"Tam iffetli olucam bi' gülme geliyo" ne demek yahu! Biz, zoraki tecavüze uğrayanlara ahlaksız mı diyoruz? Aralarında genelev sultanları bile vardır diye düşünmedim değil. Sesini duyurmak isteyen, asıl ezilen kadınlarımıza karşı hakaret gibi resmen bu ne üdüğü belirsiz yürüyüş.
Bunlar kadın mı? Bunlar kadınsa biz neyiz? Açılan pankartlara bakar mısın? Benim savunduğum eşitlik evde yemeğe tuzu az koydu diye dayak yiyen kadın vesaire vesaire Bunlar çok başka bir şey
Bu tür feminizme inanmıyorum. Hatta bu sitede uygulanan işte saçımı keserken sana sormuyorum yok bacağımı yarın traşla alacağım sana mı soracağım dır dirinada karşıyım. Ne biçim iskankar karşındakini ezme çabaları bu? Erkeklerin asırlardır bize yaptığını biz onlaramı yapacağız? Bu tür pankart asan kadınlar eşitliği bacak arasından başka bir şey olmadıgını düşünüyorlar ki feminizm her alanda cinsiyetsiz eşitlik demektir. Eşitlikliği ve namus diye pankart asarlar hesabı öderken eeee yanınıza cüzdan almayın erkekler ödesin diye kıvranırlar :).
Evlerden ırak, hak ve hürriyet inanca ezana saygisizliklami oluyor, bir seye saygisi olmayanlar neden saygi hak hukuk bekliyor! Ve bir seyin bokunu cikartmakta üstümüze yok, avrupa özentisi ülkemin insanlarina duyuru böyle sacmaliklar avrupada olmuyor!
12
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Son yıllarda feminizm ve erkek düşmanlığı olduğundan daha da kendini belli eder duruma geldi. Buna rağmen kadınların ne istediğini tam olarak anlamış değilim. Kadın cinayetlerine ve kadına şiddete dikkat çekiyorlar. Kadın cinayetlerine biz erkekler de karşı çıkıyoruz. Meslek ve iş edinmede eşitlik diyorlar. Üniversitelerde öğrenciler cinsiyetlerine göre seçilmiyor. Ya da erkeğin yaptığı bir işin kadının yapamayacağı da iddia edilmiyor. Söz konusu pankartlarda yazan yazılar fikirlerini yansıtıyorsa, bu fikirleri özgürleştirmek dertleriyse, ahlak kavramının sadece kadınlara mı mensup olduğunu sanıyorlar? Bence önce fıtratlarımızın farkına varmamız gerekir.
bu yürüyüşle ilgili iktidara yakın basın herbiri tek ses gibi ve bir yerden emir almışcasına ve daha sonrada emrin sahibinin dillendirdiği gibi yani tayyip erdoğan bu yürüyüşte ezan okunerken ıslıklandı açıklaması yine kendilerine yakın iki gazeteci tarafından yalanlandı ve özür dilendi.
Daha öncedende camide içki içildi gibi bir ahlaksız iddiada bulunmuştu o da caminin imamaı tarafından yalanlanmıştı.
ıslıklanma yalanı ve gazetecinin olayı yanlış anlamış ve yanlış yansıtmışım özrüde haberde görülmekte ISLIKLANMA YOLU KAPATAN POLİSLERE YAPILMIŞ...
ironi yapılmaşa çalışlmış bunu anyamadın mı ciddi soruyorum bunu... abartüılı denebilir, sınırı zorlayıcı denebilir mesela, yürüyüşün ve genel olarak yaşılan sorunlara dikkat eçekmek için yapılmış bir şey yani sonuçta yürüyüş mesela isçi yürüyüşü olsa içerik ekonimi işsizlik vs gibi konular olacak, mesela kentsel dönüşüm ilgili bir yürüyüş olsa o konuyu sorun haline getiren pankartlar olacaktıöyle veya böyle...
buyürüyüş benide çok ilinediren bir konu değil ama olayı başka yere çekmeye çalışıp oy için meydanlarda kullanılması hoşuma gitmedi...
Yazık. Hayatları yağ ile balla geçen kadınların yaptıklarına bakın. Açıkçası üzüldüm. Bu kadınlar sokakta böyle gezerken binlerce kadın belki de evlerinde kocalarından sevgililerinden anasından babasından abisinden şiddet görüyordu. Allah akıl fikir versin ne denir ki.
Bana kalırsa böyle kadınlara erkeklerimiz kötülük yapıyor taciz tecavüz gibi haberlerde melek gibi kızlar olarak tanıtiyorlar ama resimlere baktım da gerçekten içler acısı yani sen açarsan ben bakarım sen aranırsan da ben yaparım abi kendime bu kadar hakim olamam ki erkeklerimiz kadınlarımızdan 10.000 kat daha namusludur diye düşünüyorum
Ezana ve dinime yapilan haksizligi milletime yapilan haksizlikla bir tutarim muslumannbir ulkenin hic bir ferdi diger ferdin inanc ozgurlugune saygisizlik edemez kadin erkek farketmez. Gelisen olaylar Kadinlar gununun golgelemis sadece hic olmamis.
bunlar sokak sürtüğü kardesım.. bosverın elletsınler belletsınler
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Rezalet hatta iğrençlik ötesinde bir durum. Ben olayın saygı boyutunu hiç görmeden yorumluyorum. Kadın hakkı demek "Sana sormuyorum" demek değildir! Bireysel hak ve hukuk "Sen karışamazsın" demek de değildir! Sorumluluklarımızı zorunluluk olarak göstermeye çalışmak da neyin nesidir? Açılan pankartların kepazeliğinden kadın olarak utandım. Kutlamayın, dağınık kalsın. Bu pankartlar kadın hakkını mı savunuyormuş? Hâk ve hukuk böyle rezil bir biçimde savunulamaz.
Ülkede tüm sorunlar. Bitti de bu mu kaldı? Her gün onlarca kadın ölüyor. Kimsede tık yok. Kadınlar yürüyüş, gösteri yaptımı suçlu. Saygı duyacaksınız. Geçin bu işleri kardeşim. Bu olayda %100 provakatiflik var. Olay çarpıtılıyor.
hepsinin canı cehenneme orospikler. böyle kadın haklarımı savunulur resmen kadınları aşağılamışlar.. Benim kadın tanımının içinde böyle sürtüklere yer yok
Kadınlığımdan utandım... üstelik bende bir feministim ve bu yaptıklarının feministlikle alakası yok. Amaçları dikkat çekmek ve bunu gayet iyi başardılar. Hemde ezan sesini ıslıkla bastırmaya çalışmak nedir tövbe haşa!
Tepki çekmek için yapıldığını zanneden feminist olduğunu iddia eden grup. feminizm derdini böyle ahlak dışı anlatarak tepki çek demez. haklı iken haksız konuma bile düşürür. tepki böyle olmaz farkındalık ahlaktan edepten üslup dan uzaklaşarak olmaz. çok üzücü
Şov amaçlı yazmışlar bence bir erkek cinsellik yaşayalım mı? diye sorsa evlenmeden olmaz diyenlerdir hepsi namus bu kadar kolay ayaklar altına alınmaz :)
Provakasyon var burada aklı başında hiç bir kadın savunmaz böyle şeyleri bak bu pankart açanları alsın sorgulasınlar burada derin bir algı yönetimi var..
birazcık saçma absürt pankartlar eşliğin de siyasi bir şova dönüşmesini görmek.. ve dahası... Saygı görmek isteyenlerin saygı göstermemesi.. oldukça manidar olmuş.. ne diyeyim..
Bu yaratıklar kendi özgürlükleri için senin özgürlüğünü kısıtlar ve bunu da kendilerinde hak olarak görür. Yazık bu pankartlar bizim kadınlarımızı temsil etmiyor taşıyanları temsil ediyor.
Böyle seylere itibar etmeyin Seçim öncesi algı yaratıyorlar yine dinle imanla Ve tek amaçlari insanlar birbirine düşsün istiyorlar bu haberi yapanlar Bu haberin bil e yapılması yanlış Millet biribirine düşer Milleti gazlamaya çalışıyorlar
En İyi Cevaplar