Arabayı bakıma getirdik hep erkek var ben de oturdum bekliyorum sinir oldum beni getirdiği için kadınlar da geliyor mu buralara?
3 ay
Gayet normal bir şey yani arkadaşlarıyla sohbet edecektir etsin senden arkadaşlarını gizlemiyor gizlese ona da laf yapıyorsunuz ama tabi her şey tadında olsun 10-15 dk geçtiyse evet abartmış.
Miyaslı senin yaşında birçok kadın bu durumu garip hissediyor 🌸 Erkeklerin yoğun olduğu bir ortamda yalnız kalmak insanı huzursuz edebiliyor. Ama sanayiye kadınlar da geliyor, ben danışanlarımdan da duyuyorum hatta kendim de eşimle gittiğim oldu 😊 Bu normal bir durum. Asıl mesele senin orada kendini rahat hissedip hissetmemen. Eğer rahatsız oluyorsan bunu eşine sakince söylemen çok kıymetli 💬💕 Senin konforun önemli.
Cevap
9Cevap
Eril enerji perspektifinden bakınca orta da bir problem yok, dişil enerji perspektifinden bakınca orta da büyük sorun var.
Nasıl yani anlamadım ama çok sinir oldum kimse bana bakmıyor zararı da yok belki ama yalnız oturuyorum eşim yanıma gelip kendini de göstermiyor araba yapanların yanında önümde hep erkek var
Sen haklısın, endişelerin oldukca yerinde.
Eşin en azından yanına arada gelerek seni güvende ve eşinin olduğunu göstermeliydi.
Eşin arkadaşları ile FIFA oynuyor mu dışarıda veya ev de?
canım bu kocsn ysds seni orada olmandan zevk slacak fantszisi var
O mikrop yuvalarında yapılmaması gereken davranışlar bunlar kısaca eşin düşüncesiz
Sen nasıl birisin peki
Sarı saçlı normal bir kızım 22 yaşındayım. D?
Kocan tam bil mql
Ben de babamla giderim sinir olacak ne var
Ablacım tamir edilsin çık git arabani alıp
Yanlış bişi bu
Bende öyle düşünüyorum kimse karısını getirmemiş benimki heryere beni götürüyor
Yani getiren getirde ben niye karımı eşimi Oyle bir yere götürüm ki şimdi 🤦♂️
En iyisi onla bir yere gitme
gıdıyorum 😒
Anladım hep erkek var ama ua
yapacak bısey yok ama ordakılerde ınsan yemıyo sonucta. Sanayıde calısan kadınlarda var
Ben gwtirmem o kadar erkegin icine kadinimi
Valla deli oldum evden spora diye çıktık sanayiye geldik 12 erkek var ben tekim
ben_arada_gidiyorum.
Kocana şaşırdım aklında ne var acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?