Eşimin ailesi kendi ailesini konuşup benimkini hiç sormayınca alınmakta haksız mıyım?

Bu bile bence bir dışlamaktır bakın. Eşimin ablasıyla eniştesi amca çocukları tamam mı Ne zaman ortamda otursak sürekli işte adamın ailesinden falan bahsediyorlar annesinden falan böyle ortamı sıcaklaştırıyorlar tamam mı kaynanam falan ya da işte kayınpederim yani illaki dünürlerinden bahsediyorlar. Takılıyorlar kısacası adama tamam mı adam yani ortama çekiyorlar adam da tabii hoş karşılıyor.

Yani ben de 7 yıl falandır bunların arasındayım bir kere bile durduk yere benim ailemi sormuyorlar ailenin durumu nasıl demiyorlar.

Tek tük kaynanam derdi hani ailen nasıl falan O da ailemi ziyaret ettikten sonra eve gelmişse hani o da canı gönülden değil sırf laf olsun diye söylerdi.

Kayınpederimin damadı ile bu sene işte aile sohbetlerine yemeklerinde beraber bulunuyoruz ama şunu fark ettim ki gerçekten ben hep dışlanmışım bugüne kadar siz olsanız alınmaz mısınız

Güncellemeler
3 ay
Güncel
Eşimin ailesi kendi ailesini konuşup benimkini hiç sormayınca alınmakta haksız mıyım?