Eşim çok kıskanç, kısıtlayıcı ve kontrolcü mü, yoksa ben mi abartıyorum?

Eşim sürekli yüzük takmamı istiyor. 5 dk çıkarsam laf yapıyor. Yüzük de beni kaşındırıyor. Bazen sıktığı için çıkarıyorum. Evde duşa girerken çıkartmıştım komodinin üstüne koymuşum ertesi gün işe giderken takmayı unutmuşum. Oradan kavga çıktı aramızda. Zaten iş yerinde hiç erkek yok ancak o şekilde kabul etti. Çalışmamı da tamamen yasaklamıyor ama aman aman da razı değil. Maddi durumu iyi ben bakarım sana erkeğim ben senin kazandığın para senindir kendine harca evin giderlerini ben karşılarım diyor. Benim yardımcı olmama izin vermiyor. Hiçbir şekilde erkek ortamına girmeme ve karşı cinsle konuşmamı istemiyor. Önceden yani bekarken erkek kuzenlerimle konuşur şakalaşırdım şimdi hiçbirini yapamıyorum. Hatta onun yanında babamı öpüp sarıldım diye bozuldu. Kısa giymeme laf yapmıyor ama göğüs dekoltesine laf yapıyor. Geçenlerde göğüs dekoltesi giydim diye ısırdı morarttı. Ben mi çok abartıyorum? Artık bu evlilikte bunalmaya başladım. Aramızda 11 yaş var bu arada ben 29 yaşındayım o 40 yaşında ben ikinci eşiyim ilk eşinden kızı var

Eşim çok kıskanç, kısıtlayıcı ve kontrolcü mü, yoksa ben mi abartıyorum?