Merhaba arkadaşlar, biraz uzun olacak ama kısaca yaşadıklarımdan bahsedeyim önce. 1,5 yıldır evliyim, gerçi bu hafta boşanma davam var, tek celsede bitecek. Konuya gelince, eşim evliliğimiz süresince yapmadığını bırakmadı. Evlenmeden önceki o üstüme titreyen adam evlendiğimiz gün değişti, sürekli kaba aşağılayan ilgisiz sorumsuz birine dönüştü. Daha 2 haftalık evliyken eve saçmasapan bekar arkadaşlarını her gece getirip yatırmaya sabaha kadar onlarla playstation oynamaya başladı. Oynasın tabi arkadaşlarıyla da görüşsün ama düşünün yeni evli bir bayan, evde 5 tane sap bilgisayar başında neredeyse her gece. Kıskançlık çok kötü bir şey kabul ama eşim beni bir kere bile kıskanmadı ya, işyerimde başka erkekler asılsa yemeğe davet etse sana öyle gelmiştir ben sana sonuna kadar güvenirim dedi mesela. Tek bir kere iltifat etmedi. Ve yemin ederim ben İzmirli çevreden hep ilgi gören bir bayanım, yani ilgilenilmeyecek biri de değilim. Üstelik eşimi hep sevdim, ona sonuna kadar sadıktım. Kısacası kötü bir evlilikti ama yine de sürekli kavga ettiğimiz halde kopamıyorduk, ayrılmaya kalksak ikimiz de ağlıyorduk vazgeçiyorduk. Sadede geleyim, şimdiye kadar kısa süreli 3 ayrılık yaşadık. 3.sü sonuncusuydu, şu an 2 aydır tamamen ayrıyız ve evliliği bitiriyoruz gibi duruyor. Asıl can alıcı nokta beni sürekli hem davranışlarıyla hem sözleriyle aşağılamış olan eşimi ben aptalca sevmeye devam ettim. Ta ki her ayrılığımızda işyerinden başka bayanlarla yazışmalarını ortaya çıkarıncaya kadar. Bana hiç söylemediği kadar güzel romantik cümleleri 3 gün mailleştiği kıza yazmış, ilk ve tek evlilik yıldönümümüzde tek dal getirmeyen tek güzel laf etmeyen adam başka bir bayana da çiçekler göndermiş üstüste. Tabi bunları öğrendim sevgim saygım bitti ama intikam almaktan başka bir şey düşünemiyorum. Tutup onu aldatacak tipte bir kadın değilim bunu yapamam ve lütfen intikam alma en iyisi önüne bak da demeyin, evet doğrusu bu ama yaşadıklarımı düşünün, bana ettiği hakaretleri, aldatmalarını ve hala yüzsüzce beni ezmeye çalıştığını düşünün. Bu insan benim hayatımı mahvettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi gününü gün mü etsin? Bu arada son durum hakkındaki fikrinizi merak ediyorum yorum paylaşırsanız sevinirim çünkü artık işin içinden çıkamıyorum, şahıs beni haftada birkaç kez arayıp hatta gecenin 3'ünde "mesaj atıp nasılsın uyuyor musun sadece seni merak ettim, bir ihtiyacın var mı, beni çekinmeden ara, rüyamda seni gördüm" tarzı saçma şekillerde iletişime geçiyor ama barışma girişimi yok çünkü zaten diğer kızlarla flörtleri ortaya çıkınca hemen boşanmak istemişti, kendini affettirmek için en ufak bir çaba göstermeyip beni suçlamıştı. Peki o zaman amacı ne bu iletişim çabasının, boşluktan mı egosundan mı, yüzsüzlüğünden mi, yoksa cidden barışmak isteyip yüzü olmamasından, gerçekten çok merak ediyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli. Ben bu adama nasıl acı çektiririm? Ne yaparsam çok pişman olup kapıma gelmesini sağlarım. Çünkü bence en iyi intikam bu, sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Keşke gerçek olmasaydı ama yazdıklarımın hepsi gerçek. Tabi ki, bir metine sığdırmaya çalışınca tüm olayları kulağa garip gelmesi normaldir. Zaten beni asıl sinirlendiren, üzen durum bunları yaşamış olmam, yani böyle bir şeyin başıma gelmiş olması. Bu yüzden kendimi yeterince suçluyorum. Sadece önerilerinizi almak istemiştim hepsi bu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer