Aile & Toplum Türkiye'de doğmak korkunç değil mi? Bjhgff Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızları guzel değil, erkekleri Abaza sapık, ekonomisi kötü enflasyon yüksek. Orta Asya kültürü var Güncellemeler1 yıl Xnxxnxbzbz Güncellemeler1 yıl Cjcjcjf Türkiye'de doğmak korkunç değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kızları beğenmeyen tipini görmek isterdim ama profiline kendi fotoğrafını koyacak cesaretin bile yok he 0 4 Yorumla Bjhgff 1 yıl TC kezbani seni.. ben TC kızına da çaktım bu arada.. çatır cutur Yorumla Begonvil28 1 yıl Sana çakmışlar da zoruna gitmiş gibi duruyo Yorumla Bjhgff 1 yıl Aahahhaa istersen sanada cakim. Boyum 175 kilom 64. Zayıf sakallı biriyim esmer. TC kızı kolay kolay vermez ama çalana kadar canım cikiyo Yorumla Bjhgff 1 yıl Vermiyolar illa tip olucak diyolar Yorumla
antidepresankolik Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Aynen öyle kardeş. İmkanın varsa başka ülkeye yerleş 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Öyle oldu maalesef. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızları beğenmeyen tipini görmek isterdim ama profiline kendi fotoğrafını koyacak cesaretin bile yok he
TC kezbani seni.. ben TC kızına da çaktım bu arada.. çatır cutur
Sana çakmışlar da zoruna gitmiş gibi duruyo
Aahahhaa istersen sanada cakim. Boyum 175 kilom 64. Zayıf sakallı biriyim esmer. TC kızı kolay kolay vermez ama çalana kadar canım cikiyo
Vermiyolar illa tip olucak diyolar
Aynen öyle kardeş. İmkanın varsa başka ülkeye yerleş
Öyle oldu maalesef.
Gidebilirsin