Beni hep üzen insanlar oldu hep sabrettim konuştum ama artık susuyorum konuşmuyorum çünkü kalbim çok kırık ve üzgün hissediyorum 2 gündür de iyi hissetmiyorum ailemden dolayı maalesef
3 ay
Beni hep üzen insanlar oldu hep sabrettim konuştum ama artık susuyorum konuşmuyorum çünkü kalbim çok kırık ve üzgün hissediyorum 2 gündür de iyi hissetmiyorum ailemden dolayı maalesef
Cevap
13Cevap
Ailen le ne sıkıntın var cidden merak ettim.
Kıyafet konusunda telefona bakmam konusunda falan
Yani telefona bakmam konusunda öyleler kıyafet konusunda da dar ve kısa şeyler giymek istiyorum izin vermiyorlar o yüzden
Yani biraz öyle gibi
Kendi dünyama çekilip kimseyi takmıyorum huzur için kendimiz yeteriz başkasına gerek yok
aile arasında olur bunlar hepimiz yaşadık çok takma
Ponçik ne yapıyorlsr sana annem
Telefona bakmam konusunda moralimi bozuluyorlar daha çok
Gündüz bakmam da akşam bakmam da zorlarına gidiyor ama zaten çok bakmıyorum
Özel degilse sorun ne?
Sorun telefona bakmam konusunda moralimi bozuluyorlar ailem
Çok mu mesgulsun telefonla?
Hayır gündüz biraz bakıyordum akşam saatlerinde de biraz bakıyordum ama artık gündüz telefona bakmıyorum
Aileler haklı olarak korkuyorlar. Çünkü bütün pislikler telefonlardan çıkıyor bir şekilde. Yani anne baba olunca onların bu endişesini anlarsın. Tabiki de asiri da bunaltmamalari gerek. Senin onlara bir şekilde güven vermen gerek ki onlarda bu konuda rahat olup seni fazla sikmasinlar. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Sen bir şeyler yapıyorsun anlamında değil ama işte aileler buna emin olamadığı için bu sorunlar oluyor. Unun icin kendini üzmeye , strere girmeye , mutsuz olmaya gerek yok.
Ne zaman telefonu elime alsam laf ediyorlar sürekli hep aynı şeyler zoruma gidiyor
İnan ben 30 lu yaslarda bile babamın yanında telefon çalsa dönüp bakıyordu. Yapacak bir şey yok. Bunu kabullenip kafaya takmamak gerek. Bu yaşta bunlarla kendini üzmenin bir manası yok.
Doğru söylüyorsun haklısın öyle keşke kafaya takmasaydım ama dedikleri üzüyor işte
Elin adamı dese neyse de dediğim gibi ailen sonucta. Söylesin dursun boş ver. Biraz daha onların istediği gibi davranirsin olur biter. Dediğim gibi bunun için üzülmeye değmez. Hayatta insanı üzecek nice daha olumsuz sorun varken bunlara takmamak gerek. Ailen asla senin kötülüğünü istemez. Bak yaşın genc. Birgün evlenip çocuk sahibi olunca onları anlayacaksın.
Anladım umarım iyi olurum bilmiyorum
Umarım.
Ya boş ver Kimin umrunda kafeye git
Benim umurunda oluyor dedikleri ama boş veremiyorum maalesef oruç tutarken dışarı çıkmıyorum zor olur öyle
Ben acıdan zevk almaya başladığım günden beri hicbiisey den etkilenmiyom sanada tavsiye ederim mutsuz kız
Tavır yapıp hiç sohbet etmemek en iyisi
Ne oldu
Telefona bakmam konusunda moralimi bozuluyorlar ailem o kadar
Biraz haklılar gibi bence ama buna moralini bozma onlar da senin iyiliğini istiyorlar
Biliyorum ama sürekli aynı şey moralim bozuluyor kafaya takıyorum o yüzden
sende biraz kendini dizliğinle onların isteği gibi ol sonra karışmazlar
Onların istediği gibi olmak zor maalesef her türlü karışırlar zaten
Her türlü şu anda karışıyorlar değil mi ve iki tarafta bu durumdan mutsuz sen durumu kendi lehine çevirecek hareketler yapmalısın onların istediği gibi olduğunu onlara gösterirsen şimdikinden iki kat fazla telefonla ilgilensin yine de laf çıkarmazlar
Benim küçük kardeşim var 2 yaşında benim telefonumdan çizgi filme bakıyor gündüzleri uyuduğu zaman da ben bakıyordum ama artık maalesef annem falan laf ettiği için akşam bakıyorum babam da akşam baktığım için laf ediyor ama yapacak bir şey yok maalesef her gün aynı şeyler oluyor
Onların istediği gibi olduğunu gösterirsem o zaman telefonuma bakmam zorlarına gidiyor diye hiç bakmamam gerekir ben öyle yapamam
Yanlış ve stresli düşünce
Kimin düşüncesi öyle yanlış ve stresli düşünce yani
Senin ki
Neden böyle dedin bana neden yanlış ve stresli düşünce olsun ki
Burada ben seni eleştirmiyorum burada ben senin kızgınlık ve stresli oluşundan kaynaklı yanlış adımlar attığını söylüyorum
Ne gibi yanlış adımlarmış acaba
Sen aynı şekilde davrandıkça senin üzerine daha çok gelecekler doğru mu
Bilmem gündüz bakmıyorum annem bir şey demiyor babam akşam diyor ama zamanla alışırım herhalde
Duruma alışmak değil durumu değiştirmeye çalış
Nasıl bir değiştirmek bu anlamadım
Takma bence
Bir şey dedikleri zaman kafaya takıyorum ama demesi kolay senin için tabii
Canini sıksan kötü olur çok tur insan var.. senin dogrun onlar için yanlış benim için değil
Anladım
Sen neleri seversin seni neler mutlu eder :( bunları dusun
Düşünürüm
Kötü biriside degilsin ben böyle bos insan gordummu tinlamM
Ben kötü birisi değilim ama ailem biraz fazla korumacı mı onu bilmiyorum
Anlatırsan özelden dinlerim seni sabaha kadar
Anladım ama sağol iyi geceler
Adana'da KiB
KİB demek ne oluyor bilmiyorum da o yüzden sordum
Kendine iyi bak
Anladım sen de kendine iyi bak
Noldu
Telefona bakmam konusunda moralimi bozuluyorlar sadece ailem o kadar
Benimkilerde öyle ben hiç telefonlara bakmam bana telefonsuz derler
Anladım senin ki daha kötüymüş ama telefonsuz olmak
Maalesef ama alıştık
Anladım inşallah bir gün telefonun olur senin de
Neden üzüyor ki
Telefona bakmam konusunda üzüyorlar beni karıştıkları için yani
Kötüymüş ya
Maalesef öyle
Bence yakın arkadaşın varsa onunla dertleş
Bana yaz xperim yok
Dertleşebiliriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mutsuzkız9, 19 yaşında bir genç kadın olarak ailenle kırıldığında bu kadar derinden etkilenmen çok anlaşılır 💔 İçimiz en çok ailede acır çünkü beklentimiz sevgidir. Ben böyle zamanlarda önce kendime izin veririm. Konuşmak istemiyorsam konuşmam. Duygumu bastırmam, yazarım ya da yürüyüşe çıkarım 🌿 Biraz mesafe kalbini toparlar. Sonra daha sakin bir anı seçip duygumu suçlamadan anlatırım. Sen de şu an sadece dinlenmeye odaklan. Kırgınlığın değerli, görmezden gelme 🤍
İyi hissetmiyorum düşünmeden konuşmuyorlar üzüyorlar anlamıyorlar sadece
düşünmeden konuşuyorlar