Bu tip Türk erkeklerin Türk kadını ile zoru ne?

O kadar komikler ki sanırım hiç bir kadın bakmıyor bunlara kuyruk acıları var. Yok Türk kadını çirkin, paragöz, kibirli, reddedilmeyi kaldıramaz, sevgiyi haketmez, ilgi bağımlısı, akılsız, okumaz etmez koca parası yer zart zurt. Hani şimdi diyeceğim ki siz hiç rus, arap ya da herhangi bir yabancı kadınla birlikte oldunuz mu ama olamayacaklarını da biliyorum her neyse işte paran yoksa seninle selamlaşmazlar bile sürekli pahalı hediyeler pahalı geziler eşyalar isterler ev işi yapmaz etmez Türk kadını gibi kıymet bilmeyen çirkin erkekler için saçlarını asla süpürge etmezler, cocuk bile bakmazlar. Türk kadınları hem ataerkil baskılarla başa çıkıyor hem okuyor hem çalışıyor hem çocuk bakıyor hem ev işi yapıyor ve bu yorgunluğa rağmen çoğunluğu da bakımlı ve enerjikler erkekler gibi ruh emici değiller. Güzellik demiyorum güzellik ve asillik deyince yabancı erkeklerin aklına direkt Türk kadını geliyor zaten. Kuyruk acınızı ve aşağılık kompleksinizi lütfen Türk kadınlarına hakaretler ederek bastırmaya çalışmayın zira gülmekten çatlıyoruz ve bu zihniyette de kuyruk acısı çekmeye devam edersiniz. (Asla genel konuşmuyorum sürekli kadınları aşağılamaya çalışan erkekler için konuşuyorum yoksa hem peygamberimizin hem atamızın ve atalarımızın izinden gidip Türk kadınlarını baş üstünde taşıyan bir sürü erkek var Türkiye 'de)
Bu tip Türk erkeklerin Türk kadını ile zoru ne?