Bana hakkını helal etmediğini söyledi karısı ne yapmalıyım?

Kocası sapığın biriydi peşime düştü Ben de çok mutsuzdum onunla bir şey yapmadım ama sadece konuştuk sonra görüşmek istemediğimi söyledim bana kızlarla içtiğini söyledi ben de gittim karısını buldum ve kocasının sapık olduğunu tonlarca kızla konuştuğunu söyledim barda orada burada tonlarca kızla konuşup karısının parasını yiyordu ve sosyal medyası full hayat kadını doluydu karısı bunları gördüğü halde babamı arayıp kızın yuvamı yıkıyor dedi oysa ben ona yardım etmek istedim o ise babamı arayıp benı şşkayet etti babamın. Numarası Facebook tan bulmuşlar numarası orada yazıyordu çünkü babam bi iki sene boyunca beni hapsetti telefonumu vermedi kocası da benimle yattığını söylemiş oysa yatmadım babam annem hepsi bana namussuz yuva yıkan diyor ben sadece yardım etmek istedim karısına karısına o kadınları gösterdim gördüğü halde yalan dedi inanmadı bana

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce öbür dünyada ceza alır mıyım ben arkadaşca konuştum pişman oldum kocasının tonlarca arkadaşı var kız arkadaşı ama karısı sadece benı sucluyor o kızları bildiği halde üstelik kocası her ırktan her telden biriyle yattım dedi
Bana hakkını helal etmediğini söyledi karısı ne yapmalıyım?