Kendı evı yokmus gibi davranıypr ve benıde goturmek istiyor eve nasıl cekebılırım annesı uzulmesın dıye bızım evımız yok oldu ben bugun isteydim kahvaltıya gıttı ben eve geldım mesela hala arayıp sormadı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 10 ayBırakın geçirsin annesi sonuçta siz de gidip gelin yardımcı olun, ihtiyar kadın yarın ertesi gün biz de kayınvalide olacağız öyle düşünün gönlünüzü dar etmeyin. Bugün siz ona ne kadar iyi olursanız, gelinler de size yapar empati kurun. 💖
026 Yorumla
Soran10 ayİnan ihtiyar değil genç ben iyiyim ama kendisi kocası gibi davranıyor bır art biyet sezmesem bende boyle konusmam hiç bana sormadan ogluna oglum bugun dddengile gidelim diyor bşr haftadır beraberdin bir rahat bırak artık bir haftasonumuz var bizim karı koca vakıt gecirsin bırak ama ypk benı hıce sayıyor ve o hiç iyi değil bana karşı bu durum benı rahatsız ediyor ve bu durumlara eşimde sebebiyet verşyor
- 10 ay
Bir kıskançlık mı seziyorsunuz kaç yıllık evlisiniz 🤔
Soran10 ay1 yıllık evliyim ve sürekli olarak evliliğimizin başından beri beni hiçe sayarak sürekli oğluyla plan yapmaları eşimi uyardıö yapmıyordu bir ara su an yine aynı mesela benım yapacağım şeyi bile eşimi arıyor hafta içi hafta sonu biz karı koca olarak geçiremiyoruz hep bu kadın bizle
Soran10 ayYoruldum ve ben dile getirince art niyetli oluyorum benımde canım var
Soran10 aySankı benden sakınıyor ınsan olsan gecersin ama bız bır yere gidecektik sonda eşim annem yalnız oda gelsın dedi hemen bana nıspet yapar gibi oğlunun yanına gecmıs her konuda artık bizi bir rahat bırak
- 10 ay
Aslında şu anda yeni evlisiniz bı normal öncelikle annesi önceden onunla bolca vakit geçiriyorsa kayınvalide sizinle evlendiği için bana kalırsa endişe duymuş olmalı. Onun yerini sizin alacağınız endişesiyle olanlara sizi dahil etmedi. Bence sizin eşiniz ikinize eşit ölçüde davranırsa ve siz sevginizi kayınvalideye gösterirsiniz zamanla sizi sever sıkmayın canınızı derim. 🌼💖
Soran10 ayYok önceden sevgiliyken nişanlıyken cogunlukla benımle ya da arkadaslarıylaydı sımdı kıymetlı oldular
Soran10 ayEşim mi beni sever
Soran10 aySevmezse yolu acıl olsun
- 10 ay
Ayrı kaldılar demek ondan kıymete bindi geçer takmayın dff
Soran10 ayHiç geçecege benzemıyor ınsn sureklı bısey oluyor eşimi çagırıyor sürekli arıyor
- 10 ay
Kız bırak amannn sen üstüne düştükçe eş tabi öyle yapar biraz özlet kendini naz yap değerini anlar 😄
Soran10 ayAy ne yapmalıyım bilmiyorum kı
- 10 ay
Her şeyi oluruna bırakın ama üzerine düşmeyin hatasını belki anlar
Soran10 aySesimi çıkarmıyorum ama sankı hala yanlıs seylere itiliyor
- 10 ay
Ne gibi açar mısın? 🤔
Soran10 ayBabasınjn yanına gidecekmiş babası yurtdısına kacmıstı iflas etti benı bırakıp iki haftalıgına babasının yanına gıdecekmıs oyle soyledı bırde bana sen ne yaoscaksın dıye soruyor
- 10 ay
Bence iyi olur en azından uzaklaşınca kıymetinizi anlar bu süreçte. Ben size bir tavsiye vermek istiyorum ; o size nasılsa siz de öyle davranın böyle yaparsanız hayal kırıklığı yaşamazsınız. Ama siz çok severseniz o daha az severse kırılıp incinirsiniz böyle düşünün. 💝
Soran10 ayBen zsten sevgimi çok gösteremem o da bundan şikayetçi kısasa kısas bende şu an zprlu durumldr yasandı bırazda ona baglıyorum Ama insan eşini ne olursa olsun yanında görmek istiyor
- 10 ay
Kayınvalide sizi severse her şey hal olur çünkü sizi düşünür. Allahın 99 ismi var bunları okuyun her birisinin bir önemi var faydası keza okuyun derim. Bunun dışında süleyman mührü çelik bileklik alın trendyoldan belki faydası olur.
Soran10 ayNası okumalıyım pekı hergun bırını sayısı kac olmalı
- 10 ay
Ben bilekliği alın şimdilik. Dediğim şekilde aratın trendyolda çıkar. Sonra olmazsa olumlu bir şey ona sonra bakın. 🤔🌼
- 10 ay
Bence *
Soran10 ayNe ile yarıyor acaba manen bır zararı olur mu
- 10 ay
Hayır olmaz, bir çok faydası var. Ben almıştım.
- 10 ay
İnternete yazıp faydası diye çıkar. Tam aklımda değil.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
10 aySen de sürekli annenlere gitsen ne düşünürdü acaba sjdj Onsuz da çok güzel vakit geçirdiğimi ispat etmelisin. O bunu görünce seni merak eder diye düşünüyorum. Annesi ile arasını bozamazsın o hala meme emme peşinde belli.
13 Yorumla
Soran10 ayBırakıyım mı onu daha once annemle aynı sehırdeydık anneme gıttıgımde hemen arardı
- 10 ay
Bence sen sosyal hayatına biraz daha ağırlık ver. Senin neşeni kıskanacak. Onsuz da bir şeyler yapabildiğini göstermelisin. O anasının koynunda ne zamana kadar duracak bir yerde kafasına dank eder ama etmezse de sana kalmış orası
Soran10 aySanırım ona mecbur oldugumu düşünüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı eşler, büyüdükleri ortamdan kopmakta zorlanabilir, bu davranış tamamen kötü niyetle yapılmıyor olabilir. Ama senin hislerin de çok önemli. Bağlılık güzeldir ama denge şart! 🏡💔 Onunla sakin bir zamanda oturup içten bir konuşma yap, hislerini net bir şekilde ifade et. Seni anladığından emin ol. Ona, sizin de bir aileniz olduğunu ve buraya odaklanması gerektiğini nazikçe anlat. Annesiyle vakit geçirmesine tamamen karşı olmadığını ama bunun dengeli olmasını dilediğini söyle. Hem aranızda daha sağlam bir bağ olacaktır, hem de onu sıkmadan duygularını paylaşmış olursun. 🌟 Önemli olan doğru iletişim! 🙏
02 Yorumla
Soran10 ayBen böyle konusunca art nıyetlı anlıyor daha fazla yapıyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayAh canım, bazen insanlar savunmaya geçebilir 😔 Ama yine de yılmadan, sakin bir şekilde konuşmaya devam et. Onun hassasiyetiyle yaklaşmaya çalış. Belki de içtenlikle sevgini ve bu durumu çözmek istediğini vurgulaman gerekiyor. Küçük adımlarla ilerlemek en doğrusu olabilir. 🌈 Güçlü kal, birlikte çözersiniz 💕
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
10 ayAnnesinden ayrışamamış eşin. Yani büyümemiş bir çocuk hâlâ.
Önce eşini büyütmen gerekecek..
23 Yorumla
Soran10 ayNasıl büyğtecegım bu hala anasının koynunda
- 10 ay
Bu yaştan sonra mümkün değil. Ağaç yaşken eğilir.
Soran10 ayİnsan bir oglunu rahat bırakır yanı evlı barklı adam işte
10 ayhttps://www.youtube.com/embed/SGGGh8aGJGwoğlan cocugunu anasından ayırmayın
01 Yorumla
Soran10 ayAlsın popona sksun kocasını pardon oglunu😅😅😅
- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
10 ayBence konus senin yanında olmalı sen annesine gitsin diye evlenmedin
02 Yorumla
Soran10 ayAman saldım ne bok yıyosa yesib banane
- 10 ay
Ana kuzusu ya.. Sen ne iş yapıyorsun
buyuyememis sut çocuğu, annesi gibi davran evden çıkmaz
01 Yorumla
Soran10 ayNasıl yani yinede arar anasını bıze gel dıye hıc duramazsa annesı arar
10 ayKüçük bir çocukla evlisin Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran10 ayAminnn amşnnnn
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayYorumlarda boşan uzaklaş diyenler dinleme bırak zaman geçirsin bir süre elleme geri çekil
010 Yorumla
Soran10 aySeslenmedım zaten artık hıcbırseye tepkı gostermıyorum bakalım ne olacak
- 10 ay
Zamana bırak
Soran10 ayZaman sonunda kaybeden yıne ben olmam ınsallah
- 10 ay
Olmazsın taktik veririm kafan rahat olsun
Soran10 aySen nereden biliyorsun peki ver bakalım bir taktik
- 10 ay
Yorumdan ziyada dm gelebilirsin
Soran10 ayYa orada konusmak bana pek dogru gelmıypr eşim aynı şeyi yapsa hosuma gitmez açıkça
- 10 ay
Aldatmıyorsun
Soran10 ayÖyle ama hoşuna gitmez
- 10 ay
Saygı duyarım
Gizli Üye(30-35)10 ayAnaç bi koca bulmuşsun.
seks hayatın hareketli mi kendini daha fazla çekici kıl fantezi yap uzun süre cinsellik yaşa sık sık istekte bulun015 Yorumla
Soran10 ayEvlendıkten sonra boyle oldu bıde babası gıttı o yuzden annesı ıyıce buna dustu kocası gıbı davranıyor
Cevap sahibi10 ayÇok kötü sizin evliliğinizi kesin etkiler
Soran10 ayZaten 1 ay oldu gideli evliliğim berbat evlilik terapisti düşünüyorum bu yaptıklarını anlstıcam terapist gözüyle görsün ben söyleyince art niyetle anlıyor
Cevap sahibi10 ayEvet umarım çözersin 🤭
Cevap sahibi10 aySıkm a canını herşeey olacağına varır değiştiremezsen
Soran10 ayUmarım bilmiyorum kadın düşünemıyor mu acaba bunlar karı koca rahat bırakıyım diye bı kac defa soyledım anlamıyor yıne aynısjnı yapıyor
Cevap sahibi10 ayKereke herkes iyi niyetli olsa. Senim valide bencil asıl sizin yuvanızı düşünmesi lazım
Soran10 ayİyi niyetli gözüken oğlunun gözünü boyayan bir yılan o
Cevap sahibi10 ayHahah 😥😁
Cevap sahibi10 ayMüsait misn :)
Soran10 ayMaalesef özelden konusamam eşim aynı seyı yapsa hoşuma gitmez o yüzden bende yapmam
Cevap sahibi10 ayPekala saygı duyarım :)
Soran10 ay🙏
Cevap sahibi10 aySıkıntı yok harcaman burdayım fikrin değişirse gel
Cevap sahibi10 ayHer zaman
Gizli Üye(18-24)10 ayAnnesine aşık birisi zaten annesi yalniz ise onu kocası yerine koymuştur
124 Yorumla
Soran10 ayYalnız annesi annesı bugun için plan yapıyor oglum bugun dedengıle gıdelım dıye
Cevap sahibi10 ayİşte kadin oglunun huyunu senden iyi bildiği için kullanıyor yanlış anlaşılmasın ama yalniz anneler çocuklarını rahatlilla kendine baglar kadinligini cinsellik haricinde kullanir
Soran10 ayYa cidden duygu sömürüsü yapıyor yok panık ayak yok psikolojik bıktım yemin ederım bu evlılıkten annesı ben ve esım yasıyoruz evlılıgı
Cevap sahibi10 ayİşte dediğim gibi hatta bunu freud isimli kişi güzel anlatmis Google yaz freud anne aşkı diye anlarsın
Soran10 ayBirazdan bakıyım okuycam eşimi bilmesem ensest diyecegim yani
Cevap sahibi10 ayZaten benim aklima geldi de diyemedim
Soran10 ayDinş bğtğn insanlar yapmazlar ama öyle gibi davranıyorlar resmen
Cevap sahibi10 ayKusura bakmayın dini butun olanlarda daha fazla oluyo
Cevap sahibi10 ayÇünkü bir donem o his bendede oluşmuştu çok araştırdım psikoloğa gittim ettim ama arastirma sonucum özellikle dini butun kapalı insanlarda daha yaygin olduğu
Soran10 ayHayır görmedim öyle bişey yapmaz durduk yere günah larını alamam
Cevap sahibi10 ayYani yapar demedim ki sadece yani zamaninda bekimde basimdan geçti olabilir belki dedim
Cevap sahibi10 aySende bi müddet annesi gibi davran ona benze hatta onun kiyafetinden alip giy sana karşı tutumunu izle
Soran10 ayAyyy illet karı benım annesı gıbı deyınce salterlerim atıyor
Cevap sahibi10 ayEşini denemek için dedim
Cevap sahibi10 ayYaşları kaç bu arada
Soran10 ayAnnesi 45 eşimde 25
Cevap sahibi10 ayOlma ihtimali yuksekmis o yaslarda yuksek olunuyor
Soran10 ayYok hayır günahlarını alamam o kadsr da değil sadece bozlughnu eşimle doldurmaya çalısıyor
Cevap sahibi10 ayÖyle oluyor zaten bizdede öyle başladı
Cevap sahibi10 ayBiliyorum bana kiziyon ama yasanilan bir şey
Soran10 ayValla o sizin bozulmanız nırmal bir insan oyle dusunmez sizinle aynı ortamda bukunmak istemezdim hastalıklı ıgrenc sapıklık
Cevap sahibi10 ayBelki sende içindesin
Soran10 ayYa bi sie ruh hastası sen normaş değilsin insan annesıne ilgi duyar mı
Cevap sahibi10 ayEvet
Gizli Üye(30-35)10 ayBenimde başıma geldi bu en son boşandım artık annesiyle evlensin diye nsnsn
03 Yorumla
Soran10 ayAnasıda oroblemlı bunların bıyle hastalıklı tıpker bizi buluyor kocasıymıs gıbı davranıyor
Cevap sahibi10 ayKocasından alamadığı ilgiyi oğluna bağlamış canım normal mi olur bu durum
Soran10 ayAynen öyle kocası gibi ped istiyor geçen eşimden
10 ayKadınlığını kullan öyle bir bırak ki onu sensiz yapamasın
05 Yorumla
Soran10 ayNasıl bırakıyım içimden hiç sarılasım bile gelmıyor oyle sogudum annesı yuzunden
- 10 ay
Keşke bu hislerini anlasa sonu hüsran
Soran10 ayAnlamıyor halada üste cıkıyor yoruldum
- 10 ay
Sizi anlayan biri çıkacaktır
Soran10 ayElbet böyle 3 kişi evlilik yğrğtrceğimi düşünmüyorum zaten
Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. Sizle niye evlenmiş ya
011 Yorumla
Soran10 ayAnnesine bakıcılık yapayım dıye
Soran10 ayYapmıyorum bahane buluyorum o benı cagırsın yemege ben noye yemek hazırlıycam calısıyorum sonucta
Soran10 ayİnşallah bı aekılde ıdare edicem duzelıcwk mecbur
Soran10 ayAmin teşekkürler bu aileler karısmasa zaten güzel bir yuva olur
Soran10 ayCiddeb bir yakasından düşmüyorlar
Normal senin içinde aynı şey geçerli
01 Yorumla
Soran10 ayNormal olan ne
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 10 ayEşini, annesine alıcı ödemeli kargola
01 Yorumla
Soran10 ayAlsın bi yerşne gerı soksun kocasını pardon oglunu
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayBol bol ver baglarsin
02 Yorumla
Soran10 ayAnası versin ona kocası gıbı davranıyo esıme
- 10 ay
Disiligini kullan iste. Ama anasi ile basbasa iken de anasinin burnunu surt
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayanneci genç bırak seni zorlamıyosa gitsin gelsin
010 Yorumla
Soran10 ayBenı de gıtmem içib zorljyor kendı gıdemedıgınde benı annemle bısey yap dıye zorluyor
- 10 ay
o ne saçma bi tip şu evlenicne erkeklerin aile ile anne baba arasındaki çigiyi ayırt etmemeleri ayar ediyo beni ya bend eevliyimm yani bi kadını buna zorlamak ne saçma bi olaydır ya
Soran10 ayAma öyle şey olur mu annesinin morali psikolojidi bozukmuş
- 10 ay
bişi derdimde bende kalsın:)))))))
Soran10 ayNefret edyorum ya insan yenı evlıyken mutlu olur evlılıgınden keyıf alır yok herseyde annesı bıktım artık
- 10 ay
yani seninde seçimin bravo
Soran10 ayBula bulabunları bukdum işte
- 10 ay
Böylelerini gorunce benim hatun çok şansliiymis diyorum valla :))
Soran10 ayŞans
- 10 ay
kötü şans:)
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayAnneci erkek zor olur
011 Yorumla
Soran10 ayEvet ogluda kocası gıdınce esımı kocası gıbı gormeye basladı
- 10 ay
Cinsellikle belki farklı şeyler yaparak bağlayabilirsin
Soran10 ayAnnesi rahat bırakmıyor kı bızı bende uğraşamam yoruldum ne hali varsa görsğn bir kere geliyorum hayata
- 10 ay
Aynen öyle sende kendi hayatına bakacaksın o zaman zor olmaz
Soran10 ayUmursamıyorum eşim az önce işi vardı cıktı kendı gıdemeyınce bana diyor annemı alında dolaşın dıye psikolojidi bozulmusta
- 10 ay
Eyvah bi de ona bakıcılık yani ben hayatta böyle bişey isteyemem şahsen
Soran10 ayBenim işim var dedim hergün beraber olmak zorunda değiliz
- 10 ay
Zaten hergün olur mu bu iş yani herkesin ayrı evi var
Soran10 ayHayır biz 3 müz yaşıyoruz
- 10 ay
Daha zor bizde yaşadık yapmadım öyle
Soran10 ayAkıl olmayınca neylesin fikir çalsın andullah oynasın bekir
kadınlığını kullan
06 Yorumla
Soran10 ayMesela
Soran10 ayGelmıyor eve anasının koynundan nasıl kullanıyım kı
Soran10 ayHiçbir erkekle özelden konusamam
Soran10 ay🙏
Gizli Üye(30-35)10 ayAnnesi oğluna çok mu aşırı bağlı
020 Yorumla
Soran10 ayKocası kactı gıttı dıger ogluda sklemıyo erkek olarak ıyıce bagkandı buna 1 2 aydır kocası gıbı davranıyor
Cevap sahibi10 ayAma iyi değil ama evlilğini olumsuz etkiler çok boşlukta oğluna yöneliyor kocan sesi çıkmıyor kopamıyor yanında olmuyor
Cevap sahibi10 ayKocası ne zamandır beri kaçmış
Soran10 ay1 bucuk ay oldu iyice kocası gıbı soyle yaplım boyle yapakım
Soran10 ayEtkılenıyor zaten annesı olmadan hıcbısey yapamıyoruz bı yatarken basbasa kalabılıyoruz
Cevap sahibi10 ayKocan mı çok bağlı ola işine geliyor o halde seni ikinizle evlenmiş onla evlenmiş belli değil nasıl dayanıyorsun
Cevap sahibi10 ayHep yanınızda kalıp oğlunu salmazsa hep kocasıymış gibi yapsa tabi ki oturup tek başına bir şey yapamazsın
Cevap sahibi10 ayÇocuk falan var mı
Soran10 ayHayır cocuk yok mk karısı dusunemıyor bı slaayım cocukları dıye
Cevap sahibi10 aySürekli sizlerle olsa ve eşin onu salmazsa sen çocuk değil sen bile mutlu olamazsın peki Annesi çocukları sevmiyor çocuklara yönlendirin
Cevap sahibi10 ayBçyle giderse Annesini eşin gebe bırakacak ama böyle olamaz eşin onu atmıyor seni atıyor acaba eşin etkileniyor ondan
Cevap sahibi10 aySiz kaç yıllık evlisiniz fazla halka açık konuşamıyorsun istersen gizden çktmm gl oradan konuşalım
Soran10 ayHayır öyle bişey yok fazla düşkün babası gidince
Cevap sahibi10 ayTamam ya kocasından çekindiği için ya da daha önce bi ilgi besliyordu kocası gidince daha da bağlandı ya da boşlukta ama sen onu test etmen lazım boşlukta mı ya da oğluna bir şey hissediyor gibi kim ilgi sevgili gösterse düşer mi özellikle erkek çocuklar
Soran10 ayAyy sacmalama sende ya hayır dedim
Cevap sahibi10 ayÜff sende baydın artık hem kendini ifade edemiyorsun hem de yoruyorsun beni tam olarak anlatmazsan ne olduğunu test etmezsen nerden bilecen be aman senle mi uğraşacağım sen bu kafayla yasak şeylere çok düşersin
Soran10 ayNe ysak seylerıne dusuxem be ben ınsan gıbı yazanları cevaplamısım zaten senın gıbı zıhnıyetı kotumu herkes annesıne ılgı duysun sacmalayıp duruyorsun kıbarca yzıypruö yıne aynı seyo yazıyorsun bı uza suradan ahlaksız senı
Cevap sahibi10 ayUlan senin kocan ya da annesi duyuyorlar birbirine bana ne gereği var ne dediğini bilmiyorsun
Soran10 ayAynen kardesım hadı yol al
Cevap sahibi10 ayTamam o halde sen tesettürlü müsün
- Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı.
10 ayanne kuzusu demek
05 Yorumla
Soran10 ayMaalesef evlendıkten sonra bıyle oldı
- 10 ay
rituelle sana çevirelim
Soran10 ayBüyü onlar korkunç
- 10 ay
yok be enerji olayı
Soran10 ayNasılmıs
10 ayana kuzuysa neden evlendin?
01 Yorumla
Soran10 ayÖnceden bıyle değildiki hep benımle vakıt gecırırdı evlıykn sevglylkn ya da arkadslaryla
10 ayannesinin evinde kalaymis
01 Yorumla
Soran10 ayBöyle oldugunu bilseydim sevgiliyken popona tekmeyi basardım
10 ayAna kuzusu olmaz
11 Yorumla
Soran10 ayEe heralde
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi