Nişanlımın ailesi ilgisiz, maddi açıdan destek olmuyor. Ne yapmalıyım?

Nişanlım Hatay da oturuyordu malum deprem vs evlerine ve canlarına birsey olmadı orada inşaatta çalışıyordu havalimanından çok güzel teklif geldi buraya geldi ev tuttuk apart daire 7500 en uygunu oydu elektrik su falan onlara ait odada havalandırma var pencere yok nişanlım kalırım dedi şimdi kalamıyorum diyor çok güzel işi var ailem destek olacak dedi kiraya şimdi diyor ki asgari ücretle olsaydı yardımcı olacaklardı daire de nefes alamıyorum diyor 9750 olan daireye geçmek istiyor sana ayda 7 bin kalacak onunla birikim mi yapılır diyorum ne yapayım ailemin tek çocuğu ben değilim diyor ailesi de zaten paraya vermeye hiç yanaşmıyor hep bi yok havaları bana dedi ki annesi nikahı Hatay da yapalım bende neden dedim git gel masraf oluyor dedi eee bize masraf olmayacak mı dedim o zaman düğüne 2 3 gün kala yap bari dedi şok oldum. Ailesi bi süpürge alacaktı bana ben beyaz eşyamı vs aldım zaten aylarca almadılar alırız alırız alırız dediler şimdi sözde aldılar ama parasını onlar değil bence nişanlım veriyor o kadar eminim ki ben ne yapmalıyım ya? Nişanlım da ailesini savunup duruyor

Nişanlımın ailesi ilgisiz, maddi açıdan destek olmuyor. Ne yapmalıyım?