Hayattaki tek beceriniz bu galiba, normalde takmam ama yine de uyarayım: Çok komik görünüyorsunuz yapmayın.
Türk kadının erkeklere laf sokmaya çalışmaktan başka işi yok mu?

Türk erkeklerinin de kadınları ezmekten başka yaptıkları bir şey yok bu üstün gelme çabasından kaynaklı olsa gerek, bir tık altta kalsanız ezik psikolojisine giriyorsunuz falan ekteki gibi.
Ya allah aşkına hangi devirde yaşıyorsunuz siz kim kadını eziyor ya?
Sorduğun soru bile buram buram eziklemek kokuyor daha neyi savunuyorsun?
Eğer soruda sorduğum gibiysen üzerine alın değilsen alınma
Mesele alınmak değil. Alınmasam bile rahatsızlık duydum sadece üslubun hoş değildi.
Ayrıca ne kim ezikliyor allah aşkına hepinize tanrıçaymışcasına tapıyorlar en çirkininizi en becereksizinizin bile dötlerini göklere kaldırdılar kadınların egosundan geçilmiyor ortalık daha ne abi daha ne istiyorsunuz hala ne eziklemesinden bahsediyorsun sen?
Üslubum hoş değil miyd?
Erkeklere daha neler neler söylüyorlar buna mı takıldın?
Ben boş kafalılar gibi erkeklerin haklı olmadığı bir konuda sırf gönülleri olsun diye onları savunmam. Ben sadece düşüncemi söyledim ben böyle düşünüyorum.
Savun demiyorum zaten ama dediğin yanlış yıl olmuş 2022 kim kadınları eziyor ya kim kim sen buna cevap ver
Sen 80'lerde falan kalmışsın galiba
Çevremde hiç denk gelmedim kadını ezen ha diceksin senin çevren öyledir ona göre yorumluyorsun kaç kere çevremi değiştirdim bimbir türlü ortama girdim sosyal medyada da her yerde gezindim ve benim gördüğüm kadını ezen kitle inanılmaz derecede az onlarda çağ ayak uyduramamış boomerler falan onları mı takıyorsunuz siz? Aksine her konuda kadınlara ayrıcalık tanınıyor daha ne? Demek ki siz o tür erkekler ile özellikle muhattab oluyorsunuz başka bir açıklama gelmiyor aklıma
Ezmek derken elbette şiddet göstermek değil. Yıl 3000 de olsa kadınlara karşı hep bu tür eziklemeler kendini üstün görme çabaları var erkeklerde özellikle de ataerkil toplumlarda. Ben erkek yalakası değilim öyle olanlar sana katılacaktır. Ama benim fikrim bu.
Tekrar ediyorum dediğin kitle şu anki devirde inanılmaz derecede az sen kadınları öve öve bitiremeyen (ki buda çok yanlış bana göre) bunca erkek arasında çıkıpta bu devirde kadını ezen o çok az kesimi bulup ona göre yorumluyorsan çok üzgünüm ama bu senin problemin
Senin bahsettiğin kadını ezen kitle çok az ama benim bahsettiğim erkeği ezen kitle görmezden gelinemeyecek kadar fazla
Sen kadınlara "hayattaki tek beceriniz laf sokmak" diye genelleme yaparsan benim de bunu demem en tabi hakkım. Manipüle etmeyi seviyorsun belli ki ama ben manipüle edilebilecek bir kadın değilim fikirlerimiz aynı olmak zorunda değil.
Ama benim dediğim kitle büyük bir kesimi oluşturuyor benimki ise küçük mesela o dediğin kesimin büyük olduğu zamanlarda olsak sana hak verebilirdim genellemede yapsan ama bence sen şu an tam olarak görüşünün sonunda bahsettiğin şeyi yapıyorsun, bence senin yaptığın bir durumu izah etmeye çalışmak değil kendi safını koruyup üste çıkmak galiba belli ki ben ne dersem diyim sen hala takılmış kaset gibi aynı şeyleri tekrar etmeye devam edeceksin bence artık tartışmayalım
Kesinlikle.
Bak şu an benim sorumda bahesettiğim kesimin yaşayan örneği oldun üzerine alınmakta halkıymışsın burdan anlamalıydım zaten :D
Ben laf sokmadım hakikati söyledim ama sen alttan alta ezikleyip manipüle etmeye çalışıyorsun bunu fark edecek zekada bir kadınım çok şükür.
Tm
Ok.
Görüş
1Görüş
Gerçekten özellikle burada ve sosyal medyada çok fazla görüyorum paylaşım kadınlar sürekli erkeklere laf sokma peşine Evet sevmiyor olabilirsiniz ya da evet gerçekten erkekleri kötü işe yaramaz buluyor olabilirsiniz ancak neden bu kadar laf sokma çabası içerisine giriyorsunuz ki madem bu kadar sevmiyorsunuz umursamıyorsunuz kötü buluyorsunuz o zaman siz daha güzel şeylerle meşgul olun değil mi
Dimi güya kadını eziyorlarmış onlarda, şu devirde halen kadını ezen toplasan kaç kişi çıkar bir kadın olarak söylesene bana objektif bir şekilde?
Bu tarz konulara pek girmeyi sevmiyorum çünkü bugün bakıyorum çok fazla gerçekten ezen kadın var yarın bakıyorum çok fazla ezilen erkek var ancak bana göre bir kadın güçlü olmalı ne olursa olsun tabii erkeklerde kadınların kıymetini bilmeli aslında tamamen karşılıklı olmalı bunlar
var hemde gereğinden fazla
Olsaydı zamanlarını böyle boş bir işle boşa geçirerek harcamazlardı
sokmadım ben
Hiç sorma ya
Dimi
En İyi Görüş