Bence şanssızdır peki ya sizce?
Kesinlikle EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence şanssızdır peki ya sizce?
Kesinlikle şanssızdır herşeyimiz özenti insanlar cahil bencil çıkarcı üçkağıtçı birisi ne yaparsa diğeri de aynısını yapıyor erkekleri cinsel açlık çekiyor kadınlarının g*tleri kalkık ekonomik olarak refah seviyesine ulaşamamış bir ülke can güvenliği yok cinayetler özellikle namus cinayetleri bi hayli fazla aklı olmadan fikri olan çok insan var kimseyle tartışamıyorsun ya dövüyor ya vuruyor kendi bildikleri doğru hep yeniliğe açık değiller ev almak araba almak lüks gelişmekte olan ülke diye geçiyor ama diğer ülkelerle kıyaslandığında düşük yaşam standartlarına sahip
Kesinlikle haklısın
Maalesef
Böyle bi s*kim bilmeyeceksin
Cidden şanslı diyen var mi
Ben dedim yorumlarda yorumumu oku derim
@der_Hauptmann çok güzel ülke buna eyw ama şu an yönetenler ülkeyi hiç sevmiyor
Ülkemin tek problemi Atatürk devrinden beri devletçi ekonomi ile yönetilmesi , kapitalist olsak rahatlıkla düzeliriz
Şansız tabi kj
Evet diyenler dünya nüfusundan habersiz galiba , Türk olmasaydınız 1,5/8 ihtimalle Hintli olabilirdiniz , 1,5/8 ihtimalle kominist Çinli olabilirdiniz , hindiçin doğu Asya adaları Araplar farslar Afrikalılar ı da saydığımızda Türkiye’den kötü bir yerde çirkin insan olma olasılığınız 6/8 ayreten Avrupalı olma olasılığınız ise sadece 1/16 , şükretmek lazım
Cevap
6Cevap
Son 20 yıl içinde doğanlar ve bundan sonda doğacaklar şanssız
2000'liyim. Geceleri yastığın altına kafamı koyup ağlıyorum.
Bu ekonomide ve bu adaletsiz dünyada evet şanssızdır.
Yok çok şanslı
Çok mutluyum herşeyi yaşadım yaşıyorum daha güzel bir ülke görmedim. her tarafımız tarih deniz kum. sıkıntım yok.
Turk olmakla gurur duyuyorum ama yasam konusunda sanssiziz
bilmiyorum ama Türk olmak süper bir şey onu biliyorum.
Şansızın önde giden bu devirde geldiği için
Şansa inanmam, doğum kaderdir.
1 milyon kere daha da olsam gene vatanımda doğmak isterim Aç kalırım vatansız kalmam
Ne alaka ya aç da kalmayayım vatansız da kalmayayım.
Açız açız diye bağıranlar anladı
Ben binlerce kez şükrederim ama ekonomik açıdan soruyosan nereyle kıyaslayalım Kanada mı Somali mi
knk bizden kötü ülkeler var evet ama bizden de kötüleri var dersek yerimizde sayarız ancak. Bizden iyi olanlar neden ve nasıl bizden iyi diye düşümeliyiz. Atıyorum somali de insanlar somon yiyemiyor değil mi ama Norveç de yiyor. Biz ise arada bir yiyoruz. Aga tamam somaliden durumumuz iyi ama norveçliler istediği zaman yiyor. Ben norveç gibi olmayı hedeflerim. Somali gibi olma durumunu hedefler isem ancak yerimde sayarım.
hjblnjklnmklmö
Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü
E yani
Şanssız tabiki de
Şansız bebeler
BEN TÜRKÜM TÜRK VATANSIZ OLMAZ
Knk olayın Türklük ile alakası yok sen çok yanlış anlamışsın djnvkdflnbmkdf
vjköhjvöuhj
öbvmbvldfö ya ne alaka dfgkvermfdlvşmerföd
Herkese nasip olmaz Türk olmak Türk doğmak
Bunun Türklük ile alakası yok ki. Bir insan doğacağı yeri seçemez. Bu bir gerçek. Sırf orada doğdu diye en mükemmel yer orası da olmuyor. Eleştiri diye bir şey de var ayrıca.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?