Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında önemli olan şu anda evi olup olmaması da değil. Konaklama konusunda rahat olup olmaması.
Mesela kiradadır ama kirayı çok rahatlıkla ödeyebilen maaşı vardır, istediği zaman da ev alabilir.
Önemli olan evlenildiğnde ne kadar zorlanılacağı. Mesela aynı şekilde o zaman arabası olmayanla da aynı düşünce olabilir çünkü toplu taşımalar görünen kadarıyla eziyet.
Mesela sadece evi varsa ama karnını zoe doyuruyorsa harcamaları ve kredileri sebebiyle onunla da olmaz 😂
O yüzden genele bakmak lazım. Rahat ve konforlu bir evlilik o anda veya sonrasında olabkilir mi yoksa olamaz mı. Çocuk büyütülebilir mi yoksa doğduğuna pişman mı ettirilir.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Evliliğe kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz. Eğer evlenmek istiyorsanız, evlilik niyetinde olan insanlarla görüşün. 'Görüşelim, belki romantik bir hikayeyle evleniriz' diye düşünerek ilişkiye başlamak ama sürekli alttan alta ilişkiyi sorgulamak, mutlu olmanızı engeller ve sonuçta ne olur bilin bakalım? O romantik hikaye, yüzde doksan gerçekleşmez. Romantizm yerinde ve dozunda güzeldir. Evlilik için niyet ve iletişim de önemlidir.
146 Yorumla- 9 gü
Prensesler buluşması
- 9 gü
- 9 gü
Engelle kız şunları yaşlı dayılar ülkenin anasını ağlattılar bunlar zaten
- 9 gü
- 9 gü
He he oldu teyze 😀 ne gitti zoruna @Açelyagülçiçek
- 9 gü
TheMurad atma ziya bu konu sana baya dokunmuş maddi durumun kötü anlaşılan😂
- 9 gü
@Açelyagülçiçek senden maden suyu bile olmaz sen önce haddini bil kimseyi dinlemeden yargılama
- 9 gü
Hehe 🤣🤣 aç sın sen belli önce karnını doyur sonra gel konuşalım @Açelyagülçiçek bak bakalım paylaşımlarıma benim 🤣
- 9 gü
- 9 gü
Sizin gibi hıyar mıyz cacık olalm koçm
- 9 gü
- 9 gü
Kesicek misin sen?
- 9 gü
Kes kes edepsiz fakir
- 9 gü
burada koca mı aranır sizin gini tenekeler varken
- 9 gü
Biri 45 biri 35 moruklar
- 9 gü
😂 tamam aglama cok fakirsin anladm valla
- 9 gü
Sen o zmn ölmüs olcaksn🤣🤣
- 9 gü
Bokumu ye
- 7 gü
Aile evinde yaşamak ya da kirada oturmak yerine kendi evinin olmasını erkekler de ister tabi ama belli bir yaşın altındaki bir erkekten eğer ailesi ev vermemiş ise evinin olmasını beklemek aşırılık olur.
Şuanda bir insanın kiralık evde oturabilmesi bile lüks neredeyse.
00 Yorumla Evi olmayanla evlenmek, aslında önemli bir maddi durumdan daha çok, karşılıklı anlayış ve dayanışma meselesi. Evet, bu tarz maddi unsurlar zaman zaman kafa karıştırıcı olabilir ama unutma ki, evlilik sadece ev ve araba gibi dışsal şeylere dayalı değil. İki kişi birlikte hayal kurup, ortak hedeflere doğru adım adım yürüyebilir. Eviniz olmasa da, birlikte çalışarak bu hayalleri gerçekleştirmek mümkün. Sabırlı olmak, birbirinizi desteklemek ve zamanla her şeyi yapmak çok daha kıymetli olacaktır. Maddi olanaklar bir şekilde zamanla gelir, ama güven, sevgi ve birlikte büyüme çok daha önemli.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)9 gü
Senin evin var mı?
Maddi durum önemli ama erkeklere çok yükleniyoruz gibi ya evi de kirada oturun sende çalış destek ol ona maddi durumu toparlayana kadar çocuk yapmayın evlenilir askeri ücret ile kim ev alabilir bu zaman da onları da anlamak gerekir
051 Yorumla- 9 gü
Asgariyle calışmasalardı o zaman
- Cevap sahibi9 gü
Asgeriyi onlar mı belirliyor
- 9 gü
Calissalardı yapanlar yapıyor
- Cevap sahibi9 gü
Benim için öncelik ev veya araba değil yalan değil çok mu önemsiz çalışmayan çabalamayan biri ile sevsem dahi evlenmezdim ama evi arabası olmasın emek varsa çabalıyorsa iyi biriyse evlenirdim
- 9 gü
E ssn evlen
- 9 gü
Senin gibi düşünen aklı başında adil biri çıkmıyor karşıma
- 9 gü
@Sivaslıbarış bak buldun1
- 9 gü
Önemli olan realde bulmak sanalda sadece bakarsın
- 9 gü
Gizli kullanıcı ne kafa yaşiyon kardes sen erkekmisin kadın tabiki ev isteyecek maddi güç isteyecek fakir adamla hayatını mi karartsin degilmi
- 9 gü
@IF34RL3SSI 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- Cevap sahibi9 gü
@IF34RL3SSI zenginsen ne mutlu sana o zaman demek istediğim şey hayat şartları belii yok evmiş yok arabaymış diye insanları hayattan soğutuyoruz sen iyi yaşayacaksın diye biri sana köle olacak değil iyi mi yaşamak istiyorsun o zaman başkasından beklemek yerine kendin yap yazık değil mi benim ailemin maddi durumu iyi çok şükür evlerimiz de var arabalarimiz da var ama babam hep parasına değil yüreğine bak der
- 9 gü
Helal olsun babana
- 8 gü
Senin baban iyi biri belli ki ama burada klavye delikanlısı gibi yazma bu 1 ikincisi madem tavrını koydun arkasında duracan bu 2 ev araba önemli değil emek verir çözülür diyorsun hangi kız reel de bu dediklerini kabul edecen durumda açlik sınırı 80 bin TL olan bir ülkeden bahsediyoruz senin dediklerin Avrupa zihniyeti olmuyomu Avrupa da asgari ücretli bir adam karısını tatile de götürür çocuklarını disneyland' e de götürür evim var çok şükür Antalya'da denize yakın bir mevkide arabam yok işim asgari ücret diye aşagilandim ve sürekli kariyerimle ilgili yargilaniyorum sen kalkmişsin emek diyorsun babana de ki baba bir adam geldi dediki senin zamanındaymis o dediklerin şimdiki zamanda ülkede asgari ücrette bırak ev almayı arabanın bile hayalini kuran insanlar varmiş de. Ben bile şu zamanda bir kızın karşisina çıkmaya utanıyorum bu durumumdan dolayı sen konuşmaya devam et bakalım olduğu zaman görüşücez
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI bende dedim ki askeri ücreti onlar mı seçiyor zaten verdikleri emeğin karşılığını alamıyorlar zaten kimse gecinemiyor kizlar da kalkıp yok ev yok araba bilmem ne yat kat bilmem ne diye üstlerine gidiliyor yazık değil mi ben de pembe panjurlu eve inanmıyorum ama cebi dolu olupta ciğeri beş para etmezle evlenilmez bizim sorunumuz bu maddeye çok önem veriyoruz benim ailemin şu an durumu iyimi iyi babama basından da kalmadı adam gibi çalıştı evine çocuğunu karısını kimseye muhtaç etmedi birgün anneme bize kötü bir sözünü duymadım bir gün evde yemek az yapılsın ben yemem der kend8 tabağını bize verir kuru ekmek yer ben çocuklarıma çok zengin bir baba yerine çok iyi merhametli bir babayı daha iyi görürüm
- 8 gü
Mantıklı doğru diyorsun ama arkadaş senin açından bakamıyor canı yanmış demek ki
- Cevap sahibi8 gü
@Sivaslıbarış abartiyorlar yok arabası yokmuş diye kız karşısına çıkmaya utanıyoruş bilmem ne araban için evlenen kız araban gittiğinde gider senden
- 8 gü
Kabul etmedikleri için hor gördükleri için öyle demiştir bence doğru söylüyor her şey para ama cebi zengin olup kalbi fakir çıkarsa hayatını zehir edebilir insanlık da önemli ssnin gibi düşünen kız bulmak gerçekten çok zor tanımak isterdim
- Cevap sahibi8 gü
@Sivaslıbarış gönlüm dolu sevdiğim var
- 8 gü
Gizli kullanıcı sana diyorum ki o dediğini yapabiliyorsan yap valla helal olsun derim geçerim asgari ücreti belirleyenler utanmiyor da bizmi utanicaz değilmi ama bakıyorsun etrafındaki kızlara hepsi birbirini kıskanır olmuş kimisi ev kimisi yat derdinde en güzel düğünü onlar evi arabayı maddi gücü iyi bir eş ister ben şimdi hoşlandiğin bir kız var diyelim desemki ben sana bakarım sen yeterki evet de bu kız bana mı bakar yoksa BMWye binen cocuğa mı bakar net soruyorum kendi fikrini değil olaya geniş olarak bak öyle bir zamandayiz ki insanlar kasapdan et alırken bile taksit yapar olmuş bak şu an 12 saat sabit çalişiyorum izin yok üstelik bizim sulalede kadın tarafı calistirmaz yani ben de kendimi geliştiriyorum bu yaşimda bile okumaya kendimi geliştimeye başladım bu yaşima gelmişim ne kız eli tutmuslugum var ne bir kıza merhaba demisligim var o kadar saçma bir ülkedeyiz ki sayın RTE evlenin diyor ama hangi parayla yapicaz bunu bilmiyor herkesi eşit sanıyor
- 8 gü
Anladım sana mutluluklar dilerim
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI işte diyorum ya maddeye çok tapıyorlar benim sevdiğim adam çalışsın emek versin birseyler için varsın evi arabası olmasın destek olurum ona elimden geleni yaparım cebi dolu olup kalbi beş para etmeyen birinin yanında bir ömür geçeceğine sevdiğim adamın yanında geçsin o ömür varsın daha zor olsun her zorlukta bir güzellik vardır
- Cevap sahibi8 gü
@Sivaslıbarış sağol 😊Allah gönlüne göre karşına çıkarsın
- 8 gü
Allah yolunuzu açık etsin ikinizinde
- 8 gü
Varsa akraban eşin dostun arkadaşın tanıştir o zaman burdaki kızların içleri çürük kokuyor bir yere de çıkamıyoruz çalışmaktan anca yıllık izinde belki böyle kızlar var da biz mi goremedik nerse o eski kafalılar be
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI çöp çatanlık işlerini sevmiyorum gerçekten öyle geniş bir çevrem de yok ve benim düşüncem eski kafalılık değil insanın vicdanıyla hareket etmesi geri kafalılık mi oluyor
- 8 gü
Evet geri kafalilik maalesef laf sıkmadık güzel bişey annem de nenem de öylelerdi maddiyata bakmazlardi şimdiki nesil faklı onlar benim ruhumu da bozdular böyle virüs gibi yaydilar insanların zihinlerine kendi gibi düşünmeyenleri aşağiladilar ezdiler doğru bu dediler bu dediklerine yanlis yol dediler bu nesil bizi bozdu bacım
- 8 gü
Allah'tan korkan kız hayırlı eş olursun mütevazi öyle görünüyor
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI herkes herkes bozuk diye herkes bozulmakta kendine hak buluyor bütün nesil de bu düşünce ile bozuluyor kime ne ki senin düşüncenden kendi düşüncelerine sahip çık ilk önce vardır ilaki iyi insanlar
- 8 gü
@Sivaslıbarış Allah korkusu ile alakası yok ben korkmuyorum ama adamligim var isteyen her türlü teste sokar Antalya cuma pazarı buyursun elmaslar nerde dese yeterli
- Cevap sahibi8 gü
Ne kadar da herkes kullanmışım ajsksks
- 8 gü
Allahtan korkmuyorum ne demek ya?
- 8 gü
@Sivaslıbarış korkmuyorum demek kokmakmi lazım kardeş
- 8 gü
@Sivaslıbarış ben seviyorum yeter
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI Tövbe de cehhenmede yanacaksın ahsjjsjs
- 8 gü
Hangi anlamda dedin bilmiyorum ama normal şartlarda korkmak çekinmek lazım evet
- 8 gü
Herkes kendi bacagindan asılır sonuçta
- Cevap sahibi8 gü
@Sivaslıbarış boş ver ateist falan galiba da çok ağır konuştu valla Allah affetsin
- 8 gü
Her koyun evet o konuda haklısın
- 8 gü
Soran onu Allah karar verir belki affedecek hatasız kul olmaz biz karışmayalım herkesin Allahı kendine
- Cevap sahibi8 gü
@Sivaslıbarış aynen öyle
- 8 gü
@Sivaslıbarış şu anlamda dedim sınırsız güce sahip yaraticimizla karsilsinca korkucskmiyiz yoksa sevicekmiyiz insan koktuğunu sevemezki sen mafia ile karsilaşsan onu sevebilrmisin ki yoksa iyi yürekli biri ile karsilaşsan ondan korkabilrmisin ki once bunu bilmen gerekiyor
- 8 gü
Korku olmazsa günahlara daha rahat düşersin Allah yolundan çıkmaya doğru yaşam sürersin ayrıca Allah kuranda benden korkun diyor özellikle belirtmiş korkmak demek sevmemek demek değildir farklı anlamda korkun benden diyor yani cehennem azap anladın sen
- 8 gü
Ateist sensin haddini bil kardeş insanlara din ayrımı yapmadan önce yargilamadn önce bir karakterini bil ondan sonra konuş anlasildimi
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI şöyle ki bu dünyada her kötülüğü yapmıyorsak korku sayesinde çünkü cennet ve cehennem kavramı var yani Allah ondan değil adaletinden korkmamızı istiyor. O zaman her kötülüğü yapan ben Allahı seviyorum diye yaptıklarından kurtulsun
- 8 gü
@Sivaslıbarış daha ne yapsın arkadaş 3 tane kitap gönderdi bu insanlardan bir b0k olmaz dedi bu sefer de tehdit etti ne yapsın başka ancak bundan anliyonuz diye söyledi sonuçta ya düzgün durun ya da ben size oğretirim manasıyla başka ne yapsın o da farkında insanların akillanmicanin doğru yolda olanlar zaten yanında olur ee ne yapsn kaç kere sıfırladı bu gezegeni bir daha yapsa bir daha akillanmaz bu insanlar sonuçta
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI ben dil din ayrımı yapmıyorum Allah'tan korkmuyorum diyen birinin gerçek bir müslüman olacağını düşünmüyorum seni yargilamadim ayrıca yargilasam niye konuşayım
- 8 gü
Tamam da bu senin içinden gelen bir durum yani iyilik yapmak dine bağlı değildir iyi insan olmak ta ayrı şimdi nasıl anlatsam Allah insanlara kuralları açıkladı değilmi doğru yol yanlış yol bu dedi bir kere şimdi yanlış yolu seçen kişiler ceza çekecek doğru yoldakiler ödüllendirilecek değilmi ee bunda mantıkla bakarsak olaya korku olayı mı var daha ne yapıcak istese her şeyi bir anda yokdan var edecek iken korkmamzii istiyorsa kendinden değil cezaniz büyük olur demek istiyor anlaşildimi
- 8 gü
Tamam anladık kardeş uzatmayalım sen haklisin
- 8 gü
Katılıyorum ama sonuçta Allah bizi yaratırken ezelden beri ne yapacağımızı biliyordu yani bu özellikleri yine Allah verdi Allah dileseydi nankörlük bile edemezdik demek ki Allah hata yapmayın günahsız gelin karşıma demiyor tam tersi günah affı için mahcup olamamızı ve duamızı istiyor Allah'ı yücelmek sadece onun kapısını çalmamızı istiyor kapı açılmıyor bile olsa nasıl olsa imtihan etmeyi bayılır cennete bile olsan imtihan edebilir :)
- Cevap sahibi8 gü
@IF34RL3SSI şöyle ki farz olmayan ibadet diyebiliriz örnek namaz farz yani yapmak zorunda olduğun bir ibadet ama iyilik farz olmayan bir ibadet gülümsemek bile ibadet şükür etmek ibadet yani namaz kılınca cennet kazanılmıyor yanında farz olmayan ibadetler de gerekli
- Cevap sahibi8 gü
bence de çok uzadı soruda ki kız rahatsız olmuş olabilir ajskks
- Gizli Üye(36-45)2 gü
2015 te evlendiğimde kirada oturuyordum 100.000₺ kredi borcum vardı. şu an 15 dekar zeytinliğim (7.000.000₺ değerinde), 1.000.000₺ kredi borcum, 2.500.000₺ değerinde arabam var. Hala kirada oturuyorum. Ev almayıda düşünmüyorum. Aldığım günden itibaren değer kaybetmeye başlayacak mal bana lazım değil. Mütahitleri zengin etmek istemiyorum kısacası.
00 Yorumla - 9 gü
Bu devirde zaten ev araba almak zor bunlara bakılmaz evlenince birlikte yapılır böyle şeyler
60 Yorumla Hayat zor mantığıma kalbime yatması maddi manevi denk olmamız önemli benim için dolayısıyla gerçekçi bakarsak hayır diyeceğim üzülerek… ama sadece evi var diye de evlenilmez… daha önemli şeyler var eve gelinceye kadar..
00 Yorumlaİş evliliğe gelince Erkegin herseyi olsun. Peki sizde ne var? Sorusuna cevap yok.
Niye? Çünkü sen erkeksin. Kaç tane dogumda gördüm ki erkekler dogarken ellerinde külçe altınla doğuyor.06 Yorumla- 9 gü
Bebek doğurun sizde ödeşiriz
- 9 gü
Bakmiyosunuz
- 9 gü
Suçsuzssun tm
Hiçbir yere gelememiş bir kadının bir evi yok diye erkeği küçük gördüğü bir toplumda aslında kadınlara çok anlam yüklemeyeceksin ama neyse
12 Yorumla- 9 gü
Mesleğim de var evimde var kültürümde cinsiyetimle de mutluyum siz özenip prenses olmussunuz😂
- 9 gü
Evden arabadan çok daha önemli bişey var karşıdaki insanda adil onemli olan zeka mesela.
Aptl insanda bk gbi para olsa ne zeka olmadktan sonra20 Yorumla Bu ekonomide millet asgari ücretle yaşamaya çalışıyor siz ev den bahsediyorsunz. Zengn denecek kadr iyi olanlarn evi var geri kalan yaşamaya çalışıyor
21 Yorumla- 8 gü
Evi olan zengın mı
- 8 gü
Evlenilir neden evlenilmesin ki? Bence evlenilecek kişinin karakterine ve her koşulda ayakta durup, maddi kazanç sağlar mı, sağlamaz mı buna odaklanın.
01 Yorumla- 8 gü
Tamam ıyı diyorsun doğru diyorsun da para olmayınca da huzursuzluk çıkıyor kavgalar oluyor
- 9 gü
Niye evi olan da evlenince evine uğramayan var. 😀
Yani illa evi olanla evlenmekse hayal aldatılmakta bir seçim olabilir. 😀
10 Yorumla bu zamanda madem benim evim yok senin neden evin yok peki sorusuyla karsi karsiya kaliyosun o yuzden boyle bir yorum yapmiyorum
10 YorumlaBu zamanda kimin evi var pardon daha 30 yaşamış babasının elinin altında yaşayan çok insan var sen ev diyorsun
00 Yorumla- 9 gü
Ev alınır, araba alınır, para kazanılır, karın bir şekilde doyar ama sağlam bir hayat arkadaşını her zaman bulamazsın.
00 Yorumla Ev olmadan evlilik olmaz diyen kızların neyi varda bu kadar üst tepeden konuşuluyor? Altından falan mı sizinki?
04 Yorumla- 8 gü
Altı üstü ev abartma
- 8 gü
Ne dıyon ya
Evlenilmez valla, kiralar almış başını gidiyor... Ben yiyemedim deyip ev sahibine vermek çok can sıkıcı olurdu...
00 Yorumla- 6 gü
Haklısın. Evi hatta arabası olmayan bir kadınla evlenmeyi asla düşünmüyorum. 👍
10 Yorumla - 9 gü
Evet canım evlenilir derdimiz az ya bi de başka dertler sokalım hayatımıza
10 Yorumla Evlilerle evlenmek çok mümkün değil gibi geliyor bana. En azından Türkiye de
10 Yorumla- 8 gü
eş belirlemedi diğer kriterler gibi kişiden kişiye değişir
00 Yorumla - 8 gü
Neden olmasın? Herkes anadan doğma zengin olmuyor
00 Yorumla Evlilik ne lan bu devirde , evi değil köşkü olsa bile evlenmem mk
00 Yorumla- 9 gü
Evim olmadığı için evlenmeyecek kadına farklı gözle bakıyoruz
00 Yorumla - 9 gü
Bu konuyu çoktan ben rafa kaldırdığım için gene hatırlamak bile istemiyorum
00 Yorumla - 9 gü
Bu zamanda evlilik yapılmaz, ışın hızıyla kaçmak lazım evlilikten
00 Yorumla - 9 gü
evlenin bence. erkekleri kapıyorlar. talep gelirse derhal bas nikahı
00 Yorumla - 9 gü
Evettt iyi kazanıyorsa davranışları düzgünse efendiyse kira bir şekilde ödenir bacı
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 gü
Evim var arabam var yazlığım var ama yinede evlenemiyorum. Sence neden?
05 Yorumla- 9 gü
Çnkü evlenilecek insan degilsn
- Cevap sahibi9 gü
Alakası yok. Aile sorumluluğunu üstlenmiş biriyim. Siz kadinlarin tek derdi para çünkü. Evlenip elimdekileri kadina bagislamaktansa yalnız kalmayı tercih ediyorum. Hepinizin niyeti en başından belli çünkü.
- 9 gü
Tamam prenses
- Cevap sahibi9 gü
Presnses 🤣 sen evini baba parasıyla mı aldın? Miras yedi misin?
- 9 gü
He çatla
- Gizli Üye(30-35)9 gü
Kadın erkek eşitliğini savunuyosan 😂
Senin evin varmı😂
02 Yorumla- 9 gü
Var
- Cevap sahibi9 gü
O zaman erkeginde olmali😊
- Gizli Üye(25-29)9 gü
Senin var mi evin yok? Ee niye erkegin evi olmak zorunda
00 Yorumla - 9 gü
İyi bir maaşı varsa olur ama kıt kanaat geçinilecekse olmaz ben çalışmak istememen en dogal hakkın ya evi olsun ya da 60 k dan fazla maaş yoksa çok zor
00 Yorumla Hazıra konmak da doğru değil birlikte emek vererek çabalayarak almanız daha iyi olur diye düşünüyorum
00 YorumlaMaddiyatci kız uzak dursun ne o evim için mı geliyosun gelme gerek yok o eve bir sürü gelen olur zaten
01 Yorumla- 8 gü
Karşı tarafın evi varsa ki bu bir artı olarak gozkuyor peki senin neyin var senin artık ne?
10 Yorumla - 9 gü
Seviyorsan neden olmasın. Birlikteyken de alabilirsiniz.
10 Yorumla - 9 gü
bi tane evi olanla bile olmaz😂 iki ev bi araba olması şarttır😂😂😂
10 Yorumla Evlenir niye evlenilmesin olmazsa beraber çalışır gene o evi alırsınız gönüller bir olsun
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 855 cevap paylaştı. kişiye göre değişir bu tercih
00 YorumlaBenim de yok mesela yani birlikte alabiliriz
30 YorumlaEvlenilir niye evlenilmesin✨
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)9 gü
Yaşına kişiye bağlı akademik bir işle uğraşmayan çoğu kişi genel evden veya benzeri yerlerden çıkmayan kişiler oluyor haberin olsun güzelim
00 Yorumla - 9 gü
Bizim yok şimdi bizle evlenilmez mi
10 Yorumla - 9 gü
O adamla evleneceksin eviyle değil
10 Yorumla Kiraya cıkılir zor ama imkansız değil.
10 Yorumla- 9 gü
Erkekleri tercih etmiyorum bile
10 Yorumla - 8 gü
Evin yoksa evlenmem seninle
00 Yorumla - 8 gü
Ev istemekte sonuna kadar haklı kızlar
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 537 cevap paylaştı. Evi olmayan kadınla evlenilmez kesinlikle
00 Yorumla- 9 gü
evin varsa evlenirisn!
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 gü
Düşünce olarak kötü düşünüyorsun diyemem de herkes eşit değil meselef
00 Yorumla u
9 gükızların kararıdır
00 Yorumla- 9 gü
Senin evin var mı
03 Yorumla- 9 gü
Var
- 9 gü
Evleneceğiniz kişi, size ailenizin konforunu sunmak zorunda değil.
Ne eşiniz anneniz gibi,
Ne de eşiniz babanız gibi size davranmak zorunda değil.
Bunu isteyen kişi, kendi çocukluğunu sürdürme fantezisi içindedir.
Evlilik,
Sorumluluk, olgunluk akabinde de mutluluktur..
Ebeveyn bayrak devri değildir.
- 9 gü
Evlenilir
10 Yorumla - 9 gü
Yanlış düşünce
11 Yorumla- 9 gü
Düşüncen çok yanlış birini sevdiysen deliler gibi aşık olduysan işte o an maddiyata bakmazsın senin şu dediğin bilemem belki mantık olarak birini bulursan belki bu dediğinin arkasında durursun yoksa ötesi yok bunun ikinci görüşüm gg yaptığın için...
- 5 gü
Evi olanlarda hepsi sizin peşinizde sanki..
00 Yorumla - 7 gü
evli olanla çıkılırmı
00 Yorumla Çok kazanıyorsa evlenirsin
00 Yorumla- 8 gü
Bu zamanda kimse ile evlenilmez
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi