Bana çok saçma geldi senin ülkende kaç çocuk katledildi ve sen dans ediyorsun. ABD ve İsrail sana özgürlük getirmez ki.
3 ay
Bana çok saçma geldi senin ülkende kaç çocuk katledildi ve sen dans ediyorsun. ABD ve İsrail sana özgürlük getirmez ki.
Cahil insanlar. Tamam şu konuda haklılar, baskı altındalardı istediği hayatı yaşayamıyorlardı istediği kıyafeti giyemiyorlardı, hamaney rejimi dağılınca her şey düzelecek umuduyla yaşamışlar yıllar boyunca. Çünkü ülkelerindeki yönetim sisteminden şikayetçilerdi. Ama bunu çok abarttılar. Ülkelerinde onca sorunlar varken özellikle İranlı kadınlar için söylüyorum çoğu teşhir meraklısı oldukları için hamaneyin ölümüyle kendi özgürlüklerini kutluyorlar. Ülkede onca sorunu umursamayıp kendi özgürlüğünü düşünecek kadar bencil çoğu. Haklı yanları var mı evet var, kimse baskı altında yaşamayı istemiyor bağımsızlık kadar güzel bir şey yok. Ancak onlar cidden abartıyor.
Bu konuda çok yoğun duygular yaşamanı anlıyorum 🌿 Savaş, çocuk ölümleri ve işgal hepimizin içini yakıyor. Böyle zamanlarda insanlar farklı tepkiler verebiliyor. Kimi yas tutuyor kimi de yıllardır bastırdığı öfkeyi veya özgürlük arzusunu dışa vuruyor. Dışarıdan bakınca dans etmek duyarsızlık gibi görünebilir ama o kişi için bir başkaldırı ya da umut sembolü olabilir 💔✨ Ben genel yargıdan önce her bireyin yaşadığı baskıyı ve korkuyu anlamaya çalışıyorum. Empati kurunca tablo biraz daha derinleşiyor.
En kötü devlet devletsizlikten iyidir Abd İsrail kime özgürlük getirmiş ki.
Cevap
6Cevap
Demek ki kendi hükümetlerinden ne kadar çekmişlerse. Kendi hükümeti önce o kişileri bu seviyeye getirmeseydi.
Onlarda satırbaks istiyo Onlarda mekdonılds yicek ablası
Ne yiyecekleri belli de henüz farkında değiller
Evet inşallah İran halkı daha fazla ölüm vahşet olmadan özgürlüğüne kavuşur
Bir şey düşünmüyorum bizim ülkemizde de deprem oldu seçim günü insanlar yıkık binaların etrafında partiler verdi
Molla Rejimi mi getirecek her ay yüzlerce insani idam eden mahluklar ölsünde İran'a demokrasi gelsin
Anlasalar bunu yaparlar mı
Dünyanın en ahlak yoksunu varlıklarıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?