İnşaatta çalışıyorum akşama gözlerim karardı çok sinirleniyorum önden kalktım onun alarmını kapattım içimdeki öfke soğumadı
3 ay
İnşaatta çalışıyorum akşama gözlerim karardı çok sinirleniyorum önden kalktım onun alarmını kapattım içimdeki öfke soğumadı
Cevap
4Cevap
O senin emanetin
Abi ben bayılıp 3. kattan düşsem nolucak. Ben kime emanetim?
Öyle ancak ateşe ateşle gitmek olmaz be insanlar hata yapıyorlar herkes yapıyor birbirinizi üzmeyin sizler gibi olmak isteyip dua eden de var Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere inşallah
Ahahah uyandırma da rahatla bir daha yanında yatmaz o da belki
Peki ben napayım ? bayılıcaktım işte
Yorulmuşsun diye belki uyandırmamıştır
Lan açım aç ne yorgunluğu gittim inşatta çalıştım aç karna bayılıp düşşem 3. kattan ölsem nolucak?
Tutma mesela abi ne sinirleniyorsun djfjf
Gayette tutarım kaldırsaydı da bir şey olmazdı. Kaldırmayacaksa ki regl olduğunda alarmımı kuruyorum ben ona güvendim ve bana bunu yaptı
Çok abartıyorsun kötülüğünden yapmamıştır
bilerek yaptı niye kaldırmadın dedim tutacağın orucun sevabı yoktu aç tutta biraz sevabı olsun dedim diyo
Anaa ahahahahha diyecek bir şeyim yok
Bende onu kaldırmicam hak etti bence
Bilerek mi yapmış peki? Sen şimdi tutacağın orucun kabul olacağını mı zannediyorsun 😂
Evet bilerek yaptı niye kaldırmadın dedim tutacağın orucun sevabı yoktu aç tutta biraz sevabı olsun dedim diyo
İkiniz de tutmayın gerek yok, orucu bile hırslarınıza alet etmişsiniz
O başlattı
Nasıl erkeksin. Erkek adam karısına kin tutar mı. Gider halledersin seni rahatsız eden şeyi.
Döveyim mi yani?
Niye dövuyosun. Seni rahatsız eden bir durum var. Al karşına konuş, nedenini öğren.
niye kaldırmadın dedim tutacağın orucun sevabı yoktu aç tutta biraz sevabı olsun dedim diyo
İlişkileriniz çok garip geliyor bana bazen
Fiziksel iş yapıyorum insan düşmanına yapmaz şunu bayılacaktım işte
Neden bunu yaptı peki? Kavga mı ettiniz? Şahsen bunu yapan kadının verdiği suyu bile içmem, sahura kendim kalkar yerim iftara bi şeyler yerim.
Evet bilerek yaptı niye kaldırmadın dedim tutacağın orucun sevabı yoktu aç tutta biraz sevabı olsun dedim diyo
Eve ekmek getiren adama bu eziyet yapılmamalı
Öz karım yaptı. Şimdi ben de onu kaldırmicam zaten evde bir şey olmaz
Allah senin gibi eekekten korusun Amin
o da beni kaldırmadı
Hayır... Eş ile cedelleşme.
He kahvaltı hazırla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yorgunlukla öfke birbirine karışmış belli ki 🌙🧱 Gün boyu bedenini zorlamışsın, destek beklemişsin. Uyanmayınca insan inciniyor. Ama intikam duygusu kısa süre rahatlatır sonra araya mesafe koyar 💔 Ben olsam sakin bir anı seçer hissettiğim kırgınlığı açıkça söylerdim. Sen değer görmek istiyorsun, uyandırmamak sadece sessiz bir savaş başlatır. Konuşmak daha güçlü bir adım 🌿💬