Türkün orpss erkeğidir
Ahlaki sadece kadına dayatılan toplum türkiye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi iki tip insan vardır bir aldatmak istiyen her türlü bahanesi vardır eşi ilgili olsun ya da olmasın ikinci ise zorla onu aldatmaya iten seçenekleri vardır
Ha aldatmak güzel bir şey tabikide değil ama değer görmemek bakımsızlık sürekli dırdır huzursuzluklar bir çok nedeni var ülkemizde evlenip bir saat oturup sohbet etmiyen evliler var o evlilikten ne hayır gelir ki bahsettigim bu konular iki cins içinde geçerlidir tabi
Birde boşanmak sanki boşanılınca Dünya yıkılıcakmiş havasında olan erkekler ise hangi dünyada yaşıyorlar anlamıyorum gitmek istiyen ya da gitmesi için bir sürü nedeni olan kadın zaten gitmiştir onu öldürmek sadece onu hayattan
Koparmiyor kendi hayatınıda mahfediyor olan çocuklara oluyor yazık cidden hani derler ya vefasiz olmayın o kadın hiç mi kahrını çekmedi hiç mi emeği yok ölmeyi hak etmez kimse hiç bir çocukta kimsesizligi hak etmez baba hapise anne mezara yazık...
Evet doğru söylüyorsun ama ülkemizde bu durumlar fazlasıyla meshur
Böyle durumlarla karşılaşmak yıpratıcı oluyor 💔 Kadına yüklenen ahlaki baskılar birçok sorunun temelini oluşturuyor. Bu yüzden ankette en uygun seçenek ikinci olanı seçiyorum çünkü mesele belli bir erkeğe indirgenemez, toplumsal baskıların yarattığı bir düzen var 😔 Şiddet tehdidi ise asla kabul edilemez. Kendini korumak için destek almak çok önemli ❤️🩹
Türkiyeden yapılan istatistiklere bakılırsa hangi cinsiyet daha aldatma girişiminde orspp ise o ülkenin orspsu da odur
Cevap
9Cevap
Evdeki eşini doyuramayıp dışarıya salça olan erkeklerin karakterleri düşük özgüvensiz erkekler olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle ama bu karakter meselesi artık
Ben karakter olarak bakmıyorum bu mesele artık bi virüs gibi dolanıyor evli arkadaşlarım var hayvan gibi karı sohbeti yapıyorlar uyarmama rağmen aldırış etmiyorlar
Karı dedim ama kusura bakma
Herkes kendi yaşantısı ve yaşadıklarıyla bire bir uyumlu eşler versin Allah
Önemli değil
Evet amin ümid ediyorum ki verir biz gelecekteki eşlerimize nasıl sahip çıkalım onu nasıl yatakta evde dışarıda mutlu ederiz ona bakalım
🙏
Öldürmek tabiki de çok yanlış olmaması gereken en ağır şekilde cezalandırılması gereken bir şey fakat olayların sadece başlıklarını görüp iç yüzünü bilip anlamadan genelleme yapmak doğru olmaz Çoğu kadın mslf çok fazla kışkırtma yapabiliyor
Ülkemizde çapkınlık erkek için elinin kiri kadın için ise o.. Luk diyeceklerim bu kadar
Adaletsiz ülkede ilk sıraya yerlesir
erkeğin elinin kiri kadın yüzünün karası oluyor ülkemizde
Çapkın dominant kadınlar kolay kolay aldatılmaz mesela yatakta erkeğin kulağına iki erkekle istediğini fısılda sonra nasıl bağlanır seyret
Yok her erkeğe adamlık nasip olmaz da ondan gizli kullanıcı 😘
Erkek psikolojisi çok farklı prn senaryolarına bakarsanız daha iyi anlarsınız en fazla film cuckold swingr kategorilerinde mevcut. İlla gerçekleştirin demiyorum bunun Hayali dahi Erkeği tatmin eder kıskandırır karısını ezik değil Kraliçe gibi görmesini sağlar
Zaten ona bi laf yok ama aldatmak isteyen her erkek aldatır bi yolunu bulur
Eşini kraliçe gibi gören bir erkek kolay kolay Aldatmaz bunu sağlamanın yolu yatakta biraz daha dominant istekli fanteziye açık olmaktır erkek kıskandırdığın kadar sana bağlanır
Biraz katılıyorum biraz katılmıyorum her şeye sahip olmak isteyen her kadınla bir ilişkim olsun diyen bi erkek için geçerli değil bu durum
Doyumsuz erkekler dahi bir kadına saplanıp kalabiliyor öyle kadınların ortak özellikleri belirttiğim gibi dominant olmalarıdır mesela strapon kullanan kadınların da bunu başardığı söylenir
qic diyoruz biz onlara
eksik yanlarımız çokk
Seref eksikligi
Onları oe diye nitelendiriyorum
Gereğini yap yoksa canından olursun
Hanımefendi ben değilim bu konuya dahil olan
Üzgünüm ama genelinden de fazlası böyle kişiliğe sahipler o yüzden
Bulursunuz umarım
İnsan değiller ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?