Ailem beni niye istemiyor çok ağlıyorum, bu durumu nasıl aşarım?

Ailemin hep beni sevmediğini düşünüyorum. Annem ve babam ayrı 16 yılda babamı 4 kere falan gördüm görüşmek istemedi, nafaka ödemedi size bakmak zorunda değilim evlendim dedi ve 2 çocuğu oldu. Annemde hep benim üstüme geliyor evde annem, abim ve ben yaşıyorduk önceden dedem ve ananemde vardı. Dedem vefat ettikten sonra ağır bunalıma girdim onu çok seviyordum baba yerine koymuştum bana bir tek o kızım diyordu ama annem ben birşey yapmadığım halde sürekli beni sorumlu tuttu senin yüzünden oldu diye. Abimle aynı yerde üniversite kazandık annem evde tek kalmasın diye orda bir ev tutmak için ısrar ettim yalvardım hatta abim hiç bir zaman istemedi hep küsüyordu ev tuttuk ve annem sürekli beni azarlıyordu mutlu değilim burda dedi. Şimdide ben başka yerde okuyorum ve sürekli geldiğimden beri odamdakilerle sorun yaşıyorum anlaşamıyoruz anneme anlatıyorum ağlıyorum oda hep başımı şişiriyosun ben burda hasta oluyorum diye beni azarlıyor telefonu yüzüme kapatıyor. Bugünde günlerdir kek istedim ama yapmadı bende başkası istese hemen yaparsın bir tek bana yok diye kavga ettik. Abim bir odaya annem diğer odaya gitti bende salonda soğukta oturdum annem hiç gelmedi 1 saat boyunca ağladım çok üşüdüm sonra abim geldi bende gelmiycem diye kızdım odasına gitti annem geldi beni odaya sürükledi Tokat attı bende bağırdım abim geldi anneme kızdı niye bağırıyorsun vurma dedi. Annem bu delirdi artık bir kek zoru ağlamaya başladı seni kıskanıyor yarın hocaya götürecem yurttakilerle anlaşmıyor bizimde bir vade huzurumuzu kaçıyor dedi halbuki ben eve geleli 1 ay oldu geldiğimden beri hep beni azarlıyor kavga ediyoruz bende anne gidicem çok özlerim seni kavga edip durmayalım diyorum. Sonra ben odaya girdim kapının önüne oturdum annem bağırdı abim vurma ona dedi annem içeri çağırınca gelmedim sonra iyi ben çıkarım dedi bahçeye çıktı ben odaya gittim o girsin üşümesin diye sonra oda gitti uyudu. Zaten abim gelmese annem asla gelmezdi gibime geliyor
Ailem beni niye istemiyor çok ağlıyorum, bu durumu nasıl aşarım?