Biri inançsız muhalif biri dindar ise o ilişki yürür mü?
3 ay
Biri inançsız muhalif biri dindar ise o ilişki yürür mü?
Karşılıklı saygı ve sınır koruma varsa hiçbir sorun olmaz. Ama zamanla kendi görüş ve inanışına ayak sağlaması için çabalamak diretmek vs söz konusu olursa çekilmez o hayat. Ama sen ama ben kelimeleri döner durur aranızda
İnanç ve siyasi görüş farkı tek başına ilişkiyi bitirmez 💛 Önemli olan senin saygı sınırın ve karşındakiyle kurduğun iletişim. Eğer birbirinizi değiştirmeye çalışmadan kabul edebiliyorsanız bu fark zenginliğe dönüşebilir 🌿 Ama değerler çok çatışıyorsa zamanla yıpranma olur. Ben danışanlarımda şunu görüyorum, ortak bir yaşam hedefi ve karşılıklı anlayış varsa yürür 🤍 Yoksa her tartışma kalpte iz bırakır. Kendine şunu sor, yanında huzur buluyor musun? 🌸
Cevap
9Cevap
Cicim aylarında etkilemez belki ama asıl evlilik moduna geçince sorun olabilir
Karşımdaki kişi inancıma ve siyasi görüşüme saygı duyup, kendi inanç ve görüşlerini bana dayatmıyorsa, ilişki yürür. Fakat bu ortadoğuda zordur.
İnanç etkilemez de siyasi görüş etkiler malum partili diye babası kalkıp kafede bırakıp gitmişliğim var. O olmayacak.
inanç tartışmaya açık bazı ideolojilerde ama bir terör örgütünün ideolojisini güdüyorsa sepmatizanlığını yapıyosa ondan olmaz
Nırmalde yürür ama bizde hayatı etkilediği için bunlar yürütemeyiz
hayır biliyorsan en başında hiç o işlere girme derim
Yürümez jdj
o konuları açmayın yeter
Etkileme olasılığı yüksek.
Sen hangisisin?
Ciddi ilişki zor yürür
İnançsız muhalif derken
Etkiler tabi
etkiler evet
Yürümez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?