Erkekler eşi kendine bakmıyorsa, yatakda erkeğini mutlu etmiyorsa, çok tabuları varsa, hayatını ev işi ve çocukları üzerine kurup kocasını ihmal ediyorsa genelde erkek aldatıyor. Kadınlar da eşi çok işkoliktir mesela eve gelir hep yorgunum der, direk televizyon karşısına geçer, eşine vakit ayırmaz, sohbet etmez, yatak odasına işi taşır, cinsel hayatları yavaş yavaş bitmeye başlar, kadın hiç ilgi göremez eşinden kısaca bu sefer başka bir erkekten o ilgiyi görünce malesef aldatır. Ben genelde hep derim kimse yanlış anlamasın bir erkek genellikle cinsellik olarak aldatır, duygusal olarak aldatmaz. Ama kadınlar duygusal olarak aldatır malesef. Yani aldatmayı hiç onaylamıyorum insanların birbirine heyecanı, tutkusu bitti mi yatak odasına soğukluk girdi mi güzelce konuşup bitirmeli bence.
Ben senin görüşüne tamamen katılıyorum kadınlar duygusal aldatmaları yüzünden daha fazla sorun yaşarlar erkek aldatır bırakır peşine düşmez kadın aldatır sonra aşık olur
@president54 öyle olmuyo maalesef aldatıyor ruhun duymuyor kocasını çok seviyor gibi davranıyo ama yetmediği için cinsel olarak aldatıyo kötğ örnekleri gördük çok
Aldatmanın sebebi olamaz. Azcık şerefin varsa ayrılır, sebeplerini de söylersin. Böylesin şöylesin ben artık seninle olmak istemiyorum dersin ve bitirirsin. Aldatmak dünyanın en adi davranışıdır. Kadın için de erkek için de geçerli..
Çoğu aldatan insanın yaşadığı aşkta heyecanın bittiğini, karşı tarafın ya da kendisinin önceden kabul ettiği hal ve hareketlerini sürekli değiştirmeye çalışmaları ve sürekli olarak kıyaslama yapılması ilişkiyi kötü yönde etkiler. Bu yüzden ayrılık gözlemlenir. Ayrıca aldatırken hiç düşünüyorlar mı benim annem, babam, kardeşlerim de aldatılsaydı ne hissederdim diye? Bu tür insanlardan nefret ediyorum..
Eğer anlaşamıyorsan, sevgin bittiyse ona dürüst olup bu ilişkinin devam edilmeyeceği söylenmeli.
Karaktersiz insanın bu durumu anlaması için karşı tarafın onu aldatması gerekir. Eden bulur sözünü boşuna söylememişler. :) En kötüsü ise karşında ki insanın ahını almak. Bir insanın ahını almak , hayatta sürekli sorunlar yaşamana vesiledir..
İlk olarak önce sorunun başlığını değiştirelim lütfen. Aldatmak Türklükle değil Şerefsizlikle alakalı. Aldat konusunda kadın veya erkek zayıf varlıklar aldatır. İrade denen şeyi Batı kültürü yerle bir etti. Herşeyi normalleştirerek toplumumuzu mahvettiler.
İstatistikler bu rakamları veriyorsa o zaman herkes herkesi aldatıyor.. evet aldatma konusunda hemfikirim rakamlara katılmasamda pek, ne yazık ki çoooookkkk yaygın bir hastalık.. Hastalık diyorum çünkü kendine saygısı olan, akıl ve ruh sağlığı yerinde olan bir İnsan bana göre bunu yapmaz, yapmamalı...
şu aldatma olayında nasıl mideleri kaldırıyor ya da neden aldatıyorlar hiç anlamıyorum ya? eşimi sevmiyorum o yüzden aldatıyorum diyorlar tamam da sevmiyorsan ayrıl ne halt ediyorsa et neden aldatma gereği duyuluyor gercekten iğrenç bir ülke olmuşuz
Bulunduğum alan küçük bir yerlrşim alanı Maşallah özellikle doğudan evlenenler yemin olsun mübareknayda kaşarlıkda koca altadma konusunda öbde gitmekdrler 7 bn nufus var Hangi doğulu kadın tanıyorsam dostu var Kadınlar İki yılda iki cinayet bir yaralama olayı oldu namus cinayeti En çok kadınlar Saten erkekleri baştan çıkartan kadınlar Şeytanda o taktikler yoktur 😂
@Odzillaa bir tanesi evine alıyor Eşi havalinanında güvenlik Eşinin telefonunda mesaj görüyor şüpleniyormuş saten Seslenmiyor ile gidiyorum diye giyiniyor akşam evden çıkıyor tabiki ile gitmiyor. Eve geliypr bir süre sobra eşi kapıyı gec acıyor Eşi farketmişbsaten Uyarmış kadıbın dostunu daha önce etrafımda gözüme gözükme. diye Sonuç bir ölü bir yaralı kadın kurtuluyor bir ay yoğun bakımda kalıyor memleketi kars örnek bir tane birisi altınlarını dostuna veriyor yediriyor Kocası farkediyor yakalıyor döverek atıyor dışarı Şimdi afedersin hayat kadını selbest Dostuda elinden tutmamış sahiplenmemiş oda doğudan ama bilemiyorum nereli Batıdanda varda nedense onlar birinci
@Odzillaa bu gibi durumları büyük şehir veya nufusu fazla il ilçelerde farkedemezsin ama, küçük nufuslu yerlerde gizlendiklerini sanıyorlar ama Kabak çiçeği misali ordada oldukşarını, açıldıklarının farkında bile deyiller Küçük nufuslu yerlerde çoğunluk bir birinin tanıyor, veya az tanıyor Duyuluyor sonuçda Sırf bu yüzden iki kişi pılı pırtıyı toplayıp Merkez ile kaçtılar Aynı haltı orada yiyorlar. Birini bu yüzden 3cü eşide boşadı hep boşanma nedeni ihanet Diğeride evli kocası ağzı var dili yok hovardalığı yok Ama hanımı aldatmakda Tabiki tek bayanlar deyilde, bulunduğum yerde en çok göze bu konularda bayanlar göze batmakda ve önde maşallah
Ben bu oranlara inanmıyorum bu kadar yüksek değildir. Neden aldatıyor sorusuna gelince. 1) Erkek veya kadın yeni hazlar değişiklikler aradığı için. 2) Kişinin fantezisi. 3) Karşı taraftan zevk alamadığı için. 4) Güven sorunu. 5) Partnerinden sıkıldığı için. Aklıma gelenler bu kadar.
Ben aldatıyorum. Sevgilim var 3 yıldır çıkıyoruz. Her fırsat bulduğumda aldatıyorum. Bu bana heyecan veriyor daha tutkulu bir erkek yapıyor. Hatta geçen hafta Sibel diye bir kız vardı onunla sabaha kadar seks yapmıştık. Ertesi gün sevgilimle buluştum onu ne kadar sevdiğimi söyledim. Bana güveniyor.
Bide övünürüz Türk üz diye. Ne namusumuz kaldı ne kültürümüz ne utanmamız ne bağlılığımız ne sadakatimiz. İğrenç bir toplum olduk çıktık ben bize çok da güvenemiyorum artık açıkcası
kardesim bunlara inanma bunlar. topluma yon vermekk icin calisan tipler. az degil 1000 lerce uye var. biz uzaydami yasiyoz yapanda var yapmayanda amac ne burda oran bu kadar yuksek yaparsaniz siritmazsiniz.
@murat__33 ezik oldukları için, burada herkes rumuza göre yargılansa buradakı Süpermen lerinde uçtuğunu düşünmemiz lazım bence😁 Türk kadını kolay kolay aldatmaz kocası ÖKÜZÜN tekiyse aldatır. Bunu eksileyende boynuzlanmış kocalar 😁 bu gerçek değişmez.
O kadar çok var ki anlatılmaz ya... Cidden inanılmaz rakamlar. Sebebi belli aslında, insanlar cinselliğe aç, ilgiye aç. Evlilik denilen şeye çok hızlı karar veriyorlar ve pişman oluyorlar.
Iki taraf da ne istediğini bilir ve bunu almasını bilirse aldatmaya germe kalmaz. Kişileri sevgi ilgi ve cinsellikten mahrum bırksırsanız kolay yolu tercih ediyorlar malesef.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
iki taraf için de karakter yoksunluğu ve özgüven eksikliği söz konusu. karaktersizlik için diyeceğim bir şey yok ancak özgüven eksikliği için kendilerini geliştirmeyi deneseler, gitmeyen bir ilişkiyi bitirecek kadar cesaretleri olsa keşke.
ego yapıyorlar.40 yıl evli kalan yaşı buyuklere soruldugunda bir kez dahi tartısmadıklarını soylerler. her tartısma egoyu buyutur. bu da arayı acar birbirlerinden sogunulur.
Sevgililerimi aldattım (ki ben aldatma olarak görmüyorum) ama evli olsaydım aldatmazdım muhtemelen. Özellikle de çocuğum varsa asla düşünmezdim. Karşımdaki kadına olan saygımdan ziyade çocuğuma olan sorumluluğum devreye girerdi.
Kadınlar daha fazla... Sadece daha az yakalanıyorlar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
teyzem taş gibi kadın iki tane de çocuğu var başka adamlarla konuşuyordu eşini de p*rno izlerken yakalamış daha ne diyim yapmayan yapmıyor tabi helal olsun onlara
Kadınlar kolay kolay aldatmaz. Erkek aldatıyorsa zevkine aldatır. Kadınlar aldatıyorsa daima haklıdır ve aldatma sebebi de o erkeğin salaklığıdır. Yeter artık ya şu kadınlara yaptığınız haksızlığa.
@ssatiriasisss Tamam erkekleri gömdünüz de kadın aldattı diye de kadını yüceltmeyin, aldatmanın cinsiyeti yoktur, aldatan insan en ağır hakaretleri hak eder.
Evet cinsiyeti yok ama. Bir erkek bir kadını aldatamaz. Bir kadın aldatıyorsa mutlaka haklı bir sebebi vardır ve neden aldattın demeye de hakkımız yok!
@ssatiriasisss Bir erkek bir kadını aldatamaz? Bir kadın aldatıyorsa mutlaka haklı bir sebebi vardır? Neden aldattın demeye hakkımız yok? Bunları bir açıklar mısın bana dostum?
@ssatiriasisss Bak usta ben de kadınların bunca yıldır ezildiğinin farkındayım, önüne geçmek istiyorum, feminizmi savunuyorum ama aldatan bir kadını haklı bulacak değilim. Bir aldatma mevzusu varsa, aldatan daima haksızdır.
Bu ülkedeki şerefsiz erkekler eşleri ayrılmak isterse izin verirler mi? Sokakta ayrılmak isteyen kadınları köpek gibi öldürüyorsunuz. Hak ediyor bu ülkedeki erkekler, iyi oluyor.
GERÇEKLER ACITTI MI? Bacım, sayın bacım benim, ben senin bildiğin erkeklerden değilim, ben feminizmi savunan bir bireyim ve kadınların ezilmemesi için çabalıyorum, beni hiç tanımıyorsun. Görüşü kaldırmak büyük eziklik, lütfen yapma bunu. Aldatan biri asla haklı değildir, haklı çıkarmaya çabalama.
@MyStery07 Haklı çıkarmaya çabalayan yok ki. Kadının şerefsiz bir kocası varsa ona zulm ediyorsa kadının ondan ayrılmasına da izin vermiyorsa o adam boynuzları hak ediyordur. Neyin gerçeğinden bahsediyorsun senin demi şerefinle ilgili bir sorunun var da üstüne alınıyorsun.
Yorumlarımı kaldırmasan anlardık, ben sana ondan bahsetmiyorum. Bir erkek aldatıyorsa ne oluyorsa aynısı bir kadın için de geçerli, ikisinin de seviyesi yerlerde sürünüyordur.
Aynen öyle. Kadın boşanmak istiyorsa zorlamayacaksın. İzin vereceksin. Haa izin vermiyorsan o kadın hayatı boyunca senden nefret ederek yaşayacak. Başka yerlere yönelecek. İzin vermiyorsa erkek eğer şerefsizlik yapıyorsa kadının aldatması haktır hak
Erkek karısı yatakta istediği gibi olmadığı için, kadında kocası iyi s. kemediği için aldatıyor. Başka bir açıklaması olur mu?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
herkes aldatır bazen fiziken olmasa da zihnen bile aldatır.. yakisikli veya guzel birini gördüğün zaman aklından geçenler bile aldatmak benim nezdimde..
@Benımerve ister direk fiziksel ister platonik olsun yani sadece gönlünde ya da gözünde yaşasın aldatmadır ha mesela yalan söylemekte aldatmadır konuyu genişletecek olursak liste uzar gider
En İyi Cevaplar