Annesine çok düşkün "annem senden önce gelir" diyor, sen benim için ikincisin evlendikten sonra da annemi mutlu etsen yeter diyor ne yapmalıyım
3 ay
Annesine çok düşkün "annem senden önce gelir" diyor, sen benim için ikincisin evlendikten sonra da annemi mutlu etsen yeter diyor ne yapmalıyım
anneci erkekle olmaz daha sevdiğine olan sevgisi ile annesine olan sevgisini ayırt edemiyorsa boşuna evlenme çok çekersin annesiyle kavga edersin kocan sana kızar bunlar çok görülüyor bu adama rağmen evlenirsen hayatının hatasını yaparsın
Çicekkızz senin yerinde olsam kalbim kırılırdı 🌿 Bir erkek annesini sevebilir bu çok kıymetli ama eşini ikinci sıraya koyacağını söylemesi düşündürücü 💔 Evlilikte öncelik eşler arasında kurulan bağdır. Sen kendini değersiz hissederek bir yuva kuramazsın. Şimdi açıkça konuşman önemli. Seni nereye koyduğunu net duymalısın. İleride daha büyük hayal kırıklığı yaşamamak için bu durumu ciddiye al 🌸✨
Cevap
3Cevap
Anneler kutsal benim sevgilim var bende diyorum önce annem gelir cennet annelerin ayaklarının altında
Ana kuzusu anasının eteğinin dibinden ayrılmamış birini kocan yapacaksan "bile bile" sen malsin.
Şaka olsun diye dua et
Normal
Hayırılısı be
Yol yakınken dön
Ana kuzusu yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?