4 yıllık evliyim ve evlilik cidden artık çok sıkıcı gelmeye başladı çünkü eşim anlayışsız bir insan hep onun dediğini yapınca bana karşı iyi yapmayınca kavga çıkıyor ağır söz söylüyor küfür ediyor saygısı yok 2 yaşında çocuğum var onu parka götürmeme izin vermiyor evimin yakınında gizlice gidiyorum taksiye binicem arkadasa gideyim diye yok diyor taksiye otobüse binmeme izin vermiyor tek başıma çocuğumla gezmeye izin vermiyor kendide hep çok yoğun çalışıyorum şu gün götüremem bu gün götüremem diyor eve hapisim deyincede sana yazıklar olsun ne durumda olanlar var diyor neden bu kadar anlayışısiz ve beni aşırı kısıtlıyor bikmaya başladım...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok kıskanıyor olabilir tek başına dışarıya çıkmandan korkar her yer sapık dolu. Biraz abarttı ama kısmen haklı
Bu takıntı boyutun da ama
Olabilir çok seven insan da öyle davranır
Çok seven insan peki kavga edince eşine hakaret küfür eder mi ben konusmaynca inat edip oda 10 gün konuşmaz mi sevdiğine inanmıyorum ama neden bu kadar kısıtlandığınida anlamıyorum
Bazı insanlar eşini çok dikkat çekici görünce fazla sıkar ve hareketlerini kısıtlar. Hakaret etmekte haklı değil tabi o başka bir sorun. Sakin kafayla tatli dille oturup konuşmayı denediniz mi?
Sinirlenince ağzından ne çıkanı bilmiyor konuştuk evet
Eşin okumuş mu yani eğitim seviyesi iyi mi
Okumuş evet ama ailesi brz farklı yani anne babası okuma yazması falan yok
O zmn hayatınızın monotonlaşmaya uğramış değişiklik yaratmanız gerek
Biraz fazla abartmış bunaltıyor seni onunla açık bir şekilde konuşmalısın hadi yine çocuğunuz olmasa neyse dekarlık çocuğunuz var ergence davranmamalı
Konuşuyorum bak çocuk bunaliyo onu çıkarmam gerek diyorum anlamıyor ki
Benimkide öyleydi en sonunda dayanamadim biraktim. Kisitlama huyu yoktu ama ona he deyince iyi hayir deyinge kötü oluyodu. Biraktim
Mutlu musun boşandığın için bence mutlusundur bende artık ayrılmayı kurtulus gibi görüyorum benimki daha beter eve kapatıyor beni cocukla
Kuzum sen onun maskitu degilsin, sende birkere geliyosun bu dünyaya ve artik mutsuzsan bi jarar vermek zirundasin. Ben aci cektim üzpldpm ama hic pisman degilim su an daha huzurluyum artik her halta hesap vermem gereken birisi yok kafam rahat.
Evet ama bunu kimseye anlatamıyorum babam boşanmaya bahane ariyosn diye üstüme geliyor çok acı çekiyorum yanlzica annem anlıyor beni
Üzüldüm canim babanin böyle düsünmesine. Bu durumda aslinda arkanda durmasi gerekir. Peki bu durumlarin hepsini ona anlattin mi?
Anlamazki benim babamda aynı annemi hep eve hapsetti ben resmen annem gibi olmaya başladım ben o geri kafalı babamdan kaçıp evlendim imtihan ya aynısına düştüm
Of canim ya üzüldüm 😑 calisiyor musun peki?
Ünv okuyorum bir senem kaldı ama arapça dilim var ve çocuk gelişimi sertifikam da var bir kaç seneye çocuğum da büyümüş olursa okulda bitiyor çalışırım inşallah diye düşünüyorum.. Zor şeyler yaşattı babam beni çok kisitladi bana dışarıda bile yüzümü örtturuyodu 2 defa intihar ettim onun yüzünden evlendim eşimde ona benziyor onun kadar olamaz ama oda kısıtlayici şu an elim kolum bağlı bekarken insan intihar da ediyor herşeyi yapıyor ama bir çocuğu olunca atacağım her adımda onu düşünüyorum istesem şu an da internettem ordan burdan birini bulur kaçarım bunu yapan bir sürü kadın var ama ben öyle olmak istemiyorum başka bir erkeği kurtuluş olarak görmenin ne kadar büyük bir hata olduğunu anladım babamdan sonra ve çocuğum dediğim gibi onun rahat edeceği bir hayat olmalı
Canim o zaman kimsenin agiz kokusunu cekme bir an önce ise gir yollarini ayir ya da kadinlar yardim dayanismalarina müracaat et. Böyle olmaz kimsenin hayatini mahvetmeye hakki yok.
En son onu yapıcam çıldırıp babamida esimide rezil edicem Kürtlerin töre dizileri felan oluyo ya işte o benim hayatım yani sapik bı tarikatın içinde gibiyim yaşadıklarımı anlatsam roman olur belki çok daha fazlası var henüz yaşım 25 ama dışarıdan tanıyan hiç bir derdim yok sanıyor gel gör ki içimi bezdim :(
o kadarıda fazlaymış ya maddi durum flan kötümü peki biraz
Hayır değil durumumuz iyi ya çok şükür kendi işi eşimin aslında herkesle de muhatap oluyor dışarıda iş veren olduğu için kadın erkek vs ev için de bu kadar geri kafalı olduğunu söylesem kimse inanmaz
seni aldattımı hiç peki biliyormusun
Hayır hiç şahit olmadım
rica etsem bana yazarmısın gizliliği açsam
4 yil niye durdun moruk
Mecbur çocuk küçük
Aldatacan diye falan mi korkuyor awk
Aldatan evde aldatamaz mi
Evde daha az risk
Bence böyle bunaltmak insanı aldatmaya iter
Intihara bile surukler😃
Çocuğum olmasa cekemezdm ama Allah'tan evde onla vakit geçiyor
Bu donemde disari cikmanin pek bu anlami yok zaten ams ondna onceki yillar 😃🔫
Sorma valla gerçi cocuk yokkken henüz gizlice çıkıyodum napiyim 😂
😂😂😂
Bu boşanmaya doğeu gider. Üzzüldüm...
Gidiyor gibi
Evlilik dediğimiz şeyi ünsanlar çok farklı algılamaya başladı. Hele ki hemcinslerim bu konufa çok kötü. Hayatlarına aldıkları kadınları kölesi sanıuolar. Çok yazık...
Evet bana diyorki cocuk büyüyüncede onla tek gezemezsin yanına büyük birini alirsan olur herseyde böyle beni yönetmek istiyor
Heyyytt maşallah. Külhan beui. Sorsana ketçap mayonez de olsun mu?
🤣🤣🤣 sorarım
Cinsel hayatınız nasıl? Ondan memnun musun bari?
O adam seni aldatıyor seninde aynısını yapmadan korkuyor bence 😅
Olabilir
Bende onu diyorum olabilir
Üf hiç çekilmez böylesi 🙄
Birde bana sor çocuğumla taksiye binmeme bile haram gözüyle bakiyo taksiciyde Nuri Alço olarak hayal ediyo galiba kafasında 😂😂
Bu abartı nerden geliyor kafayı bozmuş galiba eşin evlenmeden böyle değil miydi
Değildi böyle ya zaten çok sevgili kalamadik
Boşanmakla tehdit et blöf yap😂
Hep bana hep bana olmaz sana bişey sormak istiyorum
Aşk evliliği mıydı peki
Severek evlendik evet
Kültür farkı var mı? Ve evlenmeden böyle kısıtlayıcı değil miyd8
Yok değildi böyle önceden evet var biraz onun ailesi Anadolu kültürünü baya bı diplerde yaşıyor
Bursa da mi yaşıyorsun sen
Hayır İstanbul
Aynı senin gibi bir arkadaşim vardı. Bu siteden 25-29 yaş arası yazınca profilde o musun diye düşündüm. O da senin gibiydi. Evlenmeden çok özgür, anlayışlı, kısıtlamayan biriydi dedi evlenince evden tek başına çıkarmıyor diyordu. Tek çare boşanmak by şekilde kendi sağlığını bile kaybedersin
Evet markete gitmenin bile lafı oluyor ters ters bakıyor işin kötü yanı benim babamda böyle o yüzden ona normal geliyo babamdan felan da yardım isteyemiyorum ben biraz özgür olayım diye evlendim başıma aynısı geldi
Boşan ve git kendi hayatını kur cidden bir ömür çekilmez.
Zaten ömür gecmeyeceginin farkındayım şimdiden aşırı yoruldum ve bitti bende duygular normalde aşırı duygusalim balık burcuyum ama benim bile duygularımı bitirdi ve en kötü yanı ne biliyo musun kendi yaptıklarını doğru görüyor yanlış dedirtmen imkansız korkarim ben ondan ayrılınca hatasını anlayacak belkide hiç anlamaz beni suçlar bilmiyorum
Narsist biridir o yine seni suçlar.. yediği önünde yemediği arkasındaydı rahat battı diyecektir. Bırak ne düşünürse düşünsün ne konuşursa konussun
Evet çok iyi bildin valla ben şikayet edince aynı lafı diyor yediğin önünde yemediğin arkanda bak arkadaşlarına arabası yok suyu yok buyu yok otobüse biniyolar diyo bırak beni keşke bende otobüse binsem diyorum kafese kapatılıp nefes alamamaktan iydiir
Aynen öyle. Ve boşanırsan da asla baba evine dönme. Yoksa bu kısır döngü hiç bitmez sende
Farkındayım o sebeple şu an boşanmiyorum annemede dedim o adam evdeyken gelmem
Boşan, çalış ve kendi hayatını kur o zaman. O eve gitmek zorunda değilsin
Zamanla öyle bişey yapıcam
Umarım en kısa sürede mutlu, özgür bir hayatın olur. Herşey gönlünce olsun
Kıskandığı için mi
Bilmiyorum ki taksiye evlendiğimden beri binemiyorum çocuk yokkende tek çıkamıyordm
Konuşmayı denediniz mi
Çok konuştum ben böyleyim diyor
Delireceğini ifade et
Umrunda olmuyor