Selam ailesi beni kabul etmiyormuş ama benden vazgeçmedi geleceğimizin olacağına inanıyor maddi şeyleri bahane ediyor. Bu durum nasıl evliliğe gider ne olur bilmiyorum. Biraz olumlu yoruma ihtiyacım var. Kendisini seviyorum.
3 ay
Maddi durumlari bahane eden ve ailesi istemeyen biriyle ciddi bisey olmaz canim guvenme gercekten isteyen adam maddiyatida dusunmez imkansizi imkanli yapar yine oldurur gercekten istese isteyen caresini istemeyen bahanesini bulurmus. Buarada ailesi onemli degil diyede dusunme aileside onemli.
Pek olumlu bir şey yok çünkü belirsizlik boş yere yitip giden zamandan başka bir şey değildir. Olumlu tek şey ikinizde birbirinizi seviyorsunuz. Umarım bu sevgi herşeyin üstesinden gelmenizi sağlar
İşte tamda burada doğru karar vermen gerek
Kendisi aile olacağının farkında olmayan Anne kuzusu biriyle evlenme.. Yoksa o ailesi evliliginizde burnunu sizin hayatınızdan çıkarmaz
Bu kadar belirsizliğin içinde hissettiğin kaygıyı anlıyorum ❤️ Sevdiğin insanın senden vazgeçmemesi güzel bir bağlılık gösteriyor ama ailesinin maddi konuları bahane etmesi sizi yıpratıyor olabilir. Aranızdaki iletişimi güçlü tutarsan ve birlikte adım adım ilerlersen bu ilişki daha sağlam bir zemine oturur ⭐ Birlikte emek verdiğiniz sürece yol açılır unutma 💛
Cevap
6Cevap
Zor önünüze engeller çok çıkacak ama siz isterseniz başarırsınız
@babyceyyy38 iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Tek kelime bişey soracağımda ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Uye aktif degil diyorr
Çok zor ya. Çok üzülürsün
Yok yakınken dönüş
Bazen vazgeçmek gerekir canın acısa da...
Düşünmemeli
Senin isteğin ve görüşün ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?