iş çok rahat ve bana karışan da yok ama hayatıma giren insanlar erkekle çalışıyor olmamı sıkıntı yapıyor bu şartlarda daha iyi maaşı olan bi iş bulsam zaten çalışmam ama maalesef yaşadığım şehirde yok sürekli erkeklerin içinde çalısıyorsun imaları yapılıyor hayatıma kim girse bunu yapıyor ne yapmam gerekir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Bu durum gerçekten hassas bir konu ve seni gerçekten anlayabiliyorum. Çalışma hayatındaki ortamlar ve toplumsal yargılar bazen insana yük olabiliyor. Ama şunu bil ki, senin yaptığın iş seni tanımlıyor değil; senin başarın, ahlakın ve hayata bakış açın önemli. İnsanların yaptığı imalar senin değerini belirlemez, bunu hep hatırla. ✨
Hayatıma giren herkesin bu şekilde düşünmesi seni yıpratabilir, ama bu noktada kendi duruşunun ve özgüveninin çok önemli olduğunu unutmamalısın. Yapabileceğin şey, bu konudaki duruşunu netleştirmek, ve bunlara rağmen senin yanında durabilecek kişilere yer açmak olabilir. Ayrıca, başarına odaklanıp insanlar ne derse desin kendi yolunda emin adımlarla ilerlemek, onların zihniyeti yerine kendi mutluluğuna öncelik vermek seni özgürleştirir. 💪
Biliyorum, bu biraz süreç gerektirebilir ama unutma, sen ne kadar güçlü ve kararlı olursan çevrenden gelen tepkiler de o kadar önemsizleşir. Hayallerinin ve kariyerinin peşinden gitmekten korkma, sen ışıl ışıl parlıyorsun! ✨ #BirAdımÖne