede arabası seni tatmin etmiyor evli biri olarak sana tavsiyem cinsi bozuk olmasin işte onun çözümü yok
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre yanıtı değişen bir şey. Kimi vardır evlenir kimi vardır evlenmez. Tartışmaya girmeye bile değmez. Herkesin beklentileri neticede farklıdır.
"Kriterlerinize, kimse karışamaz. Nasıl ki erkekler; güzel, fiziği iyi, geçmişi temiz kadın istiyorsa, sizin de; ev, araba gibi şeyler istemeniz gayet normal." yazmış birisi senin de istemen normal.
00 Yorumla
+1 yılBen kendimce birikim yaptım..
İnsanin gücüne gidiyor..
Her sey dengi dengine olmalı...
Bu konuda cok yanım yandı..
Mesleği de olsun
Arabası da olsun
Evi de olsun
Bu saatten sonra böyle10 YorumlaEvi olsun olmasın adam olsun delikanlı olsun sevgisine sahip çıksın. Ev bugün var yarın yoktur. Ama adamlık hep vardır.
40 Yorumla
+1 yılEn zengin yüzde 10'luk erkekler en güzel en bakımlı en elit yüzde 10'luk dilimdeki kızlarla evlenir. Sadece kadın olman, otomatikman her şeyin en iyisini hakettiğin anlamına gelmiyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılEv sahibi olmak über zenginlik mi. Jeff bezos hayali kurmuyorum zaten
- +1 yıl
Ev sahibi olmak derken kendi mülkünde bir evi olmasını mı istiyorsun yoksa kirada otursa da olur mu?
+1 yılKendi babasının evinde bi çöpü olmayanların evleneceği kişiden bişeyler istemeleri şaka mı. Senin ne vasfn var demezler mi adama
53 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen istemezsin.
- +1 yıl
İstemedim ve 8 senede evimiz yk sokakta da kalmıyoruz çadırda da
- +1 yıl
@1siyahaskina 👏👏👏👏👏
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılKarşımdaki insandan ev bekliyorsam benim de olmalı. Evlilik denen müessese eğer ticari ilişkiye dönerse sonu hayırlı olmuyor. Yok evi olsun arabası olsun şu kadar altın taksın... zaten imkanı varsa yapıyor karşındaki insan
20 Yorumla
+1 yılSenin evin varsa sende kalır sorun olmaz hani sevdikten sonra mal mülkün anlamı kalmıyor ve tuhaf yani evi olcak arabası olcak şusu busu olcak vs vs toplumdaki bireyler bu yüzden mutsuz çünkü kimse sevgiyi aşkı onunla olduğun zaman ne kadar mutlu olacağını düşünmüyor tek dert olmuş maddiyat maneviyat çöp olmuş gibi
215 Yorumla
Soran+1 yılMesajını açar misin sebebini yazıcam
- +1 yıl
Açamıyorum herhalde yeniyim ondan
Soran+1 yılHayır ayarlardan profili duzenleye gir sadece takip ettiklerimden mesaj alın karşısına basıp off et. Ben mesaj atacağım
Soran+1 yılBana mesaj atabilirsin aslinda direk
Soran+1 yılBe. mina koduklarım aşık olduğum adam gelip sen beni çok seviyorsun madem, evlenelim kiralik ev tutup kendi capimizda mutlu mesut yaşayalım biriktirip kendi evimizi de alırız dedi de ben mi yok dedim kesin sesinizi
Soran+1 yılBu * de mesajını açmadı ki kendimi sakince açıklayayım
- +1 yıl
Ya olmadı napim bak seni yanlış anlamadım ki ben sadece toplumun bu sorununu dile getirdim sakin ol Lütfen
- +1 yıl
Sen y@z bende olmuyor
Soran+1 yılSevip sevilmeye baksan iyi olur :D
- +1 yıl
@softbey ay sende aileyle yaşamak gibisi yok
+1 yılNiye ev şart mı?
Ev istiyorsun karşı taraftan sen ne vereceksin ne alacaksın bu evlilik için?42 Yorumla- +1 yıl
Birde kendimi vereceğim diye güncellemissin soruyu. Karşı tarafın karakterine duruşuna saygısı olup olmamasına bakacağına önceliğin maddiyat olmuş.. Şunu da unutma parası evi arabası olur ama saygısı olmaz...
Soran+1 yılÖnceliğim maddiyat değil duruşu karakteri hele saygısı sevgisi olmazsa olmaz nezdimde.
+1 yılPeki sen bu evliliğe ne katacaksın, onun evi olursa?
412 Yorumla
Soran+1 yılHicbisey katmiyicam var mı
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılRicalar🤝
- +1 yıl
Ablammmm sana kurban olurum
- +1 yıl
Hicbirsey katmayacaksan ev istemen dogru degil. bu arada yorumlardaki uslûbun da hoş değil. iyi gunler
- +1 yıl
Benim mi üslubum hoş değil
Soran+1 yılBenim benim
- +1 yıl
@AegonTarrgaryenn hayir hayir diger hanim arakdasa soyledim.. etiket yanlis oldu galiba kusura bakma🙂
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 estağfurullah
+1 yılKarakteri olmayan erkekle evlenmem ben benim için oncelik arabası , olsun evi olsun, bağı bahçesi olsun değil bir şekilde alınır yapılır maddiyat.
Bu zaten mantık evliliği oluyor.21 Yorumla
+1 yılYorumlarda ağlamışlar tam beklediğim gibi bir. Kız yat kat istememiş. Bu devirde olması gereken bir şey istemiş. Neden kuyruklarına basılmış gibi ses çıkarmışlar anlamadım
219 Yorumla- +1 yıl
Ama her insanın evi yok evi olmayan insan evlenemesin mi
- +1 yıl
O zaman para biriktirip alabilir. Bir evi bile alamıyor
- +1 yıl
Alamıyorsanız evlenmeyin. En temel şey ys
- +1 yıl
Vallah ben kendim için demiyorum çok şükür evim var fakat kirada olup evine çocuğuna bakan bir sürü tanıdığım var o insanların yerine kendimi koyup söyledim biraz empati sen de yaparsan anlarsın
- +1 yıl
Valla bu devirde aldatmayan erkek yok. Ayrıca erkekler evlenirken kadın temiz olacak, bakımlı olacak, gözü şöyle olacak burnu goootü böyle olacak diye diye liste yapıyor. Birde kendilerinin alt tarafı ppipisi var diye üstün görüyorlar. Erkekse madem yapacaklar. Geçmişine kadar ilik ilik inceleyen tiplere her şey mustehak
- +1 yıl
Onlara müstahak bize değil haklısın
- +1 yıl
Yani öyle olan çoğunluğu kastederek konuşuyorum öyle olmayanlara sözüm yok.
- +1 yıl
Profildeki sen misin
- +1 yıl
Evet, elbette
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Çok güzelsin maşallah
- +1 yıl
Allah sahibine bağışlasın diyemeden gecemicem
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Umarım doğru insanı bukirsi
- +1 yıl
Bulursunuz
- +1 yıl
Rica ederim inşallah belki de biz birbirimiz için doğru insanizdir
- +1 yıl
Kim bilebilir
- +1 yıl
Sosyal medyadan kimseyle tanışmiyorum
- +1 yıl
Bana bi şans vermenizi güzelliğinize borç olarak görüyorum lütfen kırmayın beni
- +1 yıl
İstemediğin sürece hiç rahatsız etmem erkek sözü
Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Evi olsa ne olacak olmasa ne olacak
Huzurun, mutluluğun, sevgin, saygın olmadıktan sonra. Bazı şeyler daha öncelikli. Sana değer veren, sahip çıkan arkanda duran birini tercih etmelisin. Öbür türlü ev araba derken bin pişman olursun00 YorumlaAile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Benim evim var kirada dükkanım ve iki evim daha var ayrıca bol miktarda arsam var işim var gelirim çok iyi. ama senin gibi düşünen biriyle evlenmem. ha damacana ha sen
014 Yorumla
Soran+1 yılÖf nolur evlen aq ya
Soran+1 yılBen ağlayanzi ağlamaktan geberenzi :D
- +1 yıl
Fakire de niye evlendin diyorsunuz kira derdi olmasın diye evi olsun demiştir kız ne var ki bunda kira çok fazla ve huzur dersiniz zaten böyle durumda kadın erkek çalışsa da yetmiyor huzursuzluk kaçınılmaz oturduğum ev bizim kendi evimiz mesela geçim daha rahat oluyor GÖRENDE YAT KAT BİLMEM NE İSTEDİ SANACAK BARINMA TEMEL İHTİYAÇ 🤨
Soran+1 yılSorma pek gururlular kadına değer vermiyorum demezler de her şeyi çok görürler bir kuru çüke razı olalım isterler
- +1 yıl
Siz çok art niyetlisiniz bence😅
Soran+1 yılEvet doğru cok artniyetlisin çarpıtma joc anladın me demek istediğimi
- +1 yıl
Ben adama dedim bu arada pardon
Soran+1 yılBiliyorum anladım
Soran+1 yılSen bana kurban ol beni bu kadar basite indirgeyemezsin basit olan sensin damacana sana yeter artar insan haketmiyorsun🖕
Zorluk çok olur. gecim sıkıntısından ne aşk yaşanır ne tat alırsınız
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben evlenmistim, sonra aldık beraber ödedik , bosanincada benim oldu 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Kanunlar hep kadını haklı görüyor zaten.
+1 yılBu soruyu evli olmayan erkekle evlenilir mi diye okuyan sadece ben miyim? :D
14 Yorumla- +1 yıl
😅 değilsin
- +1 yıl
@tugce082000 :D :D
- +1 yıl
@Suits_s :D
Mal mülk bahane. Şimdi para olmadan mutluluk olmaz diyenler çok olur. Başınızı sokacak bir çöplük bile olsa ora cennet olur evin olur. Elbette birlikte daha mutlu , konforlu yaşamak istiyorsanız ev , araba şartı sürebilirsiniz. Ben kendi adıma konuşuyorum. Sevdiğim yanımda olsun da her şey hallolur
10 Yorumla
+1 yılannene sor babanla evi için mi evlenmiş evet derse o yolda ilerle hayır derse sende ev kiriteri yerine aşka sevgiyi karaktere kişiliğe önem ver.
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır evi için evlenmemiş sevmiş . Şimdi birkaç tane evleri var çok şükür
- +1 yıl
tamam sende eşine destek olursun evli iken evde alır arabada önemli olan aşk sevgi karakter kişiliktir para değil.
Soran+1 yılİkisi de üniversiteyi daha yeni bitirmiş yeni işe başlamış evlendiklerinde ve babamın babası o daha çocukken ölmüş yani babam istisna
- +1 yıl
tamam da sen günümüzde evi arabası olsun dersen en az 50 60 yaşında adama gitmen gerekir ki onlarda da bu ekonomide olması muamma kimse de dededen arsa tarla kalmıyor gelip ev almıyor 25 te mezun bir genç askere gidiyor iş buluyor derken 30 dan önce hayata atılamıyor hangi ara çalışıp ev araba alacak asgari ücret 17 bin ev fiyatları 8 10 milyon tl iken
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunun güncellemeleri o kadar haklı ki yani gönül bu neye konacağı belli olmaz tabii ama tercihen bu ekonomide en azından evi olsun
20 Yorumla
+1 yılEvi olan adam evi olan kadın ister yok öyle parazit yaşam tarzı
24 Yorumla
Soran+1 yılİstesin bakalım ama içinden istesin temenni olarak
- +1 yıl
Sende öyle temenni olarak işte bakalım
Soran+1 yılAnandır fa. hise köpek
+1 yılYaa zaten 25-30 yaşlarındaki adamın normal şartlarda evi olmaz kolay kolay. Doktor ya da aileden zeytin tarlası falan filan yoksa. Ev isteyip saçmalamayın bi zahmet 😏
00 Yorumlaevlenilir eğer kirada yaşarım dersen ama illa ev diyorsan da alabilecek maddiyata gelene kadar beklenilebilir sen de destek olursun en kötü seviyorsan falan
00 Yorumla
+1 yılMerak ediyorum da kişinin şu an ki fiyatlara gore 3 milyon parası olması lazım ki güzel bi evi olsun. Zaten benim herseyim yerli yerinde olsa aklı başında kadınla evlenmek isterim.
00 YorumlaKendini üzüntüden mahvettikten sonra kabullendim diyorsun, kabullenmek değil o, üzüntünün bir kapı açmadığını görmek ve artık üzülmeyi bırakmak, artık başka bir eşiğe gelmek çabasıdır.
00 YorumlaAhırdan, kiralık eve cıkmakda bir sınıf atlama.
Bununla yetin derim.
Sırf kadınlıgını verebilecek milyonlar var, daha fazlası için, daha fazla kalifiye olman lazım00 Yorumla
+1 yılEvlenilmez. Hatta emekli olmadan önce evlenirsen hayatını da yaşayamazsın. Emekli olup evlenip birlikte mezara girmek daha kalıcı ve güzel.
13 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Çok haklısın 😂
- +1 yıl
@Nightwalk35 ☺️ ☺️ 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeleceğin evde kalmışı ya da fuhuşçu başı da sourusunu sordu 🤪 Ulan kaç kere ev aldın da evi olan adam istiyorsun 😄 karılara her şey kolay imzayı çak adam yapsın etsin alsınn ooohhhh 🥵
13 Yorumla
Soran+1 yılKimseye muhtaç değilim :)
Cevap sahibi+1 yılonu mu sordum ben? Kaç kere ev satın aldın dedim ben konuyu saptırmaya çalışma da...
Soran+1 yılDiyorum ki evde de kalırım aç kalmam allahin izniyle. Evde kalacaksın fuhuşa olacaksın demişsin ya o bakımdan . Hiç ev almadım yok zaten almama da gerek yok
+1 yılSenin evin var mı peki? Hani diyorsunuz ya eşitlik eşitlik diye ondan sordum
15 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum eşitlik diye. Doğaya aykırı bi kere
- +1 yıl
Zaten denmemeli de çünkü öyle bir şey yok. Kadın ve erkek eşit değildir erkek bir iki derece daha üstündür.
- +1 yıl
Bunu kadınlar da biliyor zaten ama akıllarınca kafa ütülemeye çalışıyorlar işte de neyse
Soran+1 yılErkekler dünyayı yönetir kadınlar erkekleri
- +1 yıl
Hadi öyle olsun bakalım 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendiler lüks ev lüks araba boyu uzun kaslı eş zengin hayat görkemli yaşam istiyorlar. İstemek haklarıdır. Hepsine mutluluklar.
10 Yorumla
+1 yılKoç mu Sabancı mı
Hem düğün 1 milyon TL
Hem ev 2 milyon TL
Bir memur maaşı bile olmuş Max 50 000 TL
Hayal kurma bacım10 Yorumla
+1 yılSenin „özelliğin/farkın” ne mesela? Seni neden ne için alsın onu merak ettim.
20 Yorumla
+1 yılBizde şunu soralım; evi olup evlendiğin erkeğin, ileride iflas etti ve evsiz kaldı, onunla evli kalmaya devam eder miydin?
00 Yorumla
+1 yıl
Evi olmayan biriyle evlenmek, ilişkinin diğer unsurlarına bağlıdır. Evin olmaması, ilişkinin başarısını belirleyen tek faktör değildir.00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Annem ve babam evleri bile yokken evlendiler şu anda evleri bile var. Geleceğe yatırım yapmak her zaman en iyisidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilmez, evi olmalı, arabası olmalı, 100.000 TL maaşı olmalı, yani bunlar yoksa hayatta evlenilmez
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvi yok diye evlenmeyen insan ne bileyim garip geldi. İnsan sevdiğiyle çadırda bile kalmaya razı.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim benle çadırda kalmaya razı değilse peki
- +1 yıl
O zaman ayrıl.
Soran+1 yılAyrıyız
+1 yılBu nasıl soru mk keyfi mi çekiliyor kira ve zor koşullar. Evlenilir tabi jelatinin içini dr görün. İnsanlık olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu tip kızlar sonrasında yolunu kaybetmiş bir şekilde ağlıyorlar
30 YorumlaSenin evin var mı ki karşıdan istemeden önce bende var mı diye düşün ona göre iste
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Benim 2 tane evim var lakin sen altın kaplama olsan almam seni
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvi olanla da evlenmem ben. Erkekler ilgimi çekmiyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenilirrr 🥰 ev araba alınır bu devirde diyeceğim ama nahhh alırsın 🤣🤣 evlenilmezzzz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılMalı için evlenen çok var. Biz de cinsel geçmişe bakıyoruz diye kusura bakmayın hayat bu. Bana bunu yapana ben de geçmişini sorarım
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorsunuz ki zaten siz hep ayniydiniz
- +1 yıl
Doğru... Ben çocuklarımın annesinin ve sonuna kadar bırakmayacağım kadınımın geçmişinin sorunlu ve kabarık olmasını istemem. Sen de huzurlu bir hayat isteyebilirsin eğer öyle isen
Soran+1 yıl🤝
- +1 yıl
O zaman dert etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bu depremlerden sonra evi olsun demeye şahsen utanırım. Kimlerin evleri vardı hepsi yerle bir oldu. Bu kadar abartmaya da gerek yok bence. Allah sağlık, akıl sağlığı ve mutluluk versin herşeyden önce.
20 YorumlaFazla büyük konuşma da
21 Yorumla
Soran+1 yılAy tövbe
Ev araba hepsi halledilebilr ama karakter vs değişmez
00 YorumlaEvlenilir tabi bende çalışıyorum ev alacak durumum yok onlari anlıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat