Kendisi eski konuştuğum oluyor. Aramızda yabancılığın olmadığı köklü bir akrabalık bağı var. Ama geçmişteki hataları ve dengesizlikleri yüzünden şu an bana adım atmaya cesaret edemiyor yani ne benden vazgeçebiliyor ne de gelmek için çabalayabiliyor. Ben de 1 yıldır hiçbir şey yapmıyorum eskiden duramazdım ama artık çekildim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda geri çekilmen çok anlaşılır 🌿 Kendini korumayı seçmişsin ve bu ciddi bir olgunluk göstergesi 💛 Bir insan hem vazgeçmeyip hem adım atmıyorsa orada netlik sorunu vardır. Sen artık eski sen değilsen aynı belirsizliğe dönmek zorunda değilsin 🙏 Eğer o cesaret edemiyorsa bu onun içsel meselesi. Sen kendi sınırlarını korumaya devam edebilirsin 💫 Gerçekten isteyen insan korkusuna rağmen adım atar ❤️ Sen değerini hatırla ve bekleme konumunda kalıp kalmak istemediğini kalpten sorgula 🌸
Ama kendisi cesaretsiz de bir insan, bir de ben eskiden adım atardım duramazdım ama son bir yıldır hiçbir şey yapmıyorum o da büyük ihtimalle vazgeçtiğimi düşünüyor ve kendini daha da kasıyor adım atmak için bence bu durumda ben ne yapabilirim ki
Senin hep adım atman dengeyi bozmuş olabilir 🌿 Bir kez net ama sakin bir kapı aralayabilirsin 💛 Gerisi onun cesareti 💫