Motor kullanan erkekler hakkında görüşleriniz neler? Sadece bayanlar değil erkekler de cevap verebilir.
Genel yargı nedir? Motor kullanan erkekleri nasıl olarak görüyorsunuz?
Genel yargı nedir? Motor kullanan erkekleri nasıl olarak görüyorsunuz?
toplum pek hoş karşılamıyor.genel yargı trafik kurallarına uymadıkları ve aşırı hız yaptıkları yönünde.ama birkaçkişi için herkesi genellemeye sokmak olmaz.araba kullanan erkekleri daha kasıntı bulurum ben.nişanlımada araba değil motor alalım diyorum hep ;)
link
bunlardan biriyse hız meraklısı olduğunu düşünürüm bırde cesur olduğunu
sağol
arkadaşım motor kullanmak hem hoşuma gitmiyor hem de çevrede bulunan gençler sayesinde gürültü ve trafik kirliliği yaratıyor .Otomobil olsa yazacak şey bol olurdu ama motor sadece hobi olabilir özellikle şehir alanında
nerde kullanalım şehir dışına mı çıkalım?
bi nast bi elegance olsaydı eğer altımda emin ol yakardım ortalığı ama 50,000£ ve 60.000£ bu motorlar toplumu yerim o motor eğer gürültü yapmaz hız yapmazsa bi şişe benzin döker toplumla birlikte yakarım
şu anda ne kullanıyorsun?
Cevap
5Cevap
ben bile hayranlık duyuyorum onlara :D chopperlar özellikle :D
almayı düşünsene :) ehliyete yazıl git bi mondial mct 250 ile başla, pahalı birşey değil. sararsa eğer zevkine göre bir motor alırsın ilerde.
valla ben yarış motoru hastasyım bayan olarak .. erkek olsaydım kesin alırdım kendime.. çok hoşuma gidio hız çnkü.. bana kullanan erkekler fırlama böle kızlarla çok zaman geçiren erkekler gibi gelir hep ve durumu iyi olan erkekler :)
motor klübünden arkadaşlarla yalnızlıktan beraber içtiğimiz oluyor. hiçte sandığın gibi değil emin ol :)
severim motoru heleki istanbul trafiğinde fırttt ilerliyorsun hemen..
okadar aptalımkı b grubu ehlıyet alırken motorada girebılırdım ama aklıma gelmedi..
şimdi bir daha para bayıl sınava gir
motor, trafik ve ilkyardımdan muaf oluyosun zor değil..
:D
Kullandığı motora göre değişir. Misal Harley-Davidson kullanıyorsa harika bir adamdır.
racing kullananlar? mesela bende mavi zx10r var ne düşünürsün hakkımda yolda görsen?
yada mavi değil siyahı var diyelim veya yeşil? renkle mi alakalı?
Kawasaki de güzeldir ama benim gözümde bir Harley-Davidson değil. Ben renkten, kişiden çok motorun modeli ve üzerindeki işçilik hoşuma gidiyor.
abi bizim motorlara airbrush olmuyor, genelde sticker kullanıyoruz. harlerycilerden farkımız ne ki? onlarda uzun yol için kol kası çalışır bizde çalışırız. giyim kuşam desen ha keza aynıdır. motor güçleride super sportlar adına konuşursam aynıdır hemen hemen. ben pek ayrıştığımızı düşünmüyorum.
bn bi erkek olarak cevapladığım için fazla havalı buluorum. ama ilerde motor kullanmayıd düşünüyorum.:)
Severim, motora binmeyi de severim. Olsa da binsek.
aklı başında hiç bir motor kullanıcısı arkasında biri varken yüksek hızlara çıkmaz. denge ve rüzgarın etkisi nedeniyle. o yüzden çok yüksek hızlar için kendin öğrenip kullanman gerekli :)
ama 120-140 yeter dersen ve ankaradaysan bi otoban yaptırabilirim.
En byuk tutkum honda cbr 600um var inmek istemiyorum
modeli kaç? 03 üstü kasaları benimde hoşuma gidiyor. arkadaşın var bitane kırmızı.
eski sevgilim motor hastasıydı alırdı sıkılınca bi üst modelini sonra bi üst modelini.. benim açımdan kötü biraz, dağa çıkıyodu yarışlar falan filan.. korkuyodum bi gün bi yerlerini kırcak diye:)
Motosiklet özgür ruhların vasıtasıdır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar