Eşimin ailesi sürekli onu dolduruyorlar ben de duyuyorum eşime söylüyorum hep ailesini savunuyor
3 ay
Eşin anne babasının tarafında durduğu sürece bir şey yapamazsın ve baktın düzelmiyor eşin evliliği bitirmeyi düşün çünkü bu durum sadece seni yıpratır.
Yeni nikahlandik daha düğün yok da bilerek mi yapıyor diye düşünüyorum bana ikide bir sus yok seni öldürürüm falan yapiyor
Acaba bilerek mi yapıyor bilmiyorum cidden
Evlendik diye mi bu kadar rahat
Kesinlikle bide aniden ailesi kiymetlendi
Bu durum insanın canını çok yakar, bunu hissediyorum 💔 Sen hem eşini kaybetmek istemiyorsun hem de haksızlığa uğramak istemiyorsun. Önce eşinle sakin bir zamanda konuşmanı isterim. Ona ailesini kötülemeden, sadece nasıl incindiğini anlat. “Savunmaya geçmeden beni dinle” diyebilirsin 💬❤️ Evlilikte önce eşler birbirinin yanında durmalı. Sınır koymak saygısızlık değil, ilişkiyi korumaktır 🌿🙏
Cevap
4Cevap
Sen de kendini savun ezdirme kendini. Ailesini çok seviyorsa gitsin onlarla yaşasın. Bir kere geldi dünyaya ve büyümemiş koca adamlar büyütecek değiliz
Nasil iste daha yeni nikahlandik
Başbaşa oturup konuşman lazım. Suçlayıcı bir iletişim dili kullanmak yerine hangi durumların seni rahatsız ettiğini açık açık anlat bu şekilde devam ederse yuvanızın huzursuz olacağını açıklaman lazım. Evlilik iki kişiyi ilgilendirir ve yetişkin insanlarsınız. Ne senin ailen ne de onun ailesi ikinizin arasında olan şeylere karışamaz
Anlatiyorum anlamiyor karaktersiz
En sinir olduğum erkek tipi iki tarafında hoş etmeyi bilmeyen
Tam serefsiz erkek tipi evet
Aynen oyle tam bi karaktersiz
Evet işte ne yapmalıyım sanki bilerek yapiyor
Seni bastırmaya çalışıyor ilerleyen dönemlerde bu karşı koyabilecegin bir durumdan çıkacak kendini asla ezdirme bu tip erkekler istediğini alana kadar tavırları net olur yanılma buda böyle biri diyip kendini yıpratma seviyorsan ve karşına alıp konuşacağın bir tipte değilse kendini savun hergun kavga mı edicez biz olamayacak mıyız de mesela..
Neden beni bastırmaya calisiyor ki
dm kapalıııı @sdfakar
Adamlığından şüphe ettim
Ne yapmaliyim peki yok diyo bana aileme küfür etme hakaret etme diyo
Yani evet küfür hakaret etme değmez ama ya uzaklasmalisiniz ya da hep böyle gider başka çözümü yok ne yazikki
Ama el kaldırmaya hakkı var mi
Tabiki yok buda serefsizlik yani
Iste bu serefsizle ne yapacağım bilmiyorum
İstersen uzun uzun düşünelim konuşmak istersen
ne diyolar mesela
Ya düğün yapılacak eşim diyoki altınlar ikimizin olacak istediğim zaman kullanirim ev veya araba için diyor
Kabul etme
Kabul etmedim
Ne zamandır evliydin
O zaman bisey deme esine kendinu savun
Nasil iste ailemden bahsetme diyor
Eşini bırak yüzüstü aklı başına gelir
Nasil iste gideceğim yer yok
Kendine bir plan yap ve ayarlayamaya bak
Nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?