Ailem beni sevmiyor beni evde istemiyorlar ne olur yardım edin her gün ağlıyorum?

Merhabalar ben çok kötüyüm. Ailem beni istemiyor. Ben lisede meslek lisesini kazanmıştım göndermediler. Üniversite sınavına başvuru yapmıştım ama ücretini bile vermediler sınava girememiştim. 5 senedir çağır merkezinde çalıştım ama orası küçülmeye gidip kapanınca işsiz kaldım zaten sonrada deprem oldu ailemle depremden sonra rizedeki köyümüze geldik burası çok küçük 26 yaşındayım hem kendileri okutmadı hemde memur değilim diye bana yapmadıkları kalmadı. Odaya kapattılar aynı sofraya tabak koymadılar beni misafir içine çıkartmıyorlar. Hergün ağlıyorum kapalı bir bayanım depremde kıyafetlerimin hepsi gitti bir parça kıyafet almadılar gelen yardımlardan giyindim asla gocunmadım. Zor bir süreç atlattım ailem bana keşle depremde ölseydin sırtımıza yüksün dediler hergün Allaha yalvardım canımı alsın diye. Ben sara hastasıyım ve hastalığımdan dolayı beni istemeye gelneler kabul etmiyor. Ailemde başımıza kaldın hastalığın ilerlesede ölsen diyor ben ne yaptım onlara maddi manevi destek olmaktan başka hi bir şey yapmadım. Yemedim elimdeki son paralarımı onlara verdim kendime bir şey bile almazdım. Şimdide bana böyle davranıyorlar ne yaptım ben. Onları incitecek hiç bir şey yapmadım

Ailem beni sevmiyor beni evde istemiyorlar ne olur yardım edin her gün ağlıyorum?