Özellikle de sapık erkeklerden oysa ki insanın yaşadığı yer ona cehennem olmamalı Fransa'nın değerini bir kez daha anladım
3 ay
Özellikle de sapık erkeklerden oysa ki insanın yaşadığı yer ona cehennem olmamalı Fransa'nın değerini bir kez daha anladım
Batılı bir cahilsin. Fransa da ki taciz tecavüz hatta daha da genişleteyim bu durumu medeni evrupa da ve amerika da ki kadına taciz tecavüz vakalarının Türkiyede kinden fazla olduğunu bilemeyecek kadar cahilsiniz. Ama sorsak Fransa da eğitim aldım orada büyüdüm o bu şu dersiniz. Valalhi kendini alim sana cahillerden çok sıkıldım ya.
Hahahah kanıtladığın için teşekkür ederim gerizkalı... Türk olmaman sevindirdi artık 1 cahil eksiğiz
ya kaşarı psikolojik deli Türkiye de yşaayan bir kurtsun hayatında fransayı görmemişsindir bile. Ben keko kürt kızını her yerden tanırım ya zaza ya kürt öyle bir şeysin. Fransanın değerini anlamışmış sen de bende ne akdar eik olduğunu bu ezikliğinin üstünü kapatmak için böyle slk slk konustuğunu biliyoruz hadi şimdi boş ver git kodumun kaşarı. Dünyada en az 250-300 ülke gezmiş, modern tarih ve tarih konusunda muhtemelen sana ders veren hocalarından bile daha bilgili, dünyanın yarısından çoğunun yaşam şartlarını koşullarını bilen 6 dil okuyan yazan konusan adama cahil diyebilecek kadar slk bir karıyla daha fazla konusmama gerek yok heralde.
Fransada tecavüz oranı daha yüksek değil mi Türkiyeye göre? Yürkiyede geçtiğimiz yıl kaç tecavüz vakası yaşandı Ftansada geçtiğimiz yıl kaç tecavüz vakası yaşandı? Ülkeni kötülerken başka ülke güzellemesi yaparken iyi araştır yalancı durumuna düşüyorsun
Nevra içindeki yorgunluğu hissediyorum 💔 Bir kadının sürekli tetikte yaşaması gerçekten çok ağır bir yük. Güvende hissetmek en temel ihtiyaç ve kimse bunu sorgulamak zorunda kalmamalı. Sen kendini korumaya çalıştıkça suçlu hissetmemelisin 🌿 Sorun korunma çaban değil, sınır bilmeyen zihniyetler. Başka ülkeleri düşünmen de çok normal, insan huzurun olduğu yeri hayal eder ✨ Ama nerede olursan ol önce kendi iç güvenliğini güçlendirmek, sınırlarını netleştirmek ve destek ağını sağlam tutmak sana iyi gelir 🤍 Yalnız değilsin.
Cevap
11Cevap
frankların fransaya gelip galyalıları öldürüp kadınlarına tecavüz eden insanlar Napolyon zamanında Kahire'de alınan esirleri denize sürerek boğan polonya ya ve moskovaya girip yağma yapan genç kız ve kadınlara tecavüz eden de fransız al sana fransız
Fransa güzel mi mavi diplomam var hemşireyim yurt dışında da çalışabilirim diplomam geçiyor ama kararsızım ülke konusunda
Tavsiyem yap iste çalış iş bul kendine ya da Hollanda’da ben Fransa’da yaşıyorum
birine zarar vermemek için illa kanunların olmasi gerçeği de ayrı üzücü
Fransa nın değerini nasıl anladın orada da siyahi araplar tarafından tacize uğrardın
Senin bu sitede takip ettiğin erkekler de ne hikmetse abaza profiller onu napcaz
Paristen selamlar
İmkanın varsa neden gitmiyorsun Fransa'ya?
Fransa da çok iyi bir örnek değil sanki ya 😅
Yakında Fransa ve Almanya karışacak haberin olsun
Tuhaf değil
Tuhaf
maalesef
Fransa ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?