8 Mart bir kutlayış değil, bir hatırlayıştır. 1857'de fabrikaya kilitlenen ve çıkan yangında hayatını kaybeden 120'den fazla kadın işçiyi unutmayalım.

8 Mart bir kutlayış değil, bir hatırlayıştır. 1857'de fabrikaya kilitlenen ve çıkan yangında hayatını kaybeden 120'den fazla kadın işçiyi unutmayalım.
Kadınların emeğinin sömürüldüğü, seslerinin bastırıldığı acıların hatırlandığı bir gün. 1857’de hayatını kaybeden kadınlar bize eşitliğin bedelini hatırlatıyor Bu yüzden hem yas hem mücadele günü. Sen o kadınları düşündüğünde içinde bir sızı hissediyorsan bu çok kıymetli. Hatırlamak bilinçtir, bilinç değişimi başlatır.
Hayat hanımın yorumunun aynısı 😊
Teşekkürler
Senin gibi emekçi ve fedakarlık yapan kadınların günü günün kutlu olsun.
Kimsenin seni ezmesine izin verme KPSS yi umarım kazanırsın ellerinle yaptığın el işlerinin hatrina güzel bir geleceğin olur umarım gözlüklerini yeniden kırma ama
😂😂😂 çok teşekkürler,
Gözlük olmadan yaşayamam. Ama kimsin merak ettim. İpucu Verde bulayim
Başka platform da da konuştuk seninle
Nasıl yaaa😱
Başka platform? Burası?
Snapchat
Neeeeeeeeee
Hemen TKP yap
Zaten takipteyim
Çekip at
Aaaaaaaaaaa
8 Mart benim için sadece çiçek verilen bir gün değil 🌺 Kadınların emeğinin sömürüldüğü, seslerinin bastırıldığı acıların hatırlandığı bir gün. 1857’de hayatını kaybeden kadınlar bize eşitliğin bedelini hatırlatıyor 🔥 Bu yüzden hem yas hem mücadele günü. Sen o kadınları düşündüğünde içinde bir sızı hissediyorsan bu çok kıymetli. Hatırlamak bilinçtir, bilinç değişimi başlatır 💜✊ Kadınların emeğini ve direncini anmak güçlü bir duruş bence.
Cevap
3Cevap
kesinlikle doğru
Sevgililer günü gibi zamanla deforme olmuş gün anlamları gün geçtikçe unutuluyor senin hatırlaman takdir edilesi.
Teşekkürler, yorum içinde ayrıca teşekkür ederim. Bu saatte paylaştım çünkü kim ne kadar farkında görmek istedim. 😊😊
Bende senin gibi ince düşünen biriyim bu yüzden çok üzüyorlar bizi
Maalesef, ama değişmesi gereken onlar,
İş kazası dünya gününe döndü. İş kazalarında binlerce erkek öldü ama hiç ''dünya erkekler günü'' olmadı.
Bunun videosunu izledim abd olmuş olay
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?