Sizce bunun için ne yapabilirim. Ne önerirsiniz?

Ben 18 yaşında filanken bizim eve hırsız girdi. Ama giriş hikayesi gerçekten çok fiyasko. Annem , babam ve kardeşim evde yok. Evde sadece ben varım. Ben de odamda yatağımın üzerine oturmuşum bir yandan telefonla oynayıp bir yandan kulaklıkla müzik dinliyorum. Bir de ben müziği kısık seste hayatta dinlemem. Hep son seste olacak. Ben o sırada hırsızı duymuyorum. Büyük ihtimal kapıyı çaldı evde birisi var mı diye ama ben duymadım. Sonra kilidi kırmış. Benim kulağıma sesler geldi sanki böyle tak tak filan ama bir yerde herhalde bir şeyleri tamir ediyorlar filan diye önemsemedim. Anne babamın yatak odasına girmiş. Bazalarının içinde kardeşimin sünnetinde topladığımız altınlar vardı. Almış götürmüş. Bir de tablet vardı. Onu da aldı götürmüş. Şimdi annem kuyumcuya sormuş. Altının fiyatı bayağı bir katlanmış. Yani 3 bin lira filandi 70 bin lira filan olmuş. Kadın kulaklıkla gördükçe beni üstüme gidiyor. Kulaklık takmayacaksin. Senin kulaklığın yüzünden altinlarim gitti diyor. Ya ben böyle olsun gerçekten istemezdim. Muzik dinlemeyi seviyorum ve bunu en çok kulaklıkla yapmak hoşuma gidiyor ne yapayım?

Sizce bunun için ne yapabilirim. Ne önerirsiniz?