Feminizm alt dallara ayrılan birçok fikri içinde barındırır.
Feminist eylemde açılan pankartlar nasıl?
Feminizm alt dallara ayrılan birçok fikri içinde barındırır.

Dediklerimi iyi anla kardeşim
1-sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün raconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca racon kelimesinin telafuz edilmesini bile yasaklıyorum, dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız.
2-açlıktan nefesiniz koksa dahi benden başka hiç kimseden hiçbir şekil ve ad altında para is-te-miy-cek-siniiiiz.
3-gazozuna tavla oynamak dahil, hiçbir zaman kumar oynamayacaksınız.
4-nefs-i müdafa hariç hiçbir şekilde silah kullanmayacaksınız.
5-uyuşturucu, kadın ticareti, tahsilatçılık, korumacılık, pompacılık, değnekçilik, arabuluculuk, arazi yağması, park ağalığı, ihale tezgahı gibi işlere bulaşmış bütün tanıdıklarınızla şu andan itibaren selamı sabahı keseceksiniz!
6-bu alemde polis, asker, bürokrat ve siyasetçi dostunuzda olmayacak, düşmanınızda.
7-hiçkimseye hiçbir durumda yalan söylemeyeceksiniz.
8-benimle veya bensiz yaptığınız her iyi işi unutacak bir daha anmayı bile aklınıza getirmeyeceksiniz.
9- @kayıkçinın-KÜREĞİ.
Dün aksam koyden ihbar aldik😂Gittik olay yerine yasli neneler birtarafta dedeler birtarafta eylem yapiyolar pankartlarda
Kadinlarda genelde
'Gozluklerim camsizmi sandin goruyom seni ey çapkin'
Dedelerde
'Baston kadar degilsin emmi oğlum gibisin'
Yaziyodu koptuk varya koptuk resmen😂Zor ayirdik bunlari
Ne erkeksiz ne kadınsız bir dünya olamaz erkek ve kadın birbirleri için yaratılmıştır her ikiside birbirlerini ıyi yaşatmakla mükellef her canlı çift yaratılmış Allah bilmediydi tek yaratmasını hikmeti var mı iki cinside yaratmış bu eylem yapanlar bana kalirsa kafadan kırık hayata çivisi bile olmayan asalaklar
www.kizlarsoruyor.com/.../q7890224-feminizm-gercek-anlamini-bilmeyen-kizlar
Bunlar feminist değil. Feminizm adı altında Oros pulaşan kişiler.
Erkekler ölsün erkekler gebersin dersin ama her gün her saat başı erkek peşinde koşmaya devam edersin.
Erkekler bizim peşimizde koşuyor asıl
Yine beni sinirlendiren bir düşünce. Erkekler bizim peşimizden koşuyor asıl. Ne için koşuyorlar bunu herkes biliyor bunu ben yine de söyleyeyim. Bacak arana girmeye çalışan erkek rollerini bana anlatma sonra bunu yazıyorum buraya.
Sen sapıksın sen terbiyesizsin. Boş insansın bunlar anca güldürüyor.
Göte bile sahibinden fazla değer verilen bir ülkede yaşıyoruz.
Hayla da erkekler bizim peşimizden koşuyor asıl düşüncesini savunmaya devam edersin.
Bu da senin sorunun olur. Burada feminizm adı altında erkek düşmanlığını yapmaya devam edersin.
Gerçekler seni sinirlendirir. Burada bir soru sorsam benle sevgili olmak için sıraya girecek 100 erkek bulurum
Senden bir bok olmaz.
O kadar mükemmelsin ki 100 tane erkek bulurum. (Erkeklerin hepside avaza vasat tipler) O kadar mükemmel sin ki her şey ufak küçücük bir delik için.
Ulen ne güldüm be.
Cevap
40Cevap
Bunu yazdıkları pankart, bunu yazdıkları kalem, bunu yazdıkları alfabe, üstüne giydikleri giysi erkek icadı, onlara konuşma hakkını dahi veren bir erkek iken, sen kim köpeksin de erkeğin yollarına sıçıyorsun bok çuvalı ahsdhas
Haddini bilmeyen karılara tav oluyorum..
Rezalet..
Ayrımcılık iyi bir sey degil rasyonalist bir yaklasim degil cinsiyet irk dogustan gelir bu özelliklerinden dolayi insanlar suclanmamali kendi iradesiyle kotu seyler yapanlar suclanabilir aksini dusunenler boyle ruh hastasi oluyor allah akil fikir versin boylelerine..
Ben erkek dusmanligini sacma buluyorum ya. dusunsenize erkeklerin kadinlar icin böyle nefret dolu eylemler yaptığını mumkun degil. Esitligi aramak hakkini savunmak sonuna kadar desteklenir ama nefret ayri bir boyut
Feminist, kadın hakları savunucularına denir. Bu görseldekilerin feminist görüşüyle alakası yok.
Erkekleri aşağılayan kesime feminazi denir. Lüften ikisini karıştırmayın artık. Feministlik çok başka..
Söyleyin şu cahillere, pandalar, nesli tükenen hayvanlar sınıfından çıkalı çok oldu. Bence bunların nesli tükensin.
Saçma saçma işler yapıyorlar. :)
Erkeğin soyu tükenince pandadan mı türeyecek acaba o arkadaş
Türkiye'de iki çeşit feministler var
1-Kadın erkek eşitliğini destekledikleri için feminist olanlar
2- Erkek düşmanlığını feministlik zannedip feminist olduğunu idda edenler
Çok sevimli ayyy. Pandalarla yatarsınız artık. Tam makara bunlar ya. Ömrü boyunca hiçmi erkeklerle birlikte olmuyorlar. Rahibe Teresa bile bu kadar değildir ya. Azmış bunlar
Kendini eylemdekiler gibi görüyorsan doktora görün derim feminazi kötü bir şey bu pankartlar için eline sağlık dersen bu senin mallığın
şimdi bu feminizim mi?
bunlar ne kadar feministse ben de o kadar HERİFİSTTİM o zaman
Feminizm erkek düşmanlığı değildir , Kesinlikle bu aptalların yaptıklarının Feminizm ile alakası yok
Pandalı iyiymiş :)
Feminist aktivistlerin %90'ının çirkin olması...
Erkekler olmasaydı sen dünyada yoktun kızım
Üstelik babanızın sevmiyor musunuz siz allah allah ya
bu feministlik değil, erkek düşmanlığı feminizm adı altında erkek düşmanlığı yapan beyinsizler
Kadın gibi kadın helal olsun 👍
Çıkıyorlar böyle aklını sevdigim pankartlar açıyorlar sonra neden erkek kötü..
Bunlar kendilerine feminist diyorlarsa ben neyim acaba? Bu bildiğin erkeği ezik ve kötü görmek. Cinsiyetçiligi asıl bu kişiler yapıyor
Abartmasinlar sonra leylekler mi getircek geri kalan feministleri
erkek olmasa çoçuklar nasıl doğacak yemek yapmazsanız dışardan söyleriz
Sacma. Feminizm ile ilgisi yok bunlarin, erkek düsmanligi yapiyorlar.
Söyle onlara yigen de onlara erkekler ölürse kim onları Si... cek
Tamam bunların diğer kardeşleri pandadan meydana gelen ozaman
Feminizm akımı zaten saçmalık. Erkekleri kötüleyeceklerine adaletsizliği kötüleseler yani hükumeti daha çok ilerleyiş olur
Böyle bişey de var
https://pbs.twimg.com/media/DIQHUe2XcAIZAhn.jpg
Görende sancak anasını anam s*kti nasıl doğdunuz omk çocukları
İkinci resimdeki yazıyı çok güzel bir kadın mine diye bir sevgilisiyle yazıp çıkmıştı aklıma geldi
İşte bak oğlum bunlarda feministler, tamam daha fazla bakma oğlum.
bunu paylaşman iyi oldu. feminizm erkek düşmanlığıdır dediğimizde öyle birşey yok feminizm eşitliktir diyorlardı. hee eşitlik
k. ahpeler kuyruk acıısnı böyle bastırıyor işte.
Ağlama erkekcik
defol erkek düşmanı
Sen fena feminensin çok garip ben biraz cinsel tercih gibi düşünüyorum. Lgbt tarzı bişeysiniz gerçi lgbtlere hakaret oldu çok özür dilerim. Siz eşsizsiniz ama gerçek anlamda eşsiz. Erkek doğma olasılığjnda vardı ya erkek doğsaydın. Bunları konuşuyor olucakmıydın. Kadın kutsaldır. Kadının elinin değdiği ve tarihi değiştirien bir çok hamle var. Ama erkekler olmasa bu dünyada bir çok icat yoktu bunuda unutma. İki cins birbirini tamamlamak için var ying yang modeli neyse. Bu genel tanımdı bunaldıysan özelden yaz bana hoşuma gitti vur bana 😂
birinci hoş değil ama erkeğin kalbine giden yola ben de biber sürerim jklf
hocam bu kadar sert olmanın anlamı yok
o kadınların olmasında erkekte pay sahibi
Bende o yazıyı yazanın azını ortasına sıçayım
Fantastik hatunlar. dd
Nerede eşitlik?
Yalan oldu.
öykkk feministler kusasım geldi bak.
Bunlar amacını aşmış artık.
Bunlar Feminist değil yalnız, Feminazi
Evet, tükensin de insanlardan kurtulsun bu dünya.
Yaprak kürek eylemlerin saçma sapan tepkimeleri.
😃😃çok güzel olmuş geberin pis erkekler
@Rodeocu10 demogoji yapıp konuyu çekme
@Rodeocu10 nesin sen entrika mı trajedi mi?
@Rodeocu10 ne güzelll
@Rodeocu10 pekala
Valerie Solanas'ın izinden gitmiş bunlar :)
Bu feminizm değil erkek düşmanlığı
Kadın düşmanı da var mi?
Birbirinden anlamsız ve saçma şeyler
Erkeğin egemenliği daima var olacak. Yazık öfkelerinden ölecekeler 😄
Yıkılacak yakın zamanda merak etme
Zorunuza gitmesin erkeğin egemenliği altında yaşamak 😂
Zıc da bir feminist g. tü görek beh
Hee tabi sonra kıyamet kopsun
Burda panda yok develer var.
Bu or. spular daga feminizm ne onu anlayamamış
Kocayı buluncaya kadar feminizm
ksskksj komikmiş ölelim biz en iyisi