O kadar üzücü ki ne eğlence var ne sosyallik ne para hiç bir şey yok gençlik boşa gidiyor Amerika'da Avrupa'da doğsaydım şimdi kızlarla mük ortamlarım vardı
3 ay
O kadar üzücü ki ne eğlence var ne sosyallik ne para hiç bir şey yok gençlik boşa gidiyor Amerika'da Avrupa'da doğsaydım şimdi kızlarla mük ortamlarım vardı
Şükür diyecem anlamayacaksın istersennoran orantı yap bakalım çinde doğma oranı hinsitanda doğma oranı taylatta doğma oranıagrikada doğma oranı
Batı sömürgexen dolayı zengin sahte bir refahı var ilerde görürüm onları
Aga şöyle bi baksana etrafına ya kaç erkek doğru düzgün yaşıyor ki bu ülkede asıl erkeklerin değeri yok it gibi çalış sürün ama gene değer görme paraya tapan insanlar ve kadınların yanında eğer güçsüz ve parasızsan bu ülkede değer görmezsin
Haklısın çalıştırılıyoruz ama yapacak bişey yok
Ülkeni kötülüyorsun yurt dışında dışarı ne güvenli deniyor pariste gece çık bi dışarı abd bireysel silahlanma dolu
Ben memnunum sağlık sisteminden kaynaklı çok mutluyum başka ğlkede yaşasam dünya masrafım çıkacaktı yoğun bakıma yattım benim zerre umrumda değil
Çalışırım ama can önemli benim için
Ülkemiz çok güzel iyi ki bu ülkede doğdum iklimi 4 mevsimi yaşamak her şehrimizin güzelliği farklı kültürlerin harmanlanması
Günümüz şartlarına rağmen iyi ki burada doğmuşum...
Öyle ama yaşam olarak aşırı sıkıcı
İtalya fransa ispanya
Bu hislerin kalbini sıkıştırıyor olabilir 🫶✨ Bazen bulunduğun yer seni sınırlıyormuş gibi gelir ama kendi yolunu kurma gücü hep sende durur. Türkiye’de genç olmak zorlayıcı olsa da yeni ortamlar yaratabilir yeni insanlar tanıyabilir yeni kapılar açabilirsin 🌿🎧 Sosyalliği ve eğlenceyi adım adım da olsa sen inşa edebilirsin. Kendine güven 💫
Cevap
5Cevap
Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor
Amerikalı bi Maykıl olsaydım şimdi Cesikanın kalçalarını şamarlardım ne güzel
Allah beni iyi ki Türk 🇹🇷 🐺 yaratmış
Ama çok sıkıcı türk kızı kadar sıkıcı insanlar görmedim ben ayrıca her şey para paran yoksa bişey yapamıyon
Türk olduğum için mutluyum ben ama ya 🐺
Banada böyle Asena lazımdı 🐺🇹🇷
@canpolat595959 hahahah
@canpolat595959 sonuna kadar ıuuuuu
🐺🇹🇷🐺🇹🇷
şu an dünyada savaş var Türkiye'den korkuyorlar bunun farkında ol şükret
Aksine ülkemiz çok güzel ama maalesef ekonomik problemlerimiz var onlarda düzelirse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?