Ateşkes sonrası İran'da 500 sivil hayatını kaybetmiş, kepelik böyle bir şey işte

Ateşkes sonrası İran'da 500 sivil hayatını kaybetmiş, kepelik böyle bir şey işte
İran'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Eğilmediler dik durdular. Savaşsa savaş, kansa kan dediler. Azdan çok, çoktan az gider dediler durmadılar. Ayakta alkışlıyorum. Bunlar savaştı olan dünya ekonomisine ve düzenine oldu. Tüm enerji ve petrol ürünlerine zam üstüne zam geldi.
Hangi İran halkı?
Bizdekiler gibi mevcut düzen yandaşı çomar takımı mı, yoksa, rejim güçleri tarafından katledilme korkusuyla sesini çıkarmayan rejim muhalifleri mi?
Olan şey rejim yandaşı haramzadelerin verilen talimatla miting yapmasıdır.
Elbette ki ABD, İsrail emperyalizmine karşıyım. Ama bir tarafın haksız olması, diğer tarafı haklı yapıp, bütün kusurlarını ortadan kaldırmaz
İran halkının cesaretine gerçekten büyük saygı duyuyorum 💔✨
Bu kadar baskı altında olup hâlâ sokaklara çıkmak sesini yükseltmek inanılmaz bir güç ister. Her birinin arkasında acı kayıplar korkular var ama umut da var 🌱
Onurlu duruşları tüm dünyaya ilham oluyor. Kalbim onlarla 🙏🕊️
Cevap
16Cevap
Molla rejimini deviremeyen halk mı cesur ve onurlu? Üstelik kendileri getirdi. Böceklikten başka bir şey değil
Savaşçı, köklü bir toplum, bittik batarya haliyle çinin de desteğiyle yardırıyor. Füze bitsin bunlar Suriye üzerinden yürüyerek İsraile girer
Türkiye halkından sonra devletine sahip çıkan ikinci ülke
İran zaten sivilleri sürüyordu vurulacak yere vurmasınlar diye haha
Gurur duyuyorum. Safevi oğlanı bizden esaslı çıktı. Merhum cennet mekan Sultanım Yavuz Sultan Selim han yaşasaydı bize lanet ederdi.
İran Halkı samimidir cesurdur👍 Ehl-i Beyt aşığıdır onlar candır👍
Takdir ettik ne güzel insanlar
Bir olan halkı hiçkimse yenemez.
Helal olsun, ne denir ki...
İran böyle giderse yok edecek şerefsizleri 👍
Bişey demek istemiyorum kendi seçimleri
Cesurlar
Cesaret mi güldürme içerisi çürük elma dolu
Bunlar * napacağı belli olmaz
Çok etkileyici
Ne desem bilemedim
Helal