Ben 26 yaşında, Türkiye'nin küçük bir ilçesinde yaşayan biriyim. Şimdiye kadar sevgilim elbette oldu fakat hiç biriyle yakınlaşmadım, dokunmadım. Bu tür şeylerin ilişkiyi zedeleyeceğini, arada ki masumiyeti öldüreceğini düşündüğüm için daima yakınlaşma düşüncesini evliliğe bıraktım. Bu sitede olsun, diğer bir çok sitede olsun kızların sevgilileri ile yaşadığı olaylara denk geliyorum. Kendim gibi birinin varlığından şüpheliyim. Sizce ileride benim gibi düşünen, kimseyle yakınlaşmamış, aile terbiyesi almış biriyle evlenip mutlu olmam ne kadar mümkün?
Türkiye'de ahlak sahibi, namusuna düşkün kadın kaldı mı?
Diyelim ki geçmişi öyle ama sonrasında düzeldi ve tövbe etti. Herkesten daha çok dikkat etti bu durumda da mı hayır diyeceksin? Maalesef hiçbirimiz mükemmel değiliz, evet var çok şükür ama yine de, hoşgörülü olalım. Kimin kimden daha sadık ve namuslu olacağını bilemeyiz ileri zamanlarda.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bana göre çoğunluk gelecek kaygısından yapmıyorsa yapmıyor. Hani evlenemezsem, ortada kalırsam, biri duyarsa endişesi. Bunlardan bağımsız gerçekten günah boyutunda hareket edip de kendini helaline saklayan kişi sayısı baya az düşüncesindeyim. Çünkü bazı kafalar; öpüşmeyi, el ele tutuşmayı masumluk adı altında değerlendirip, cinsellik sınıfına dahi sokmuyorlar. Allah hidayet versin diyorum sadece böyle tiplere ve uzak tutsun bizlerden
komik ve garip üstelik bu olması gerekenmiş gibi anlatılıyor senin gibi insanlar tarafından. Namus ne? Üstelik kadınlar ilişkiyi bir yere sürtünerek yaşamıyorlar bir erkekle yaşıyorlar. Sen eğer ki bunun tamamen yanlış olduğuna inansan erkekleri de hesaba katardın. Senin derdin başka.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soru sizi neden bu kadar kızdırdı ki? Ben kendim gibi biriyle evlenmek istiyorum, böyle insanların varlığını sorguladım. Erkekler bunu yapıyor, kızları kullanıyor, sonra şu oluyor vs vs diye destan yazacak halim yok. Beni sevgiliyken birilerinin altına yatan kadınlar veya o kadınları kandırıp kullanan erkekler bağlamıyor. Evet, derdim başka. Siz soruyu bir defa daha okuyup idrak etmeye çalışın.
Tabiki vardır neden olmasın hep öyle kadınlara özenmişimdir, gerçek mümin kadınlar onlardır Allah bizlerede güzel ahlak ile ahlaklanmayı nasip etsin geçmişimizi affetsin.
Ben bu siteye ilk girdiğimde hayata olan inancımı kaybetmiştim. Sonra fark ettim temiz insanlar da var. Temiz kız çok önemli olan nasıl birini aradığınız. Sosyal medyada gerçekte kendini teşhir eden birini beğeniyorsanız o yol biraz zor.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim yaşadığım bölgede sevgili ile otele gitmek, günlük eve çıkmak, yakınlaşmak normal kabul edilmiyor. Bizim ailelerimiz bizi hep seninde bacın var, ona göre yaşa nasihatı ile büyüttü. Ama burada bu tarz sorular sorulunca kızlarımız hemen saldırıya geçiyor. Kimseye bir şey dediğimiz yok, o kızlar onlarca kadınla her haltı yemiş erkeklerle birlikte olabilir, evlenebilir. Ama benim geçmişim temiz, kendim gibi birini istiyorum. Birbirimizin ilki olalım istiyorum. Bunu ifade etmeye çalışıyorum. Çünkü daha önce bir veya bir kaç kişiyle bireyler yaşamış biriyle ben yapamam, bunu kaldıramam. Aşağıda yorum yapan arkadaş bunu normal bişey gibi anlatma diyor. Artık birilerinin altına yatmamak anormal olmuş, haberimiz yok.
Valla o kendi hayatları bana göre pis bir hayat. Ben sevgini bile herkese vermemeye çalışıyorum vardır bizim gibiler denk getirsin Rabbim. Z kuşağına bakarsan kürtaj bile normal bedenlerinin hakkı. O yüzden bunlara bakıp moral bozmak size zarar verir. Kendiniz gibi birini istemeniz normal. Allah gönlünüze göre versin
Bende kimse ile bir şey yaşamadım tek nude attım falan sorular bakıyorum sevgilisi ile iskikiye girmek ne demek herşeyin yeri zamanı var sevişmek geçtik ilişkiye girmek nedir ya