AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Camide ya da çadır da yaşayın evlenmem diyen varsa da evi icin parası icin evleniyordur belki ilk zamanlar fakirlik çekip sonra bol bol paranız olucak
Evi olan kaç tane erkek tanıdın pardon da sen altın misin?
Kadinlar altindir erkekler icin bence ben olsam ben de evlenmem fakirle
@selenelloxd sktr lan sizin gibi kadınların neresi altın bizim için. Bildiğin paragöz şeytanlarsınız sizin gibi aç gözlülerle evleneceğimize ölene kdr bekar kalırız daha iyi, git babanın evinde otur mk
İşin gerçeği benim hem evim var hem arabam ama sizin gibilere cidden hiç bulaşmak istemiyorum. Ocak kurutursunuz bence. 😅
Evlenilir iki gönül bir olsun yeterki niye öyle düşünüyorsunuz?
Sana ev olmadıktan sonra, kalkan olmadıktan sonra evi olmasının da çok bi mahiyeti yok sanki
Tuhafsınız, ama ister kadın olsun ister erkek olsun maddi olarak yeterince iyi olmayan birey kesinlikle evlenmemeli sonları hep hüsranla bitiyor çünkü (aldatma, boşanma, maddi manevi şiddet, mobbing)
Şair burada şunu demek istemiş fiyat düşük olunca talep artarmış o kadar ucuzsunuz ki sen ve senin gibiler senin gibileri almaktansa damacana * daha mantıklı beyin yoksunu
Bende arabası olmayan kadınla evlenmem o zaman. Ev benden araba ondan madem öyleyse
Yürü be krall
Sen evden bahsederken kendini bir mal olarak lanse etmişsin ama kusura bakma sen ölü bir yatırımsın.10 15 yıla yaşlanacak belkide çökecek getirisi olmayan bir yatırım. Bence mal mülkten ziyade insanların karakterine , isteğine arzusuna bakmalısın..
10 15 yıla sanki kocamın çükü kalkacakmiş gibi.
Sen sırf penis içinmi evleniyorsun?
Öyleyse neden erkeklerden başka beklentilerin var.
Ben ola ki yaşlandım çöktüm diyorum, erkek çekmeyecek mi daha genç kadınlara gücü yetecek mi bana veremediklerini onlara verebilecek mi tercih edilecek mi.
O zaman başka yatırımlara bakılır
Bu arada 40-45 artık yeni 30 . Kim yaşlaniyormuş. 40 - 45indeki kadınlara bakın mesela çoğu erik gibi günümüzde
Türkiyedeki Kadin vede Erkeklerin 40-45 yasinda olanlari göbekli, kütük bacakli, kalin basenli, genis koca p@polu.
Sen kendini Rusyadami sandin, etrafina iyi bak 👀
Of tartismiyicam bu konuda ya cidden bunu ben söylemiyorum
"Sen benim evimsin" aşklarından evi olmayan erkeğe evrilmiş ikilem
Evli olmayan erkekle evlenilirmi diye okumuşum jiadjjwd bu kız ne yaşıyor diyorum
Sesli güldüm hahaha
Ben de böyle okudum: d
21. yy da siz adam bulduğunuza dua edin
Niye?
Adam gibi adam mı kaldı evlenecek niyesi mi var?
Öyle tabi kokmuş ağızlarıyla bi kahve icirmeye elleri varmıyor evlenmeden yatağa atmaya falan çalışıyorlar. Adam olan gelsin ne diyim
Aynen öyle ama önceliğin evden ziyade işi olsun iş çalışma şartları olsun. Ev almak bu devirde gerçekten zor artık yeni alınmaz ancak eskiye sahip çıkılır. Satım yapılıp bir yer evle takas falan mantıklı tabi ama düşünceni de anlıyorum haksızsın diyemem. Hayırlısı olsun herkesin hakkında
Evi yoksa napsin adam bu şartlarla
Para biriktirmeye çarçur etmiş savuran biridir belli bir yaşa gelip hala evi yoksa. Kumar bağımlısı bile olabilir
Yanlış düşünce çoğu insan ev gecindiriyor ailesine bakıyor ben Avrupa dayım bakıyorum Türkiye şartları hiç kolay değil bu demek değil adamın evi yok bu beceriksiz kötü bir şey şartlar zor
Asgari ücretle geçinen biri ailesine nasıl bakabilir ki
Bir evde Türkiye’de iki maaş lazım geçinmek için sende o zaman öyle insanla evlenme biti gitti
Abla hangi ülkedesin ben de yurt dışında yaşamak istiyorum lütfen yardım et
Evi olan erkeklerle konuş görüş sende bunu seçmekte özgürsün neden böyle bir soru sorma gereği duydun ki
Ahır gibi yerde yaşıyormuş birde evlendiği kişinin evi olacakmış s g seni kim alır
Sen mal mısın yoksa taklit mi yapıyorsun
Sen kadar malını daha göremedi site
Ben gördüm şu an ona cevap yazıyorum nazireden kinayeden anlamayan bir mal kendisi
Belli oluyor kimin mal olduğu
250 Gr *m için 3 milyon TL kazanacakmıs ahır gibi yerde yasamaya devam et sen bir mal kalmaya simdi s g. belki senin o kokmus ** düt senin gibi ahırdan çıkmış birisi çıkar.
@mına koyim erkekler de kollarını açtı yalvarıyor biranbirhatira bizimle evlensin diye 🤣
Lan soruyu yanlış anladım ya evli olmayan erkek ile evlenilir mi diye okudum bir an
evet evlenilmez , ben de 3 tane yabancı dil bilmesinin istiyorum işine gelirse ( ! )
Eğer seviyorsan evlenirsin, yuvayı dişi kuş yapar Rabbim evlenenlere yardım etmeye kefil
evlenilir de evi olsa daha iyi şartlar altında yaşanılır
Evli diye okudum kal geldi
Evet evlenilir Evlenince kiralık evde durabilirsiniz sonra birlikte çalışıp ev sahibi olursunuz
Erkeklerde memur olmayan kızla evlenmez memur musun maaşın 30k üstü mü
Evi olmayan erkek zaten erkek değil ki trans birey gibi bir şey senin için, Allah bilir baba evinde kirada oturuyorsundur
Kadar bile değil ahırda oturuyorum
Kira bile degil
Niye kapıcıyı kendine ikinci eş mi yapacaksın?
Kendini verecekmiş. Herkes de kapında bekliyordu ya senin.
Her erkeği damacanaya hallenen insan gibi zannetmek de ayrı cahillik.
Bize muhtaçsınız bu sır değil
Senin gibi egoistin tekine muhtaç değil kimse hadi işine hak hadi
Kendini ödül zanneden egoist.
En azından ben senin gibisi yle evleneceğime bekar kalırım.
Bokumu ye
Hadsiz. Küstah.
Erkek kadına muhtaçta kadın muhtac değil mi? Nasıl bi zihniyet bu? Ev araba karşılığı bedenimi vereceğim demek ne kadar sağlıklı? Öncelikle bi kızın erkeği tavlaması gereken karakteristik erkeklerde var diye düşünmek yerine direkt çiftleşme esaslı kendi bedenini sunuyoun ortaya. Gerçekten kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Cinsiyet farketmeksizin öz değerinizin kıymetini bilin. Ne mala mülke ne et parçasına ağzınızın salyaları akmasın. Karakterli olun. Sizin olan size gelecektir zaten
napıyon sayın erkek düşmanı soran.
Seni isteyen çıkmadı halen demi.
Sen öyle bir evi olan mağara ayısıyla evlenmelisin ki bu dediğine pişman olasın yoksa kimse seni kurtaramaz
Saçma. 3 evim var diye 3 kişiyle evlenebilirim senin kafaya göre.
😂😂😂asıl senin kafan hoş kız öyle demiyor ki
@karasevdan2134 bro adamın kendisiyle değil malıyla evleniyorsa 2 de olur 3 de fark etmez ona göre
Ne alaka benim de misal 5 evim var diyelim 5 koca mı almam lazim
Malınla evleniyorsa kocan her eve bir tane al bana giren çıkan yok
Kocam da benimle güzelliğim için falan evlenecek zaten ya da bakire olmalı falan diye geçiriyordur içinden.
Çok uzattınız herkes kendi dengiyle eşleşir zaten
Walla evi olr senden önce almıstır sana bı faydası olmaz bosansanda hak talep edemezsn, evi olur saba kotu davranıe aldatır seni ezer, babann evınde ne gördun ahırdan geldin der😉
Ya gerçekten ahırda yaşadığıma inanıyor musun
Ya inanmıyorum tabii ki de ne ahırı normal bir evdir iyi bir arabası olan adam diyor ki babanın evinde ne gördün ki der diyorum
Baban zengınse sorun yok
Bence şu ekonomik krizde bu erkekler nasıl ev alsın diyede bir düşün bence.
Evi olmayan erkekler baya ağlamış yorumlarda 😂😂
Aynı sadece @mı olup ev isteyen sen gibi 😂😂
Evi olmayan erkekle evlenilir tabi evi olması çok daha iyi olur doğrudur
Anlaşıyorsansız neden olmasın
Ev alınır
Allah aşkına seni kim ne yapsın bu kafayla 😅😅😅
Tamam
Böyle susarsın
İlk fırsatta evlensem şimdi 7 yıllık evliydim belki
Ama neticeye bakacan sonuç olarak hâlâ bekarsın. Ona bakılırsa benimde elime 2 defa fırsat geçti benim evim arabam var ama zengin hatun bekliyorum evi olan hatun da kurtarmaz
Kendini kandırma seçici olan benim sen değilsin ve daha çok beklersin
Bence kimin daha çok seçici olduğu tartışılır
Seçen taraf kadındır çünkü senin secme lüksün bu yönden pek yok.
Seçme ve seçilme hakkı kadınlardan önce erkeklerde mevcuttu size sonradan geldi😅
Bu seçim o seçim değil :)
Eee nolcak şimdi 🤷
Haklıyım 🙌
Seni mi kırcam helal hoş olsun😔
Ben evlenmem sahsen cunku onlar kadinlardan cok sey istiyor zaten bizim de onlardan parali olmasini istememiz son derece normal. Fakir erkekler evlenmesin bir zahmet.
Fındık kdr vajinandan başka ne veriyosun da çok şey istiyolar diyosun sktr git şurdan. Zengin erkek arayan zengin olsun fakir olupta zengin arayan da gelsin benim yaprağimı yesin 😂😂
Abi sen kesin fakirsin 😅
O kadına bunu demen ne kadar rezil bir durum sonuçta 9 ay karında çocuk taşıyor bir gelecek vad edemiyorsaniz veya çocuğa bir şey veremiyorsaniz evleneyim hersey karşılıki sonuçta bu hayata para lazım sonuçta her iki taraf için
Fakir misin afili niye bu kadar sinirlendin
Gayet haklısın canım burdakiler toz pembe herhalde. Diyelim evlendin kirada oturuyorsunuz e hamile kaldın calisamiycan adam nasıl tek maaşla baksın eve?
Vay be bende ne ev var ne araba öldüm ağlayanım yok
Bu evlilik sadece bizim memlekette sıkıntı bence diğer yerlerde böyle bir şey var mı
Benim için meseleginin olması önemli evi olmasa bile sonrasında her şey alinabilir
Bu kdr zengin büyüdüm şimdiye kdr evi olsun diye tutturmadim
Aferim verelim ablamıza yüksek gönüllülük madalyasını 👏
🤣🤣🤣
evimiz yok çadır var karavan var
Bu konuyu senle bi konuşalım:)
Evli olmayan erkekle evlenilir mi diye okudum😂
Sen çalışıyor musun kanka? Ya da paran var mı
Görmedin mi yukarıda yazmışım ahırda yaşıyorum ben
O bile fazla git kulübede yaşa
Senin gibi mi
Benim dört tane evim var seni köpeğim yaparım kanka
Kesin vardır aq benim de malikanem var denize sıfır tripleks yazdığım var. Gerçekten var bu arada
Bir gün Aydın'a işin düşerse bana yaz ki göstereyim kanka
Beraber alır evleniriz canım kocamla
Bence biz beraber alalim senle ikimiz olmaz mi
Niye ablam napcan beni
Sana ben lazımım bana sen
Ama aşkım benim kocam var onu napcaz
Pardon çok pardon bilmiyordum
Git evle evlen o zmaan
sizde gidin g*tle evlenin o zaman
dediğin gerçekten çok saçma bugüne kadar hiç bir erkeğin götü olan bir kızla evlenirim dediğini duydunmu
çok var
hiç bi erkek gttü küçük kızla evlenmiyor zaten
Neden gerçekten seven insan sevdiğinin popon mi bakar
Bu yaşta bu şekilde düşünmene şaşırdım
bakıyor tabi kilo al diyor mesela
Ya da kilo ver diyor yanıma yakış diyor
Bu dediğin kişiler sadece kadınlara bu şekilde bakan insanlar ve erkekler benim sevdiğim bir kadının kalçası ya da kilosu beni hiçbirzaman rahatsız etmez onu herhaliyle sevmeye çalışırım bir kusuru varsa ona söylemem belki zayıf olabilir onun içinde sağlığına dikkat etmesi için biraz fazla ye diyebilirsin bu şekilde
Kafanın içi örümcek ağı dolu temizle.
Seninki tertemiz ya daha ne olsun
Tabi la k*çımın üstüne yayılıp koca evine arabasına konma hayali kurmuyorum ezik gibi.
Tamam sen kurmazsin pick me girl
SŞDKWŞDKWŞKDWŞDKLDKKW öyledir dostum 👍🏻
🤝
Senin meslek ne bacım
Aa cok ayıp
İstekleri dizene de sorarlar yani
Soramazlar
Peki senin neyin var? Sen ne vereceksin
Annen ne vermişse onu
Annem senin gibi ev talibin de bulunmadı
Olabilir aynısını vericem yine de
🤣🤣🤣🤣
Sen evlenme, evi olanı bekle.
Erkeği olmayan evle evlenmek de ne bileyim...
Sizin neyiniz var acaba
Ahir konusunda ciddi olamazsin. Cidimisin
Biz de bakire olmayanlar evlenmiyoruz sıkma canını. Her cinsin kriterleri vardır
Git 2 + 1 bir daire ile evlen
arabası olmayan kadınla da evlenilmez
Zatten evli olmayanla evlenilmiyirmuydu ya
bisi diyim mi kanka acayip bos yapmissin ❤️❤️
Sen ne vaadediyorsun ev karşılığında
Zor evlenirsin o zaman
Erkek olarak hayır diyorum. Geçim yapamazsınız
Seven aşıklar için bur sorun olmaz