+1 yıl"Kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır." diyorlardı da inanmıyordum. Burada birine hesap soracak, burnundan getirecek olsam bu eşim olurdu. Benimle evli olan kişiye hesap sorarım diğer kişiyi muhattaba bile almam. Bu kadın seni nereden tehtid etti, "or
*sbu" dedi bilmiyorum. Ama eğer mesajlaşma falan varsa silme. Hatta bir kaç yere yedekle. Eşinin o kadınla olan konuşmasına erişebilirsen onuda kaydet ve bir kaç yere. Yani eşinin seni aldattığına dair sağlam bir delil lazım mahkemede. Eşine boşanma davası, o kadına da hakaret ve tehtid davası aç. Eğer susarsan daha da üstüne gelirler. Davayı açarak hem kendini bir nevi koruma altına alırsın hem de tazminat alırsın. (Bu eşten sana hayır gelmez. Çocuğuna ve kendine iyi bakman lazım. Çocuğu aldırıp, aldırmamak sana kalmış ama bence aldırma. Onun hiç bir suçu kabahati yok. Babasının suçunu ona ödetme.) Bu tarz ir durum yaşayan tek sen değilsin, diğer bu durumu yaşayanlara durumunu anlatıp yardım alabilirsin.❗"Hayatta herşey var" bu bir program ama YouTube'da videoları var. Ordaki ilişki uzmanları (özellikle Adil Yıldırım) bu konularda yapılması gerekeni anlatıyor. Daha önce bu tarz durum yaşayanlar bağlandı canlı yayına. Eğer izlemediysen bak bence umarım faydası olur.❗

Ne yapacağın sana kalmış. Kadarını verip ona göre araştırmanı yaparsın.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aldatmak kadar şerefsizce bir şey yoktur ilk önce bunu söylemeliyim. Bu durumda güçlü olmalısın. Boşanma davası aç. Aldatıyorsa bu durumda mahkeme senin lehine olur. Çocuğu böyle bir babadan kurtardığını unutma ve dirayetli ol. İntikam sadece onlara değil kendine de zarar verir vazgeç derim.
00 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 540 cevap paylaştı. Üzüldüm, böyle şeylere duyarsız kalamıyorum. İyi insnaların özellikle de kadınların böyle zulüm görmesi çok acı bir durum. Rabbim sana ve çocuğuna önce sağlık versin. Başkasının ne deidği önemli dğeil. Biri sana bilmem ne diyince sen olmuyorsun. Kendisi o kadar yüzsüz ki gelip bunu sana diyebiliyor.
Attığı yazdığı mesajları ve aramaları mutlaka silme kenarda sakla illa ki bir kullanacağı gün gelecek o zaman da özür dilerim ne olursun şöyle böyle diye yalvarır sana.10 Yorumla
+1 yılK*canız olacak ş*refsizden boşanın ve onları takmayın. Ailenizin yanına gidin, destek alın. Sinir, stres ve üzüntünün çocuğa etkisi kötü olur; Allah korusun düşük olabilir. Dikkatli olun, Allah yardım etsin size ve çocuğunuza. O o*ospunun da k*canızın da a*ına k*yim. Size, çocuğunuza ve o o*ospunun kocasına hatta varsa çocuklarına yazık.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyi intikam onları umursamamak, takmamaktır. Eğer onlarla uğraşırsanız sizin onları kafaya taktığınızı düşünürler ve bu onların hoşuna gider, yine siz kaybedersiniz. Onları takmazsanız k*canız nasıl pişman olacak siz görün. İkisi de sürünsün pislik yaratıklar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel intikam ne biliyor musun canım.. Kendi yoluna bakman en güzel intikamdır..
Senden vazgeçen insanın bir taraflarını kaldırma, adam senden vazgeçmiş, sana saygısı yok..
Bırak tencere kapak bulmuşlar birbirlerini..
Allah sana anneliği nasip edecek ne güzel..
Sen bu adamı çocuğunun babası da olsa yatağına alabilecek misin?
Başka bir kadını öptü, o dudaklarıyla seni mi öpecek?
Miden kaldıracak mı bunu?
Bu adamdan ayrıl ne halt yerlerse yesinler.
Eşinin sana ve karnındaki çocuğunuza hiç saygısı yok ki, adam biyografisine medresinin baş harfini yazıyor.
Kendine niye eziyet ediyorsun?
Sen değersiz misin?
Hayatın kendi içinde bir adaleti vardır, ben ilahi adalete çok inanırım..
Sende bu adamı hayatından def et, bu adamı medresine armağan et ve hayatına devam et..
Allah'a havale et bunları84 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
kesinlikle öyle ne güzel yazmışsınız. bu gibi durumları yaşayan her kadın keşke böyle davranabilse...
- +1 yıl
@Kubbozkurt Maalesef kadınların geneli erkeklerin kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanmasına sebeb oluyor
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kötü yoldan mi istiyorsun
Kanunimi
Ben kanuni derim
Bir avukat ile konuş
Uzaklaştırma vb gibi durumlar ile boşanınca bu kadından tazminat almak için ne gibi gereklilikler var onu öğren
Bosan
Çocuğun velayeti direk sende
Tazminatını al
Kadından tazminatını alınca acitir
İnancın olsun
Mutlu da olamazlar zaten
Normalde boşanma derdim ama biyografisine adının baş harfini koymuş dedin artık bitmiş bazı şeyler
Kanunsuz yollari arkadaşlar yazmışlar
Ben olsam o kadını ve adamı dövdürüp gorusmelerini engeller yinede bosanirdim ortada kalsinlar :)54 Yorumla- +1 yıl
Tsk @HayalperestPisicik , @Be_smart , @lalezs
- +1 yıl
Rica ettim🐱
Soran+1 yılDövdürme fikri iyide kime dövdürcem
+1 yılO kadınla uğraşıp onun seviyesine inmeyin muhattap olmayın. Eşinizle konuşun burda iş eşinizde bitiyor. Onun gözü neden başkasına kayıyor. Kadını anladık terbiyesizin tekiymiş. Suç eşinizde o güzel bir dersi hak ediyor. Kadında boş keseden atıp tutuyor sizi korkutmak için. Boş lafa kanmayın. Kimse kimseyi öldüremez. Kadına bak ya hem suçlu , hem güçlü geziyor ortalıkda. Bebeğinizi düşünün şu an onun sağlığı, güvenliği önceliyiniz olsun. Biliyorum çok zor bir durum ama Allah korusun bebeğinize bir şey olursa en çok üzülen siz olursunuz. Görüyorum ki, eşinizin pek umrunda olmaz. Bir insan hamile eşini aldatmayı nasıl göze ala biliyor. Allah belasını versin ikisininde. Gördünüz çok tehdid ediyor. Mahkemeye verin. kendiside evliymiş sizde onu tehdid edin kocasına söylemekle, ailesine haber etmekle. Onu rezil edeceğinizi söyleyin.
30 YorumlaÇok üzücü gerçekten. Kimse seni hiç bir şey için tehdit edemez. Hele ki sana veya çocuğuna zarar veremez. O nedenle asla korkma. Bu durumla ilgilenecek bir avukat çok yararlı olucaktır. Durumu gerçekten mahkemeye taşımalısın. Çok hatalı, sorunsuz, dengesiz ve değersiz bir kişiliksizle evlenmissin. Olabilir senin hatan değil. Kimsenin alnında bu kadar rezil müsfette olduğu yazmıyor. Ama ihanetinin bedelini yargıda ödettirmelisin.
Her türlü kadın eşinin karşısına bir ömür zaten hep çıkacak. Her biriyle tek tek mücadele edemezsin. Sen eşinin bu kalitesizliği ile mücadele etmek zorundasın. Bulduğu yattığı kalktığı bahaneleri ile değil, direkt kendisi ile olayı çözmek zorundasın. Mahkemeye verebilirsin ve ihanetinin bedelini, hakkını alabilirsin. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Hukuksal boyutları olan resmi bir kurumdur. Ve kanun önünde herkesi bağlar.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimi tehdit eden bir kız vardı bir mesele yüzünden. Ben de gittim bunu tehdit ettim senin nerede yaşadığını aileni bulurum diye. Sonra buldum da. Evlerinin önünden arabayla geçerken pencerelerinden içeri maytaplar atmıştım. Ciddi olduğumu anlayıp tamamen hayatımızdan çıkmıştı.
21 Yorumla
Soran+1 yılMaytap az olmuş el bombası felan atsaydın 😂😂
Ya cümle aleme rezil edeceksin bunları, ki o zaman süreç uzayacak üzüntün ve mücadelen artacak, ya da boşa hem sana hem çocuğa ömür boyu ödesin nafakayı. Kalsın beş parasız gör bak o kadın senin adama tamah ediyor mu. Bu arada tabi çocuğu isteyip istemediğini de düşünmen gerek. Bir ömür babasının yaptıklarından dolayı o çocuğa zehir edeceksen, onu suçlu ya da fazlalık göreceksen de doğurma derim
50 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ne midesiz herifler var dünyada. Hadi eşinden utanmadın doğacak çocuğundandamı utanmıyorsun. Hadi çapkınlık yaptın, aşık olmak nedir ve bu kadar salak olmak nedir biosuna baş harfini yazmak nedir. Kardeşim intikamı sen yanlış kişiden almaya çalışıyorsun. Sen bu çocuğu dünyaya getirmeye kararlımısın
40 Yorumla
+1 yılKadına bu cesareti veren eşinden intikam almayı dene bence ayrıca bebeğin için dikkatli ol
54 Yorumla- +1 yıl
Sancın varsa acile git ailen falan yok mu?
Soran+1 yılAilem yok yetimhanede büyüdüm 😊
- +1 yıl
Troll soru demi
Soran+1 yılKeşke trol olsa
Eşinin bunlardan haberi var mı peki? Seni tehdit ettiğinden falan?
Bebeğin olmasaydı hemn boşan derdim. Ama acaba ailen arkanda olur mu biz bebeğe ve sana bakarız derler mi? Hiç olmasa kendi ayakların üzerinde durabileceğin bir mesleğin varsa lütfen bu adamdan ayrıl ki senin hayatını mahvetmesin seni kaybederek en büyük pişmanlığı yaşasın.20 Yorumla
+1 yıllan pïçe bak hele ağız burun dalarım buna ha senin yerinde olsam yemin ederim ikisinde canlı canlı mezara gömerdim kimse cesedini bulamazdı
11 Yorumla
Soran+1 yılHamile olmasam yaparım
Yani anlamadım bisey var. Senin hiç mi ailen yok? Ailene söyle onun ailesine söyle. Tehditleri ss al aramaların ses kaydını al mahkemeye ver. Gerekirse cocugu aldır. Öyle bir adamdan cocuk dogurursan. Onun degil bezini almak bi mendilini bile almaz. Hayatını daha cok maafedersin. Aileleere söyle ve boşan o kadınıda mahkemeye ver bu delillerle zaten adamdan nafakada alırsın.
20 Yorumla
+1 yılPolis? Dava? Bunları dene boşanma davası aç hem tazminat falan da alırsın. Ayrıca korkma kimse sana böyle birşey yapamaz! Hem oksijen israfı kocan ne halt yiyor? Metresi sana bu lafları söylerken onun eli armut mu topluyor?
20 Yorumlaİntikam almayı düşünmek yerine Allah'a dua edin, o sizin yerinize intikam alsın. Çünkü siz sınırlı bir şekilde intikam alırsınız ama Allah'ın çok şiddetlidir. Yine de siz pişman olmaları için dua ederseniz çok büyük iş yapmış olursunuz. Rabbim sabır, dünya ahiret saadet versin. Acizane bir kul olarak intikam almaktan vazgeçmenizi tavsiye ederim.
00 YorumlaÖncelikle sabırlı olmalısın taktik 1 : Çocuğunun doğmasını bekle çocuk doğarsa eşin değişir ayrıca senin şu anda bir hamle yapacak olman çocuğun için risktir önce onu doğur taktik2: Kadın seni alenen kışkırtıyor senden bir hamle bekliyor ki eşine söyleyip seni ondan soğutmak amacı şu anlık sakin kalmalısın taktik3: Çocuğunu dogurduktan sonra kadını araştır illakı bir açığını bulacaksın fakat çok dikkatli ol eşin asla anlamasın açığını bulduğun anda tehdit et kocamdan uzak dur diye ama çocuğun doğmasını bekle ve zekanı kullan bu arada birdaha hakaret edecek olursa ses kayıt cihazindan sesini kaydet ve esine dinlet esinnde bu arada serefsizmis kusrabakma dediklerimi yaparsan bana dua edersin soyliyim
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu işlere eşini bulaştırma kadının açığını bulduğun zaman eşine söyleme hoşuna gitmez kadinla direk konuş mutlaka eşine dememesi için de tehdit et pilini pirtini toplayıp gider ama sabır burada çok önemli sakın fevri hareket etme zekanı kullan basaririsin çocuk için ekstra dikkat et bu arada
Unutmak. Ne yapsanız içiniz rahat etmeyecek. Ona olan kininiz, üzüntünüz devam edecek.
En kısa zamanda hayatınızdan çıkarın ve yolunuza bakın. Ve sakın size yapılanı yapıp onun seviyesine düşmeyin.30 Yorumlaİntikam işlerini bırakın.. Allah en güzel intikam alıcı zaten Allah'a havale edin. Tabi bunun yanı sıra o kadar tehtit etmiş, ses kaydı mesaj vs. yok mu sizde gidin polise şikayet edin. Yasal yolla yapın yapacağınızı.
41 Yorumla
+1 yılYapar misin bilmem ama esra erola çık ikisini de cümle aleme rezil et
71 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılkadından neyin intikamını alacaksın ki
eşin onu sana tercih etmiş
o kadının seni tehdit etmesine izin vermiş
seni korumamış
hala o adamın çocuğunu doğurmayı mı düşünüyorsun?52 Yorumla
Soran+1 yılO benim çocuğum nasıl kıyıcam günahsız yavruma
- +1 yıl
o zaman boşan nafaka al
o adamdan sana ne koca olur ne de çocuğuna baba
Çocuk & Ebeveyn konusunda 390 cevap paylaştı. Kadından değil kocandan intikam al. 7 aylık evli 2 aylık hamile olan eşini aldatan kendine adam demesin. Ş.. erefsiz yaaaa nasıl böyle bir durumda aldatır seni
20 YorumlaOnu kendi eşine söyle bişekilde belgele ifşala ama kocanın ölmesi ihtimali var çoğu insan için cinayet sebebi.. Ben olsam arkamı dönerim ama başına gelince farklıdır belkide
10 Yorumla
+1 yılDaha evliliğin başında bunu yapan sonraları sana neler yapmaz, ben senin yerinde olsam bebeği mecburen aldırır ve hemen boşanırdım. Böyle adama ömür geçer mi sanıyorsun:d
60 Yorumla
+1 yılAllah kahretsin böyle erkekleri , evli adam düşkünü kadınları da
41 Yorumla- +1 yıl
Yaz ya fotoğrafı ile numarasını sağa sola dağıt kimden olduğunu bilemez nasıl olsa. Bin tane yediği nane vardır onun
+1 yılBence boşanma davası aç, olay bitmiş çünkü.
Aldatıldığını da kanıtla, nafakayı da al çık git.40 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. üzüldüm. ama kadını boşver. eşinde suç. Kadınla uğraşman seni yorar ve üzer. Sen kocana çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an hiç
birşey yapma hamileain çocuk zarar görmesin13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl öğrendin kardeşim bunu
Soran+1 yılSosyal medya hesabına resimlerini koymuş bai2 harfini koymuş
Cevap sahibi+1 yılYatarken yakaladın mı ne bilim birşey gördün mü bundan başka
kadindan niye aliyon esinden al ya da ikisindende
20 Yorumla
+1 yılyine bir kadın şerri ile karşı karşıya kalmışsınız. işiniz zor.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMahkemeye ver olabilecek tüm haklarını talep et. Ayrıca senin tercihin tabi ama ben bebeği aldırırdım, böyle bir ortama doğmasını istemem.
30 Yorumla
+1 yılNe intikamından bahsediyorsun sen ya. Bu kadar basit ve ucuz olma.
Bunları delil olarak sun eşinden tazminat ve nafakanı alarak boşan, kadını da şikayet et.
Yapman gereken bu30 Yorumla
+1 yılTroll müsün bilmem ama delilleri onun kocasına göster sonra kendi kocana ama onlardan önce avukata ver ki sonra dan yok etmesin kocan. Maddi manevi davalar aç kocanın donuna kadar al kadına da açabiliyorsun dava
10 YorumlaBu erkekleri anlamıyorum. Madem aldatacaksın şerefsiz o zaman niye evlendin. Daha ne kadar olmuş üstelik karın hamile. Hiç acıma ikisini birden mahkemeye ver. Yaptıklarının bedelini ödesinler.
70 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni aldatıyo ve aldattığı kadın seni tehdit ediyo böyle bir saçamlık var mı acaba ben onu düşünüyom sen kadını tehdit edeceğin yerde tersimi oluyor sen intikam al bir güzel ama kimseden neden korkuyosun
02 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun hanfendi derin derin nefes alın yeter kurban olduğum dikkat et kendine
- +1 yıl
Sana o**spu diyen *mına kdğumunun kadınıda o...
+1 yılPolisle iş birliği yapman gerekiyor KS sana yardım edemez onlara iyi bir tuzak kur tehtitleri kanıt olarak kaydet git şikayet et sürünsünler hamile bir kadını ölümle tehtit edip hayatını karartmak neymiş anlasınlar
40 YorumlaNeden savciliğa gidip şikayetçi olmuyorsun. ölümle tehdit etti, ayrica kocanla yasak ilişkisi var. Medeni kanunda evli adamla yatmasi bile suç sayiliyor... kadindan da, kocanda da sikayetçi ol
30 YorumlaHemen bir avukat ile görüş. Seni tehdit ettiği anları kaydet, mesaj ise ekran görüntüsü al.. Hiç bir bok yiyemez merak etme.. Kocanın ve kendi ailene de hemen haber ver. Kurtar kendini ve çocuğunu.
10 YorumlaSikayet et? al donuna kadar ikisinin de. Neyi bekliyorsun? buyuj suc yaptigi
40 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 6,4b cevap paylaştı. Seni kocanın metresi mi aldattı? Kadın bu yüzü nerden buluyor?
Muhatabın eşin olmalı o kadın değil.20 Yorumla
+1 yılYa çok üzüldüm. kadınlar seçimlerine dikkat etse keşke. bu arada sana attığı mesajlar kayıtlı ise git mahkemeye ölümle tehdit falan bunlar suç. Hele bir de hamilesin düşük yapma derecesinde korkmussun iyi bir avukatla anasını zikersin. tazminat davaları falan iyi olur
00 Yorumla
+1 yılYa aldır çocuğu sonra da ayrıl. Yasal olarak en fazla 2 aylıkken alınabiliyor. Uğraşma sunlarla.
40 Yorumla
+1 yılTelefon numası varsa yazıp arabaların üstüne koy sonra resmini bastır bacım yaz numarasını yaz alta dışarda dağıt
10 YorumlaÇok basit eşine boşanma kaşmere de hakaret davası açacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana o… demesi millete o… diyenlerin kişi kendinden bilir işi önermesinin doğruluğunu gösteriyor!
2. si intikam alman gereken kişi kadın değil kocan! boşanmalısın. ama o kadar zayıfsan kocanı sen de boynuzla. üçlü falan yap:)10 YorumlaNeden o kadın? B*ku yiyen senin kocan. Boşan hemen ve çocuğu aldır
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. İntikam alma hemen peşin peşin, taksite bağla. Çak nafakayı çocuğa ayrı kendine ayrı.
10 YorumlaAllah sana sabır versin üzülmemek elde depil ama dilaket et çoçupun için attılı mesajları ya da konuşmaları kaydet tehdit ettikleri yazı veya sesi mahkemeye vererek sen tehdit et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltehdit ettiğine dair delilleri topla. savcılığa git ve şikayet ol. anlamadığm bu kişi ile nasıl evlendin.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de kesinlikle bu şekilde yapmalı
+1 yılHiç. Acıma git polise ver. Bi bo k yapamaz. Görsün yuva yıkmak ne demek. Ulan daha 7 ay olmuş ve. S ikin kopsun senin
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna karaktersiz kocanı vermekle en büyük intikamı almış olursun. Belasını bulur.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılNe intikamı? yaşadıkların çok ağır bence fakat ben asla uğraşmazdım.
00 Yorumla bebeği aldır ve boşanma davası aç tazminat talep et donunu bile al
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir avukat bul, bu dediklerini de ispatlayip hem esini bosarsin hem de o kadindan da yuksek miktarda tazminat alırsın
00 Yorumla
+1 yılTehdit ettiği için onu avcılığa ver ve kocandan da boşanmalisin bence , kadından intikam alma gibi bir şey yapma en güzel intikam onu cezalandırmaktır yani devletin eline bırak
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 576 cevap paylaştı. Eşine ve yuvana sahip çıkarak ondan intikam alabilirsin.
Sende o kadını dava açmakla tehdit et06 Yorumla- +1 yıl
Eşi dediğin g. tveren değilmi zaten o boku yiyen kime sahip çıkacak
- +1 yıl
@birisii343 evet ama henüz yeni bir yuva ziyan olmaması gerekli aynı boku 2. defa yerse tekmwyi kiymalı
- +1 yıl
Daha 7 aylık evliyim diyor üstüne 2 aylık hamile bu işi şimdi yapan arkadaşım 2. yi yapmak için bekler mi sence
- +1 yıl
@birisii343 herkes 2. bi şansı hak eder
- +1 yıl
Kimse ikinci bir şansı hak etmez. Bu kadının şuçu ney, nasıl ikinci şansı hakediyor bu adam?
- +1 yıl
@birisii343 aynen öyle değmez. Aklı nerede yapana kadar öyle basit bir şey değil ya internette sevgilisinin adının baş harfini yazacak kadar utanmaz. Böyle biri ar namus yok kalmamış haketmiyor
+1 yılSakın onlara karşı ters bir şey söyleme Dallas button varsa mahkemeye Sun boşanma davası aç afedersin ama donlarına kadar alırsın
10 Yorumla
+1 yılSilaha silahla karşılık ver Sende onu aldat illa bir erkek tanıdığın vardır buluşmaya çağır tahrik etsin kesin tutuyo btw
00 Yorumla
+1 yılKendine yeni birini bul ve o kocanin sana köpek olmasını sağla ve kocanın seni aldattığı kadına bir travma yaşatsın ama sen asla affetme o adamı
00 Yorumla
+1 yılMesajını ss al savcılığa vereceğini söyle ailen varsa onlara da söyle
00 Yorumla
+1 yılİntikam alamazsın eşini doyursan seni aldatmazdı göz yum başka şansın yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi sen ilerdeki karını doyurda boynuzlamasın seni
- +1 yıl
Beni kimse aldatamaz yoksa işin ucunda ölüm olur. Sen söyle kadının ig hesabını ben tehdit edeyim salar kocanı.
+1 yılBıkmadınız şu trol sorulardan arkadaş
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,7b cevap paylaştı. Görünüşe göre tek şık var intikam diyorsan.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat