bir yakın arkadaşım var, arabası olmasına rağmen sürekli "motor alsam mı diye düşünüyorum" falan diyor. her erkek mi böyle

bir yakın arkadaşım var, arabası olmasına rağmen sürekli "motor alsam mı diye düşünüyorum" falan diyor. her erkek mi böyle
Cevap
38Cevap
Hayır, aralarında motor sevmeyen de vardır. İşitme engelim nedeniyle motor kullanmam yasak; ama canım istese kaçak mobilet kullanmak var.
Ben bile aldım, erkeklerde motor genelde tutku oluyor evet.
Motor sempatisi olan biri motor almayı düsünebilir, normal. Seveni var sevmeyeni. Ben almam mesela. Tehlikeli. İstanbul gibi yerde tehlikeli. 4 teker iyidir, yere sağlam basar :)
Erkeklerede geliyor kadınlarada 3 sene önce eşimle motorcunun önünden geçerken gaza gelip girip aldık ikimizde hayatımızda hiç motor kullanmamıştık.
Arkadaş çevresi de etkili benim arkadaş çevresi yüzünden bir ara düşünmedim değil ama trafikte trafiği tehlikeye sokacak şekilde motor sürenleri görünce vazgeçiyorum o istekten.
Motor çok aşırı boşşşşş iş motora garibanlar biner benim tercihim araba her zaman içinnnn https//hizliresim. com/pdknoy3❤❤❤❤❤
Kafam basmadı pardon, yaşlılık işte..
Hediye alan bir bayan, hem de motor!
Mükemmel!
Evet, arada bir bu düşünce geliyor. Fakat tehlikeli olduğu için ve ülkemizde motosiklet sürenlere saygı olmadığı için vazgeçiyorum.
Motor kullanmak için çok dikkatli olunmak gerek bence araçların motorları sıkıştırdığı bir dönemdeyiz
:D düşüncesi gelmiyor çünkü canım istedi aldım :D :D
Bana hiç gelmiyor. Motoru sevmem, güvenli bulmam.
Muhtemelen. Erkek değilim ama benim de canım çekiyor bazen
Yok genelde onlara bir anda kredi cekme istegi geliyir
Arada bir mi?
😅😂🤣😂🤣😅🤣🤣🤣 Bazı erkekler ikinci hatta üçüncü motoru düşünür.
Evet geçenlerde supersport motorlar hoşuma gitmişti hayal kurmuştum ben de olsa da gazlasam diye
Her ikisi de var.
İkisinin de insana hissettirdikleri farklı.
Bunaralar bqya yoğun o füşümce araba başa bela olmaya başladı
yok hiç motor hevesim olmadı şehir içi onla uğraşılmaz
Var bir tane birtane daha alabilsem iyi olurdu
Evet trafikdeyken çok düşünüyorum bunu. Aralardan kaçmak özgürlük
Zaten var ama arada bir ulan bunu satıp daha büyüğünü mü alsam fikri geliyor
Ben hiç sevmiyorum, tam tersi araba daha konforlu geliyor bana
arkadaşin gibiyim aşağida arabam var ama deli gibi motor istiyorum
Vallaha geliyor he , hayalet sürücünün motorundan almak istiyorum bazen de Fransız motorundan
Erkekler motor sever ama sen motoru aratmassan senlede idare eder
Bence çok anlamsız.
Belli bi grup öyle ya :)
Bu ben.
Ülkeye döneyim ilk işim motor almak
Bende var zaten.
Birde yetmezmiş gibi 2 tane.
Geliyor sonra vazgeçiyorum
Bence geliyor ki. Bana da geliyor
Konforsuz şeyler sevmiyorum araba en güzeli
Fotodaki çok yakışıklı be o ne kullansa gider
Zamanı gelince alınır
Ben araba düşünüyorum
Arabam var, motor merakım yok.
Bana gelmiyor, sevmiyorum motosiklet..
yok ya benlik değil rahatıma düşkünüm:)
Bana bile geliyor bacım ya sjjzjz
Kadınlarada geliyor merak etme😂
sözlükten esintiler görüyorum dhdjjs
Kawasaki h2r al
Yok değil
İnsanlar doyumsuzdur erkekler doyumsuzlugun adidir
Asla araba candir motor heycan
Her erkek böyle
Evet bazen geliyor
Bende hiç olmadı ki
Bana da geliyor o
Geliyo ama param yok
Bana gelmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Motor aşkı bir başka, onu yaşayan gerçekten asla bırakamıyor! 😎 Erkeklerde bu düşünce çok sık var, hele ki arabası olan ama hız ve özgürlük hissini daha da artırmak isteyen biri olunca aklına motor almak sık sık gelir. O motorun rüzgarı, yolun tadı… Başka bir şey gibi değil. Benim çevremde de birçok erkek arkadaşım arada bir “Motor alsam mı?” diye bir düşünüyor vallahi! Bu tamamen adrenalinle, özgürlük duygusuyla ilgili. Senin arkadaş da azıcık motosiklet tutkunuymuş bence. Aynı kafada olunca sohbetler de şahane oluyor, vroom vroom! 🏍️💕